Eminim canım malesef eminim
Maillerinde gördüm
Bugünde o kız aramış diyor " yarınn sizdeyim sonunda görüşeceğiz "
İkisinide boğğmak istiyorum
Eminim canım malesef eminim
Maillerinde gördüm
Bugünde o kız aramış diyor " yarınn sizdeyim sonunda görüşeceğiz "
İkisinide boğğmak istiyorum
kızla konuş mutlaka içini dök yani nasıl rahatlayacaksan
Canım eminsen kuzenine bildiğini söyle ve arana mesafe koy..
Erkek arkadaşından da bir an evvel ayrıl..
Ayrıca bu durumu annenle paylaşmanı öneririm, sakın içine atma.
Seni kaybeden üzülsün, kuzeninin erkek arkadaşıyla beraber olabilecek zihniyette birini hakediyormuş demekki..
Ahh telefonu filan kapattım kafamı toplayamadan karşılarına çıkmak istemiyorum
Kendimi tutamayıp sinirdenn ağlarsam başımı duvarlara vvururum,yeterince küçük düştüm zaten
Sen üniversiteye gitmeden nişan yapsak mı demiştin.. bizde sana acele etme dünyanın sonu belli olmaz demiştik.. ama bu kadar çabuk belli olacağını hiç beklemezdik..
ama biliyor musun bence çok iyi olmuş.. 4 yıllık emin olduğun sevgilin böyle yaptı demek ki kimseye güvenmeyeceksin.. bence hiç arkana bakmadan yeni bir sayfa aç kendini üniversite hayatında..
nasil anladin ?
tanisiyorlar miydi ?
neler konusmuslar ?
demekki bu devirde kimseye guven olmuyor gecmis olsun...
Evet canım tanışııyorlardı hatta ben tanıştırdım 1 ay önce filan
Neler konuşmamışlar ki yılış yılış yapışık yapışık muhabbetlerr
bak üniversite sonuçların da geliyormuş, boş ver olur böyle çiğ süt emmiş insanlar hayatta. sen hele bir başla okuluna hayırlısıyla inşallah yeni insanlar tanı, daha güzel çevrelere gir. kurslara katıl güzel arkadaşlıklar edin, sevgili dediğin gelir geçer. bugün biri gider yarın öbürü gelir. hem de daha iyisi gelir. canını sıktığına deymez. kuzenini de al karşına konuş, böyle bir durum varmış, ben öğrendim. o kişiyle görüşmüyorum ama sen kuzenimsin elbet görüşücez sana çok kırıldım ama görmezden gelicem. açılmasın bu konu ben unuttum de.
peki kim baslatmis yani sevgili olmuslarmi :26:bide mailde okudum dedin sifresini biliyorsan sevgilin nasil cesaret etmis S:
Eminim ki çok can acıtıcı bir duygudur.
Ben kesin ikisini de bir güzel pataklardım.Bir şey değişmezdi ama en azından rahatlardım. Şaka bir yana,
Asaletinden ödün verme, üzüntünü belli etme, bırak yaptıkları o iğrenç şeyden gurur duysunlar.
İnsanlar ne hale geldi.. Evet, akrabağalarımızı seçemiyoruz ama kuzeninle böyle işler çevirecek edepsizliğe sahip bir ile olmadığı da iyi olmuş.
Boşver. Yoluna bak. Ne güzel üniversiteye de başlayacakmışsın. Eminim değerini anlayacak nice insanlarla tanışırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?