aldatılmak

Canı nasıl yana biliyor musunuz? Siz güçlü bir kadın gbi sırtınızı dönüp giderseniz, dimdik durursanız.Ve zamanı gelince yeniden evlenir düzgün bir adamla mutlu olursanız canı feciii yanar..O zaman kusura bakmayın it gibi de pişman olur.Ama bütün bunların olması için önce sizin kendinize değer verip nerede olmak istiyorum gerçekten ben bunu hakediyor muyum diye bir düşünmeniz lazım..Bu kadar değersiz davranırsanız kendinize o da öyle davranır ve böyle adam muhtemelen aldatmaya devam da eder nasılsa bir şey değişmiyor ailem de var köşede sevgilim de başka köşede ohh ne ala memleket..

ben olsam direk boşardım çocuklarının yüzünüde hayatta göstermezdim

o nasıl iş ya karın hamile gidiyon başka karıyıda töbe ya

boşanırdım

Valla ben bu erkekleri anlamıyorum, gerçekten böyle konularda beynim duruyor.

Bu aldatan adamların herhalde hiç evle, eşle, çocukla, işle alakası yok.

Akılları sadece sapıkça ve aptalca şeylere çalışıyor.

Bir burada yazılanlara bakıyorum birde kendi eşime, adam garibim işten, evle ilgilenmekten, çocukla ilgilenmekten, sağlığına bakmaya çalışmaktan başka işe ayıracak zaman bulamıyor. Bazı eşlerin altı çok kuru herhalde çift eş, çift ev, çifter çifter çocuk idare edebildiklerine göre.

Gelelim sizin durumunuza dedi kodu olarak duydum diyorsunuz eğer siz bunu ispatlarsanız arkanıza bakmayın, hayatta tahammül edemeyeceğim şeyler arasında (büyük konuşmak istemem) aldatma ve şiddet vardır.

Eşiniz iki kadını, bir sürü çocuğu idare edebiliyorsa siz hiç korkmayın 2 yavrunuza gül gibi bakarsınız.

Ben bu dul vasfını anlamıyorum.

Şimdiye kadar gördüğüm hiçbir dulda bu duldur diye etiket, mühür vs. yoktu.

Sırf adınız dul olmasın diye eğer gerçekten eşiniz sizi aldatmışsa ve başka çocuklarıda varsa kabullenmemelisiniz.

Allah allah
Dul damgasi yemeyi goze alamayip
Boynuzlu damgasinimi yakistiriyosun kendine
Senin yerinde olsam bebegi aldirir oglumla yoluma bakardim

Allah allah
Dul damgasi yemeyi goze alamayip
Boynuzlu damgasinimi yakistiriyosun kendine
Senin yerinde olsam bebegi aldirir oglumla yoluma bakardim

Canım lütfen yanlış anlama,bebeği aldırırım demişsin ve sende hamilesin.Sen olsaydın kıyabilir miydin yavruna?Suçu ne?Babasının vefasızlığı!Lütfen böyle aldırmak gibi kelimeleri bu kadar kolay sarfetmeyelim.Sonuçta bu da bi katliam

3 yil boyunca ruhum bile duymadan aldatilmis biri olarak ve siddet gormus biri olarak defalarca asagilanmis biri olarak sana diyebilecegim tek sey 2inci cocugu dogurma. dogurursan hata edersin. 2 aylik hamilesin caresi bulunur. aldatildigimi ogrendigimde ayni sekilde hamileydim ve bir cocugum daha vardi. ben aldirdim cunku o adama arik guvenemezdim. simdi ondan kurtulma asamasindayim cok zor . orda burda siginti gibiyim ama artik kimlerle konuusyor kiminle yatiyor umrumda degil. tek pismanligim yillarca caresizce sessizce eziyetlerine boyun egmem.

çocuğumu asla aldırmam aslaaa olay şöyle bu kadın eşimi arıyor araba lazım diyor neyse eşimde gidiyor bir yere bırakmak için sonra bir yerde durduruyor eşimi bir anda oluyor zaten eşim çok ağladı anlatırken pişmanlığını falan 1 kere oldu falan dedi işte eşim çok çekmiiş kendini ama kadın habire üsteleyince karşı koyamamış hikaye böyle iştee

yassssık.........................

birincisi esin hic ama hic masum degil. simdiden kendini kandirmaya baslamissin.niye giidyor her araba lazim diyene kosacakmi. yada kosuyormuydu?nasil bir anda oluyor kadin zorlami tecavuzemi yeltenmis. onuda gectim bu adamlar erkekler bu kadar mi acizler. akillari birtek oradami yatiyor orayami isliyor. yahu birakin su kendinizi kandirmanin yollarinida gercekleri gorun. bal gibi kocan o kadinla isteyerek yatti. kadin bogazina bicak kafasina silah mi dayamis. aglamasina inanma timsah gozyaslari. 1 kere oldu affedersen gerisinin gelecegine yuzde bir milyon yemin edebilirim . kac kez yasadim tecrubeliyim artik. kocan istemeseydi kadin hicbirsey yapamazdi bunu asla unutma. ve kendini kandirma. nasil koynuna sokacaksin artik kocan olucak herifi. her opusunde koklasmada o kadin aklina gelicek onunda seninde. o fantazi olarak dusunecek sen ise icin yana yana beraber olucaksin. eziyet iskence baska hicbisey degil. aklin varsa cocugu aldir ve bosan. yoksa 1-2 sene sonra tekrar yasayacagina eminim.

kadin habire usteleyince karsi koyamamis mis...sen bu soyledigine inaniyormusun allah askina bu mantiklimi sence. erkek gucuyle kadin gucu bir mi. zorlami yapmis kadin. affedilir yani yok. senin kararin ama cok aci cekeceksin kalirsan.omurboyu aklindan cikmayacak. hergunun suphelerle gececek. hayat sana zindan olucak. kocan olucak herifte affedilmisligin verdigi rahatlikla mutlu huzurlu gunlerine bakacak. olan sana ve cocuklarina olucak. cunku saglikli bir anne olamiyacaksin. sinirlerin yipranacak tahammul sinirin azalicak en ufak seyde bilincaltin bagiracak. hirsini sinirini cocuklarindan cikaracaksin. degersizlik duygusunu yasiyacaksin. hele birde hamilesin dogumla birlikte fiziksel ruhsal hormonsal birsuru problem cikicak. tum sorunlarla sen basbasa kalicaksin. kocana hicbisey olmiyacak cunku kocan karsi koyamamis vah vah yazik uzuldum adama....en azindan affedeceksende mutlaka psikologa git. kendi kendine atlatilacak birsey degil bu...

hadi diyelim öyle oldu

bazı hatunlar gereğinden fazla kuduruk olabilir orası doğru

amma eşin ADAM olaydı kadını kendine getirirdi...

lakin ne gerek var canım heyecan yaşadı işte

adiiii

e hanı o kadından çocuk vardı ortada guya o ne oldu?yok muymuş?

konu burada kapanır arkadaşlar hanım ve eşine mutluluklar dileyelim...

bu arada ortada gerçekten bir çocuk varsa senın de emeklerinle edinilen mallar sadece senın çocuklarına değil o çocuğa da kalır bu arada.belki şimdilik önemsiz bir ayrıntı ama yıne de ayrıntı işte.

sonuçta adamın nüfusuna geçmeyecek mı çocuk? ha bırde aylık düzenli nafaka verilecek.büyüyene kadar.

Son düzenleme:

Çocukmu kandırıyor p.... kadını bıraktığı yerdenasıl yapabilirler arabada mahalle arasında
onca yakışıklı delikanlı varken kadının tek derdi kocanı tufaya getirip tecavüzmü etmekmiş oda tek seferde hamile kalıyo bak sen bi s....sin gitsin ordan

Bu yaptığı açıklama aldatmasından daha aşağılık bi açıklama

Sessiz sakin konunu okuyordum aşdatılma konularına yorum yazamıyorum çok derin dokunuyor ama bu açıklama bende gidip eşini boğma isteği doğurdu

Herneyse arkadaşım ayrılmak veya devam etmek senin hayatın senin kararın ne yaparsan neye karar verirsen ver yeterki kendine terapi yapmadan kabulleneceğin şeyi doğrularıyla kendini kandırmadan kabullenki ilerde çok daha büyük canın yanmasın.

şimdi şunu okurken ne kadar çok içim yandı ya... 35 yaşında kadın hadi aldattın çocuk nesi oluyor be adam. Onu terk etme bu kadar kolay olmamalı çekiceği bedel aynı evin içinde iki yabancı olun,sınır çiz o da eşşek gibi baksın çocuklarına ve sana bak bakalım neler oluyor. onu umursamadığını hissetmeye başladığı an bak nasıl kıymetli olucaksın. kıymetli olman aldatıldığın gerçeğini değiştirmiycek bir tarafın hep ezik olucak eşine hayatının sonuna kadar unutamıycasın bunu biliyorum hatta onun yüzüne her baktığında aklına gelcek yüzüne tükürmek istiyceksin her seferinde canını yakmak ama onu bu kadar kolay bırakmıycaksın sadece çocukların için değil kendin içinde yap bunu bu kadar basit kurtulmamalı. onun pişmanlığını her gün her an görüceksin aynı evin içinde iki yabancı olmayı başar sabret gerisini kendin görüceksin zaten erkeğin canını yakmak nasıl oluyormuş

Bu konuyu hiç anlamadım ya ne kadar kopuk kafam karıstı gece gece...net şekılde tam anlatsana bız de yorum yapabılelım?
ayrıca baska kadından cocugu varsa adamın ılıskısı de uzun ılıskı bellı kı ,bence cocuguna yazık etme ve kac gıt o evden hemen

konuyu anlamayan bi tek ben miyim

çocuğu niye aldıracakmışsın babasının günahını 2 aylık bebek niye çekecekmiş yazık günah değil mi?

bu pis kadın eşinin başına silahta dayamış mı bari ellerini bağlayıp tecavüz etmiş de olmasn sakın! yapma ya bir erkek istemezse kadın ona dokunamaz bile.adam seni aldatamış ama sen zaten affedecektin zaten. hamilesin daha da bi şey demek istemiyorum.

vah vah.. zavallı adamcağız. habire üsteleyince beraber olmak zorunda kaldı tabii.
çok üzüldüm eşinize. suçlu kadın tabii.

artık aldatılma konularına alıştık onu bi kenara koyayım ama bari nolur aldatıldım ama çatır çatır boşanıyorum donuna kadar alıyorum hayata yeniden başlıyorum diyebilecek kadınlar konu açsın yaa cidden sinirim bozuldu hele hamilelik beni iyice gerdi, sayfalarca yorum yapılıyo sonra hoooop koca bal kaymak olmuş aklanmış paklanmış affedilmiş e o zaman lütfen konu açıpta aldatılma konularını şişirmeyin lütfen, gerçekten sinirlerim çok bozuluyo, içine sindiren konu açmasın kardeşim o kadar konu var az çok biliyosunuz ne gibi öneriler geliyo kocamı boşamıcam kendime yetemem dedikten sonra burdaki kadınlar ne desin Allah aşkına???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…