- 31 Ağustos 2021
- 15
- 8
- 1
- 33
- Konu Sahibi denize hayran
-
İşte ben sabredemedim o delilleri toplamak için gördüğüm an kendimden geçtim eğer azıcık sabretseydim o ilişki çok daha uzayacaktı otel rezervasyonlarına kadar gördüm şimdi herşeyi silmiş eşim görüşmeyide bırakmışlar ama yediremiyorum kendimeAldatmaya dair kanıtları toplayıp boşanma davası açarım. Manevi tazminat ve nafaka talep ederim. Çocukların velayetini de alırım.
Malesef o insanın eşi de eşimin 20 senelik arkadaşı öyle bir iğrençlik içindeyim ki 2 gündür uyumak nedir bilmiyorum bebeğim daha 2 aylık hangi kadın bunu hak eder kiBoşanmayı düşünmüyor musunuz? İntikamı kimden almak istiyorsunuz? Tabii ki arkadaşınızda da hata var ama asıl sorununuz eşinizle.
Bir de şu eve fazla girip çıkan, içli dışlı olunan arkadaşlar ile eş arasında ilişki muhabbeti çok duyuyoruz maalesef.
AminCocuklarini boyle bir adamla buyutmen hem sana hem onlara zarar…kendine olan saygini lutfen kaybetme huzursuz bir yuvada buyutme evlatlarini rol modelleri pislik bir adam cunku..hele o arkadasina diyecek cok sey var ama ban yemek istemiyorum pisliklerinde bogulsunlar insallah
Benimde aklıma gelen onun eşine anlatmak ama elimde delil yok tekrar konuşup görüşmelerini beklemem lazım ama midem kaldırmıyo düşündükçe herşeyi gözümle gördüğüm halde her ikiside yapmadıklarını söylüyorlarO kişi evli mi ? Evliyken kesinlikle eşiyle konuşur ispatlardim sonra delillerle hem eşime hem o kadına maddi manevi tazminat davası açardım sizin yerinizde olsam
Once delil topla sakin ol deliller elinde olursa seni yalanlayamazlarBenimde aklıma gelen onun eşine anlatmak ama elimde delil yok tekrar konuşup görüşmelerini beklemem lazım ama midem kaldırmıyo düşündükçe herşeyi gözümle gördüğüm halde her ikiside yapmadıklarını söylüyorlar
Konu bir derdim var'da olmalı, daha çok yorum gelirdi. Çok kötü durumunuz. Sizin olayın benzerini babam yapacak galiba, ben de beklemedeyim. Size tavsiyem, kocasıyla yemeğe çağırıp sadakatsiz dizisindeki gibi yapmanız. Muhtemelen kavga çıkar, hem eşiniz hem de o kadın rezil olur. Hatta onların oturduğu apartmanda yaparsanız daha çok rezil olurlar. Otele gttiklerini nasıl anladınız? telefonunu whatsapp webde açın, okuyun. Eşiniz ne dedi öğrendiğinizi duyunca?8 yıllık evliyim ve 2 önce en yakın arkadaşım dostum evime giren çıkan yedigim içtiğim ayrı gitmeyen dost bildiğim insanla eşimin aşk dolu mesajlarını yakalım ve ne yaptım hiç birşey kavga edip kötü söz söylemekle kaldım 2 çocuğum var diye herşeye göz yummuş gibiyim kafayı yicem siz olsanız ne yapardınız deli gibi intikam almak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum çok üzgünüm sanki 2 gündür bedenim bu dünyada ruhum öbür tarafa gitmiş gibiyim
Eşim ve ona sordum ikiside inkar etti eşimin telefonda beni aldattığını aşkımlı canımlı mesajı gördüm mesajları okurken arkadaşımın evinden onun evi onun fincanı yani onun çektiği resim öyle eminim çünkü 2 adım ötemde oturur hee dakka beraber olduğum biri kahve resmi atıyo ve gel kahve içelim aşkım diyo benden dertleniyolar aklıma başkası gelmedi o olduğundan eminim ama hiç bir kanıt yok elimde otel rezervasyonu ettiğini gördüm eşimin mailinde ona rağmen eşim beni biri işletti deyip olaydan sıyırmaya calışıyo diğer kişi benden şüphe ettin diye beni suçluyo ama başka bir tepki vermediKonu bir derdim var'da olmalı, daha çok yorum gelirdi. Çok kötü durumunuz. Sizin olayın benzerini babam yapacak galiba, ben de beklemedeyim. Size tavsiyem, kocasıyla yemeğe çağırıp sadakatsiz dizisindeki gibi yapmanız. Muhtemelen kavga çıkar, hem eşiniz hem de o kadın rezil olur. Hatta onların oturduğu apartmanda yaparsanız daha çok rezil olurlar. Otele gttiklerini nasıl anladınız? telefonunu whatsapp webde açın, okuyun. Eşiniz ne dedi öğrendiğinizi duyunca?
Cnm yaa ailen ile konuş bunu kendi içinde yaşama midesiz puslikler yüzünden hayatını zehir etme boşa 20 yıllık dostunun karısına göz diken her şeyi yapar aldatmanın affı olmamalı Allah yardımcınız olsunMalesef o insanın eşi de eşimin 20 senelik arkadaşı öyle bir iğrençlik içindeyim ki 2 gündür uyumak nedir bilmiyorum bebeğim daha 2 aylık hangi kadın bunu hak eder ki
Gerek kalmadı dökümlere arama kayıtlarında gördüm gece bile konusmuşlar şuan çok kötüyüm hanımlar ailem gelip almak istiyo 2 tane evladım var oğlum okula başladı yeni ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız ayrılırmıydınız yıkarmıydınız ayrılmazsa aynı evde nasıl bi hayat olacak bilmiyorumGERCEKTEN
ALLAH CEZALARINI VERSİN
BU MIDESİZLİK VARSA BACIM
SEN EDEBİNLE EŞLİK YAPIYORSUN COCUK VERIYORSUN
AMA ELİN OROSPUSUNA EVDEKI ADAM YETMEYIP BIDE BU KAHPELİĞİ YAPIYOR
BEN DE KADINIM AMA KADIN KADININ DUSMANI ISTE MALESEF ARKADASLAR SÖZ MECLISTEN DISARI AMA ERKEKTEN COK KADINDA SUC VAR
EVLI BIR ERKEK NAMUSUNA NASIL SAHIP CIKIYORSA KUSURA BAKMAYIN AMA KADININ DA IFFETI OLMALI
BACIM SEN O OOOOOOO....LA ILISKINI KES ELINI AYAGINI CEK
KOCANIN WHATSAPPNIDA BILGISAYARDAN AÇ
USUL USUL TAKIP ET
KOCAN UYURKENDE BI GUZEL TELEFON DOKUMUNU CIKAR MESELA TURKCELLSE GİR TURKCEL ONLINE
HIZLI GIRIS DE
HESAP IŞLEMLERI
FATURA DETAYI
FATURA ANALIZI DOKUMU NEYSE
AYLIK OLARAK INCELE BAKALIM
MESAJLAŞMA ARAMA VAR MI
Ben de aldatıldım ve psikoloğum dedi ki eğer affedersen bu beni zaten affediyor der ve aynı şeye devam eder he kadın değişir farklı biriyle olur o ayrı. O psikolojiyle devam edebilecek misin sen onu ölç biç canım. O kadının sözleri ona dokunması öpmesi aklından çıkabilecek mi? benim aylar geçti aklımdan çıkmadı mesela. Sen böyle bir hayatı mı hak edşyorsun sence. DEvam edersen inan psikolojik olarak delirme noktasına geliyor insan. O ruh sağlığı ile de çocuğuna iyi bir anne olmazsın . Bazı kişiler çocuğu için ayrılmayarak ona iyilik ettiklerini zannediyorlar ama en büyük kötülüğü yapıyorlar. Mutlu anne = mutlu çocukGerek kalmadı dökümlere arama kayıtlarında gördüm gece bile konusmuşlar şuan çok kötüyüm hanımlar ailem gelip almak istiyo 2 tane evladım var oğlum okula başladı yeni ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız ayrılırmıydınız yıkarmıydınız ayrılmazsa aynı evde nasıl bi hayat olacak bilmiyorum
Eşim yalvarıyo ayrılmamak için ve susmam için kimse duymasın istiyor ama içimdekileri tutmak çok zor asla beklemezdim ben eşime yıllardır çok güvenmiştim yaşadığım hayal kırıklığı anlatılmaz yaşanır yani psikolojik destek almayı bende düşünüyorum bebeğim daha 2 ayının içinde büyük oğlum okula başladı yeni ve o kadının çocuğuyla aynı sınıfta oğlumun arkadaşıydı bir hafta önce evime çağırdım kahvaltıya ben onu o sırada eşim de gelmişti eve meğer sevgililermişBen de aldatıldım ve psikoloğum dedi ki eğer affedersen bu beni zaten affediyor der ve aynı şeye devam eder he kadın değişir farklı biriyle olur o ayrı. O psikolojiyle devam edebilecek misin sen onu ölç biç canım. O kadının sözleri ona dokunması öpmesi aklından çıkabilecek mi? benim aylar geçti aklımdan çıkmadı mesela. Sen böyle bir hayatı mı hak edşyorsun sence. DEvam edersen inan psikolojik olarak delirme noktasına geliyor insan. O ruh sağlığı ile de çocuğuna iyi bir anne olmazsın . Bazı kişiler çocuğu için ayrılmayarak ona iyilik ettiklerini zannediyorlar ama en büyük kötülüğü yapıyorlar. Mutlu anne = mutlu çocuk
Eşim yalvarıyo ayrılmamak için ve susmam için kimse duymasın istiyor ama içimdekileri tutmak çok zor asla beklemezdim ben eşime yıllardır çok güvenmiştim yaşadığım hayal kırıklığı anlatılmaz yaşanır yani psikolojik destek almayı bende düşünüyorum bebeğim daha 2 ayının içinde büyük oğlum okula başladı yeni ve o kadının çocuğuyla aynı sınıfta oğlumun arkadaşıydı bir hafta önce evime çağırdım kahvaltıya ben onu o sırada eşim de gelmişti eve meğer sevgililermiş
Hemcinsim olarak sizden rica ediyorum o lanet herifi terk edin.Cocuklarınızı bu ortama maruz bırakmayın ve sakın sessız kalmayın. Eşinizin ve o kadının da huzurunu kaçırın.Karşı tarafın eşinin de herseyi bilmeye hakkı var.Eşim yalvarıyo ayrılmamak için ve susmam için kimse duymasın istiyor ama içimdekileri tutmak çok zor asla beklemezdim ben eşime yıllardır çok güvenmiştim yaşadığım hayal kırıklığı anlatılmaz yaşanır yani psikolojik destek almayı bende düşünüyorum bebeğim daha 2 ayının içinde büyük oğlum okula başladı yeni ve o kadının çocuğuyla aynı sınıfta oğlumun arkadaşıydı bir hafta önce evime çağırdım kahvaltıya ben onu o sırada eşim de gelmişti eve meğer sevgililermiş
Leş ilişkiler gerçekten leş. Kendinize bunu yapmayın sizi senelerce karşılıklı aldatan iki kişiyi de haklı çıkarmayın sessizce durup hem eşinizden bosanarak hemde karşı tarafın eşine bu durumu bildirin.Malesef o insanın eşi de eşimin 20 senelik arkadaşı öyle bir iğrençlik içindeyim ki 2 gündür uyumak nedir bilmiyorum bebeğim daha 2 aylık hangi kadın bunu hak eder ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?