- 26 Ekim 2022
- 58
- 40
- 3
- Konu Sahibi pembekurk33
-
Bu durumu kabullenen bir kadın varsa Allah'ından bulsun deyip geçin. Tencere kapak olmuşlarMerhaba Arkadaşlar. Bir konu hakkında fikrinizi merak ediyorum. Ayrıldığınız kişi (eski nişanlım) pişman olduğunu söyleyip size mesajlar atıyor fakat bir süre sonra yeniden sizinle konuşmak istemediğini söyleyerek konuşmayı kesmek istediğini dile getiriyor… toksiklikten söz etmiyorum. Ve size yazarken aynı anda hayatına yeniden almak istediği başka bir kız olduğunu ve ona yazdığını öğreniyorsunuz. İşin itici kısmı o kızında sizden haberi var. Bu durumda bana yazılan o mesajları kıza göndermeli miyim? Yoluma bakıp ne halleri varsa görsünler mi demeliyim?
Merhaba Arkadaşlar. Bir konu hakkında fikrinizi merak ediyorum. Ayrıldığınız kişi (eski nişanlım) pişman olduğunu söyleyip size mesajlar atıyor fakat bir süre sonra yeniden sizinle konuşmak istemediğini söyleyerek konuşmayı kesmek istediğini dile getiriyor… toksiklikten söz etmiyorum. Ve size yazarken aynı anda hayatına yeniden almak istediği başka bir kız olduğunu ve ona yazdığını öğreniyorsunuz. İşin itici kısmı o kızında sizden haberi var. Bu durumda bana yazılan o mesajları kıza göndermeli miyim? Yoluma bakıp ne halleri varsa görsünler mi demeliyim?
Kız sizin varlığınızdan haberdarmış zaten.Bence gerek yok,yolunuza bakın.Merhaba Arkadaşlar. Bir konu hakkında fikrinizi merak ediyorum. Ayrıldığınız kişi (eski nişanlım) pişman olduğunu söyleyip size mesajlar atıyor fakat bir süre sonra yeniden sizinle konuşmak istemediğini söyleyerek konuşmayı kesmek istediğini dile getiriyor… toksiklikten söz etmiyorum. Ve size yazarken aynı anda hayatına yeniden almak istediği başka bir kız olduğunu ve ona yazdığını öğreniyorsunuz. İşin itici kısmı o kızında sizden haberi var. Bu durumda bana yazılan o mesajları kıza göndermeli miyim? Yoluma bakıp ne halleri varsa görsünler mi demeliyim?
Asla uğraşmam ne halleri varsa görsünler derim kurtulduguma bakardım. Kıza niye mesajları atmayı düşünüyorsunuzki zaten sizden haberdarmis boşverinMerhaba Arkadaşlar. Bir konu hakkında fikrinizi merak ediyorum. Ayrıldığınız kişi (eski nişanlım) pişman olduğunu söyleyip size mesajlar atıyor fakat bir süre sonra yeniden sizinle konuşmak istemediğini söyleyerek konuşmayı kesmek istediğini dile getiriyor… toksiklikten söz etmiyorum. Ve size yazarken aynı anda hayatına yeniden almak istediği başka bir kız olduğunu ve ona yazdığını öğreniyorsunuz. İşin itici kısmı o kızında sizden haberi var. Bu durumda bana yazılan o mesajları kıza göndermeli miyim? Yoluma bakıp ne halleri varsa görsünler mi demeliyim?
Evet haklısınız. Haberi var derken eski nişanlımın beni artık istemediğini düşünüyor, ben onun peşindeymişim gibi anlatılıyor bu yüzden bende o şahsın bana yazdığı mesajları attığımda gerçekleri görsün diye düşünüyordum.Kızın zaten sizden haberi varmış sallayacağını düşünmüyorum kızın mesajlarınızı. Yolunuza bakın ve bu şahsı engelleyin. Tekrar konuşmakla hata etmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?