Aldatılmak

pembekurk33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
58
40
3
Merhaba Arkadaşlar. Bir konu hakkında fikrinizi merak ediyorum. Ayrıldığınız kişi (eski nişanlım) pişman olduğunu söyleyip size mesajlar atıyor fakat bir süre sonra yeniden sizinle konuşmak istemediğini söyleyerek konuşmayı kesmek istediğini dile getiriyor… toksiklikten söz etmiyorum. Ve size yazarken aynı anda hayatına yeniden almak istediği başka bir kız olduğunu ve ona yazdığını öğreniyorsunuz. İşin itici kısmı o kızında sizden haberi var. Bu durumda bana yazılan o mesajları kıza göndermeli miyim? Yoluma bakıp ne halleri varsa görsünler mi demeliyim?

Kızın haberi varsa ; göndersen ne olur ?
Ayrıca gondermen ;onlar çirkinliklerine daha fazla dahil olman demek.Hic gerek yok.
Özetle eski nişanlın boşta kalınca sana yazıyor.
Elinin altında dar günleri için bekletiyor seni.
Başkası yüz verince yine seni unutup ona dönüyor.
Su adamla yuz göz olmayı bırakır misin lütfen ?
Yani bir kadın olarak bunu bize sormana bile gerek yoktu ama neyse diyorum..

Bu durumu kabullenen bir kadın varsa Allah'ından bulsun deyip geçin. Tencere kapak olmuşlar

O kizin sizden haberi varmis zaten. Bu durumda mesajlari ne diye o kiza gondereceksiniz? Amac icinizi sogutmak mi? Bana bunu yapti demek ki? Ne halleri varsa gorsunler bulmuslar birbirlerini.

Kız sizin varlığınızdan haberdarmış zaten.Bence gerek yok,yolunuza bakın.

Bu tür mevzularda hep bu hikaye aklıma gelir.

Yüzemeyen bir hayvan olduğunun farkında olan akrep, bir gün nehrin öte yanına geçmek zorunda kalır. Ne yapacağını düşünürken kıyıda pinekleyen kurbağayı görür.

Akrebin kendisine yanaştıığını fark eden kurbağa korkudan suya atlayıp uzaklaşmaya başlar. Akrep yalvaran bir ses tonuyla sorar:

“Kurbağa kardeş; karşıya geçmem gerek. Beni sırtında taşır mısın?”

Kurbağa büyüyen gözleriyle cevap verir.

“Daha neler? Beni sokup öldürürsün!”

“Olur mu?” der akrep. “O zaman ben de suya batar, boğulur, ölürüm”.

Kurbağa biraz düşünür ve akrebe hak verir. Kıyıya çıkar, onu sırtına alır ve karşı yakaya doğru yüzmeye başlar. Yolun yarısında ensesinde bir sızı hisseder. Vücudu hızla soğumaktadır. Kolları, ayakları hissizleşir. Beraber dibini boylayacakları suya batarken son nefesinde sorar:

“Hani sokmayacaktın akrep kardeş?”

Akrep mahsun, mahçup, çaresiz cevap verir:

“Ne yaparsın kurbağa kardeş; ben akrebim, huyum bu

Hiç kimseye ikinci bir şans değil birinci şansı bile vermemek lazım. Akrep misali insanın huyu da değişmez. Evelnirsiniz huyunu yürütmeye devam eder, siz affettikçe sokar da sokar. Yol vermek zor olmasın.

Hiçbir şey yapmam. Eski nişanlıyı her yerden engeller bir daha da iletişim kurmazdım. Ne halleri varsa görsünler derdim. Kızın zaten sizden haberi varmış. Bir şey yapmana da gerek yok ki.

Asla uğraşmam ne halleri varsa görsünler derim kurtulduguma bakardım. Kıza niye mesajları atmayı düşünüyorsunuzki zaten sizden haberdarmis boşverin

Kızın zaten sizden haberi varmış sallayacağını düşünmüyorum kızın mesajlarınızı. Yolunuza bakın ve bu şahsı engelleyin. Tekrar konuşmakla hata etmişsiniz.
Evet haklısınız. Haberi var derken eski nişanlımın beni artık istemediğini düşünüyor, ben onun peşindeymişim gibi anlatılıyor bu yüzden bende o şahsın bana yazdığı mesajları attığımda gerçekleri görsün diye düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…