Aldatılmak..

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya
Merhaba kızlar daha bir hafta önce " nişan yapsak bizim için zor olur mu" diye konu açmıştım..
Bugünse tam bir aptal olduğumu öğrendim..
Hemde kız kuzenim..
O kadar iğreniyorumki ikisindende..
Üstelik o kuzenim dediğim şahsiyet yarın ailesiyle birlikte buraya geliyormuş..
Bayrama kadar kalacaklarmış hemde . .
Ben ne yapacağım nasıl kalacağım bu evde katil olmadan..
Yarın üniversite sonuçlarımın açıklanması için heyecanlanırken,
şu düştüğüm iğrençlik için kendime sinirleniyorum :47:
Garip duygular içindeyim..
:5::5:

Eminim canım malesef eminim :14: :14:
Maillerinde gördüm :5:
Bugünde o kız aramış diyor " yarınn sizdeyim sonunda görüşeceğiz " :47: :47:
İkisinide boğğmak istiyorum

Eminim canım malesef eminim :14: :14:
Maillerinde gördüm :5:
Bugünde o kız aramış diyor " yarınn sizdeyim sonunda görüşeceğiz " :47: :47:
İkisinide boğğmak istiyorum

Canım eminsen kuzenine bildiğini söyle ve arana mesafe koy..

Erkek arkadaşından da bir an evvel ayrıl..

Ayrıca bu durumu annenle paylaşmanı öneririm, sakın içine atma.

Seni kaybeden üzülsün, kuzeninin erkek arkadaşıyla beraber olabilecek zihniyette birini hakediyormuş demekki..

kızla konuş mutlaka içini dök yani nasıl rahatlayacaksan

Ahh telefonu filan kapattım kafamı toplayamadan karşılarına çıkmak istemiyorum:5:
Kendimi tutamayıp sinirdenn ağlarsam başımı duvarlara vvururum,yeterince küçük düştüm zaten :5::5:

Bir de soğukkanlı ol ve asaletinden ödün verme..

Üzüldüğünü gösterip kimseyi memnun etme.. Ama içine de atma sakın..

Off deli oluyorum böylelerine, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş işte.

Sen üniversiteye gitmeden nişan yapsak mı demiştin.. bizde sana acele etme dünyanın sonu belli olmaz demiştik.. ama bu kadar çabuk belli olacağını hiç beklemezdik..
ama biliyor musun bence çok iyi olmuş.. 4 yıllık emin olduğun sevgilin böyle yaptı demek ki kimseye güvenmeyeceksin.. bence hiç arkana bakmadan yeni bir sayfa aç kendini üniversite hayatında..

Canım eminsen kuzenine bildiğini söyle ve arana mesafe koy..

Erkek arkadaşından da bir an evvel ayrıl..

Ayrıca bu durumu annenle paylaşmanı öneririm, sakın içine atma.

Seni kaybeden üzülsün, kuzeninin erkek arkadaşıyla beraber olabilecek zihniyette birini hakediyormuş demekki..

İkiside o kadar düşük seviyedeler ki,
Göz yaşlarıma değmez diyorum,dişlerimi sıkmaktan hamur oldular:5:

Ahh telefonu filan kapattım kafamı toplayamadan karşılarına çıkmak istemiyorum:5:
Kendimi tutamayıp sinirdenn ağlarsam başımı duvarlara vvururum,yeterince küçük düştüm zaten :5::5:

saçmalama küçük düşen o kız ona yukardn bak 2.kadın muamelesi yap...basit insan olduğunu ima et..sevgilisi olan adamların peşinde gezdiğini yılan olduğunu falan

nasil anladin ?

tanisiyorlar miydi ?

neler konusmuslar ?

demekki bu devirde kimseye guven olmuyor gecmis olsun...

Sen üniversiteye gitmeden nişan yapsak mı demiştin.. bizde sana acele etme dünyanın sonu belli olmaz demiştik.. ama bu kadar çabuk belli olacağını hiç beklemezdik..
ama biliyor musun bence çok iyi olmuş.. 4 yıllık emin olduğun sevgilin böyle yaptı demek ki kimseye güvenmeyeceksin.. bence hiç arkana bakmadan yeni bir sayfa aç kendini üniversite hayatında..

Öyle yapacağım ne olursa olsun asla taviz vermemeliyim

nasil anladin ?

tanisiyorlar miydi ?

neler konusmuslar ?

demekki bu devirde kimseye guven olmuyor gecmis olsun...

Evet canım tanışııyorlardı hatta ben tanıştırdım 1 ay önce filan :20:
Neler konuşmamışlar ki yılış yılış yapışık yapışık muhabbetlerr :5:

bak üniversite sonuçların da geliyormuş, boş ver olur böyle çiğ süt emmiş insanlar hayatta. sen hele bir başla okuluna hayırlısıyla inşallah yeni insanlar tanı, daha güzel çevrelere gir. kurslara katıl güzel arkadaşlıklar edin, sevgili dediğin gelir geçer. bugün biri gider yarın öbürü gelir. hem de daha iyisi gelir. canını sıktığına deymez. kuzenini de al karşına konuş, böyle bir durum varmış, ben öğrendim. o kişiyle görüşmüyorum ama sen kuzenimsin elbet görüşücez sana çok kırıldım ama görmezden gelicem. açılmasın bu konu ben unuttum de.

Evet canım tanışııyorlardı hatta ben tanıştırdım 1 ay önce filan :20:
Neler konuşmamışlar ki yılış yılış yapışık yapışık muhabbetlerr :5:

peki kim baslatmis yani sevgili olmuslarmi :26:bide mailde okudum dedin sifresini biliyorsan sevgilin nasil cesaret etmis S:

Son düzenleme:
bak üniversite sonuçların da geliyormuş, boş ver olur böyle çiğ süt emmiş insanlar hayatta. sen hele bir başla okuluna hayırlısıyla inşallah yeni insanlar tanı, daha güzel çevrelere gir. kurslara katıl güzel arkadaşlıklar edin, sevgili dediğin gelir geçer. bugün biri gider yarın öbürü gelir. hem de daha iyisi gelir. canını sıktığına deymez. kuzenini de al karşına konuş, böyle bir durum varmış, ben öğrendim. o kişiyle görüşmüyorum ama sen kuzenimsin elbet görüşücez sana çok kırıldım ama görmezden gelicem. açılmasın bu konu ben unuttum de.

Onunla geçirdiğim 4 yıla acıyorum sadece..
Çok güvenmiştim ben ona..
Kuzenimide onuda affedemem,unutamamda..
Kız benden 5 yaş,ondanda 2 yaş büyük ayrıcaa..

Eminim ki çok can acıtıcı bir duygudur.
Ben kesin ikisini de bir güzel pataklardım. :31: Bir şey değişmezdi ama en azından rahatlardım. Şaka bir yana,
Asaletinden ödün verme, üzüntünü belli etme, bırak yaptıkları o iğrenç şeyden gurur duysunlar.
İnsanlar ne hale geldi.. Evet, akrabağalarımızı seçemiyoruz ama kuzeninle böyle işler çevirecek edepsizliğe sahip bir ile olmadığı da iyi olmuş.
Boşver. Yoluna bak. Ne güzel üniversiteye de başlayacakmışsın. Eminim değerini anlayacak nice insanlarla tanışırsın.

peki kim baslatmis yani sevgili olmuslarmi :26:bide mailde okudum dedin sifresini biliyorsan sevgilin nasil cesaret etmis S:

Canım eski bi maili vardı onun uzun zamandıır kullanmıyordu,daha doğrusu ben öyle sanıyordum..
Bilmiyorum şeytan dürttü gördüm,okudum tüm mailleri..
Kız başlatmış,senden hoşlandım filan demiş..

Eminim ki çok can acıtıcı bir duygudur.
Ben kesin ikisini de bir güzel pataklardım. :31: Bir şey değişmezdi ama en azından rahatlardım. Şaka bir yana,
Asaletinden ödün verme, üzüntünü belli etme, bırak yaptıkları o iğrenç şeyden gurur duysunlar.
İnsanlar ne hale geldi.. Evet, akrabağalarımızı seçemiyoruz ama kuzeninle böyle işler çevirecek edepsizliğe sahip bir ile olmadığı da iyi olmuş.
Boşver. Yoluna bak. Ne güzel üniversiteye de başlayacakmışsın. Eminim değerini anlayacak nice insanlarla tanışırsın.

Umarım bana iyi gelecek bir yer gelir :5:
Kendimi topladığım an o kızıda,onuda çok güzel düşük düşüreceğim..
Asaletimden taviz vermeden..
Ama canım çok yanııyor:14::5:

Back
X