Tek ümidim inan ki üniversite..
Yoksa burada ne yapardım bilmiyorum,
bana 4 duvar içinde yaşıyor,demişler ama..
İkimizin arasında kıskançlıklar oluyor diye çıkmıyordum..
Böyle bi manyağım işte..
Tek ümidim inan ki üniversite..
Yoksa burada ne yapardım bilmiyorum,
bana 4 duvar içinde yaşıyor,demişler ama..
İkimizin arasında kıskançlıklar oluyor diye çıkmıyordum..
Böyle bi manyağım işte..
can yakıcı bır durum baska akraban yokmu bıkac gun onlara gıtsen sende
Evet canım daha doğrusu kuzenim demiş..
Aynen aktarıyorum..
"Hayattan emekli olmuş,yaşlılar gibi,dışarıya bile çıkmıyor 4 duvar arasında yaşıyor.."
O aptal çocukda konuyu değiştirmişşşş,susmuş yani
siz onun için fedakarlık yaparken...
inanamıyorum.
hiç umursamayın. kuzeniniz de biliyordur elbet neden çıkmadığınızı da böyle fedakarlık durumuna çekip sizi yükseltmek istememiştir.
ayrıca yaşadığınız yerde kalacağınız başka akrabanız varsa kızla konuşup evden çıkın derim.
Aklıma hiçbir yer gelmiyor canım..
Bayram zamanları şu sıralar..
Tam temizlik vakitleri kime gitsem bilemiyorum..
şaşkınlık içerisindeyim
o kuzeni evire çevire döveceksin..erkeklerin kökü mü kurudu...
el oğlunu geç....
sana senin canından kanından olan nasıl yapar
annenize söyleyin... nerden kuzeninizi bilmiyorum ama yenge mi hala mı teyze mi artık her kimse ona bile söyleyin..
maşallahı var kızınızın da diye...
sizin utanılacak hiçbir şeyiniz yok... hiç de kendinizi perişan göstermeyin.. tutun kendinizi, sıkın dişinizi sakın ağlamayın karşısında...
bırakın ucuzluğunu görsün.. ahlaksız insan...
sinirlendim....
İlahi adalet..Sonuna kadar güveniyorum canım..
Öyle biriydi ki oraya gitme buraya gitme,şunla konuşma,bakmasınlar,etmesinler..
Hepsine katlanmıştım..
Değmezmiş..Acısını çıkarcağımm
temizliğinize yardım eder kalırım de bi kaç gün kafamı toparlamak istiyorum falan de.
annene ve onun annesine de söyle ki arkandan yine laf etmesinler.
ayrıca kesinlikle o yazılanların kopyasını al ilerde kuzeniniz bi sorun çıkarırsa annesine falan gösterirsiniz.
Anneme ilk fırsatta anlatacağım zaten ama babamlalar şuanda anlatamam bu halde hiç çıkamam zaten..
Yarın onlar gelmeden anlatsam iyi olacak..
Kız da amcamın kızı..
Üstelik makamlı mevkili bi yerdede çalışıyor..
İstanbulda gözde otellerin birinde m,yardımcısı
Ahh telefonu filan kapattım kafamı toplayamadan karşılarına çıkmak istemiyorum
Kendimi tutamayıp sinirdenn ağlarsam başımı duvarlara vvururum,yeterince küçük düştüm zaten
bak üniversite sonuçların da geliyormuş, boş ver olur böyle çiğ süt emmiş insanlar hayatta. sen hele bir başla okuluna hayırlısıyla inşallah yeni insanlar tanı, daha güzel çevrelere gir. kurslara katıl güzel arkadaşlıklar edin, sevgili dediğin gelir geçer. bugün biri gider yarın öbürü gelir. hem de daha iyisi gelir. canını sıktığına deymez. kuzenini de al karşına konuş, böyle bir durum varmış, ben öğrendim. o kişiyle görüşmüyorum ama sen kuzenimsin elbet görüşücez sana çok kırıldım ama görmezden gelicem. açılmasın bu konu ben unuttum de.
Evet canım daha doğrusu kuzenim demiş..
Aynen aktarıyorum..
"Hayattan emekli olmuş,yaşlılar gibi,dışarıya bile çıkmıyor 4 duvar arasında yaşıyor.."
O aptal çocukda konuyu değiştirmişşşş,susmuş yani
Çıkar valla.. Hak ediyor o pislik...Ayy nasıl sinir oldum ya a.. Şu mübarek ramazan ayında seveni böyle üzmek, kırmak, incitmek... İnan hepsinin hesabnı sorar Allah.. Hem bu dünyada hem öbür dünyada...
Canım benim durumumda farklı sayılmaz. Kuzenim değil ama yakın bi akrabam nişanlıma yapışıp duruyo.
Nişanlımın karşısında bi kırıtmalar bi işveler gidince arkasından ay şöyle odun böyle kötü diyip duruyo.
Yaşı baya büyük. Ailede artık evlen diye baskı yaptıgından mıdır kıskançlığından mıdır nedir mutlu oldugum her an bi olay çıkarıyo. Hiç görüştürmek istemiyorum.
Nişanlıma güveniyorum ama bu dünyada kimseye sırtımı dönebilecek kadar güvenemem.
Nişan yapmayı düşündüğünüze göre ailenden bilenler vardır. Önce annenle konuş (gerçi kuzenin teyze kızınsa annen toz kondurmak istemicektir.) Sonra kuzenini çek kenara konuş. Kırmamayı falan düşünme. İçinden ne geliyosa kendine dert etmenden, daha sonra keşke şunuda söyleseydim diyip kinlenmenden, öfkeni büyütmektense söyle ona dert olsun. Ki olucağını sanmıyorum o böyle bi arsızlığı yapabildiğine göre. O utanmamışta sen mi utanıcaksın?
..Ve bana sevgilinden hoşlanmış olduğu değilde seni kıskanmış olma ihtimali geliyo.
Yol ayrımında sevdiğin adamın ne halt olduğunu öğrenmen iyi olmuş.Üniversite çok başka bi ortam. Öncesinde acıda olsa bu tecrübe üniversitede daha fazla canının yanmasını önler. Sevgilin için çok bişey söyleyemicem her erkekte aldatma ihtimali maalesef ki var. Yalnız double karaktersiz ki aldatırken bile en can yakıcı olanı seçmiş. En göz önündekini.
En büyük duam iyi bi yere yerleşmiş olman.
Neden sen küçük duruma düşesin ki canım? Onursuz olan o. senin yerinde olmak isteyen ama yerini asla dolduracak kadar büyük karakterlere sahip olan o değil.
Suçlu benim desin mi bide?!
Bu kız kuzeni olduğunu düşünücek kime karşı o haltları yiyene karşı mı?
Aman canım ya çekememezlik var besbelli. Bu tür insanlar o kadar çok ki çevremizde. Sadece bazılarını böyle görebiliyoruz işte.
Hakkımı helal etmeyeceğim ikisinide..
Canım benim durumumda farklı sayılmaz. Kuzenim değil ama yakın bi akrabam nişanlıma yapışıp duruyo.
Nişanlımın karşısında bi kırıtmalar bi işveler gidince arkasından ay şöyle odun böyle kötü diyip duruyo.
Yaşı baya büyük. Ailede artık evlen diye baskı yaptıgından mıdır kıskançlığından mıdır nedir mutlu oldugum her an bi olay çıkarıyo. Hiç görüştürmek istemiyorum.
Nişanlıma güveniyorum ama bu dünyada kimseye sırtımı dönebilecek kadar güvenemem.
Nişan yapmayı düşündüğünüze göre ailenden bilenler vardır. Önce annenle konuş (gerçi kuzenin teyze kızınsa annen toz kondurmak istemicektir.) Sonra kuzenini çek kenara konuş. Kırmamayı falan düşünme. İçinden ne geliyosa kendine dert etmenden, daha sonra keşke şunuda söyleseydim diyip kinlenmenden, öfkeni büyütmektense söyle ona dert olsun. Ki olucağını sanmıyorum o böyle bi arsızlığı yapabildiğine göre. O utanmamışta sen mi utanıcaksın?
..Ve bana sevgilinden hoşlanmış olduğu değilde seni kıskanmış olma ihtimali geliyo.
Yol ayrımında sevdiğin adamın ne halt olduğunu öğrenmen iyi olmuş.Üniversite çok başka bi ortam. Öncesinde acıda olsa bu tecrübe üniversitede daha fazla canının yanmasını önler. Sevgilin için çok bişey söyleyemicem her erkekte aldatma ihtimali maalesef ki var. Yalnız double karaktersiz ki aldatırken bile en can yakıcı olanı seçmiş. En göz önündekini.
En büyük duam iyi bi yere yerleşmiş olman.
Neden sen küçük duruma düşesin ki canım? Onursuz olan o. senin yerinde olmak isteyen ama yerini asla dolduracak kadar büyük karakterlere sahip olan o değil.
Suçlu benim desin mi bide?!
Bu kız kuzeni olduğunu düşünücek kime karşı o haltları yiyene karşı mı?
Aman canım ya çekememezlik var besbelli. Bu tür insanlar o kadar çok ki çevremizde. Sadece bazılarını böyle görebiliyoruz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?