Aldatılmak

Kizin sizden haberi var da ,nasıl haberi var.siz ,sevgiilisini kovalayan, o da sizden kurtulmaya çalışan kişi gibi haberi var.yoksa ,ikinizi aynı anda idare ettiğini anladı gibi mi haberi var.
Aynen tam olarak sanki ben onun peşinden giden biriymişim imajı çizilerek anlatılıyor o kıza. Bu durumda aslında bana yazdığı mesajları gösterip, ikili oynadığını ortaya çıkartmalı mıyım diye düşündüm.

Teşekkür ederim

Kizin haberi varmis midesi almis zaten Ne halleri varsa gorsunler tencere kapak bulmuslar birbirlerini deyip yolunuza bakmalisiniz.

kesin kararınızsa önceden güzel döşeyin kısaca “ bak seninle hiç bir şey istemiyorum, arkadaş ortamımda bile olmanı istemiyorum” lütfen daha fazla tiksindirme kişiliğinden. Bunu yazın ve bloklayın. Bir daha da yazsa da açmayın okumayın. Mesajların sadece görüntüsünü alın bir yerde kalsın

İyi de siz kizin benden haberi var deyince herkes başka türlü anladı. Bu sekilde aktarildiysa kiza o zaman durum başka. Benim başıma gelse mesajları gonderirdim sanırım. "Ben onun peşinde değilim. o pis yalancının teki" demek lazım

Seviyesiz bir kızmış muhatap olup da seviyesine inmezdim herhalde

Aman ne halleri varsa gorsunler ugrasmaya degmez onlara ayıracagınız vaktı daha degerlı seyler ıcın harcayın

Bence ikisi ile de bir daha muhattap olmayın. Kendinize yaptığınız en iyi iyilik bu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…