en büyük kötülüğü kadın kadına yapıyorrrrr
canım ev hnımıyım zaten çocuklarıma çalışır bakarım kesinlikle problem değil ama dul vasfı çocukların babasız büyümesi herşeyi düşünüyorum ben canını yakmak istiyorum ama canı nasıl yanar bilmiyorumm
arkadaşlar ben 25 yaşında evliyim.3 yaşında oğlum var 2 aylıkta hamileyim.3 gün önce eşimin beni aldattığını hattaokadında çocuk sahibi olduğunu öğrendim.çocuk 8 aylık olmuş eşimin tavrı hareketlerinden hiç bir şey anlamadım hiç kadın zaten buralardan çekip gitmiş eşim 26 yaşında o kadın 35 yaşında olması lazım ben şimdi ne yapmalıyım inanın beynim durdu tek hissettiğim ciğerlerimin yandığı eşimlele henüz konuşamadık tam olarak iş dolayısıyla dışarda
canım ev hnımıyım zaten çocuklarıma çalışır bakarım kesinlikle problem değil ama dul vasfı çocukların babasız büyümesi herşeyi düşünüyorum ben canını yakmak istiyorum ama canı nasıl yanar bilmiyorumm
Allah allah
Dul damgasi yemeyi goze alamayip
Boynuzlu damgasinimi yakistiriyosun kendine
Senin yerinde olsam bebegi aldirir oglumla yoluma bakardim
çocuğumu asla aldırmam aslaaa olay şöyle bu kadın eşimi arıyor araba lazım diyor neyse eşimde gidiyor bir yere bırakmak için sonra bir yerde durduruyor eşimi bir anda oluyor zaten eşim çok ağladı anlatırken pişmanlığını falan 1 kere oldu falan dedi işte eşim çok çekmiiş kendini ama kadın habire üsteleyince karşı koyamamış hikaye böyle iştee
çocuğumu asla aldırmam aslaaa olay şöyle bu kadın eşimi arıyor araba lazım diyor neyse eşimde gidiyor bir yere bırakmak için sonra bir yerde durduruyor eşimi bir anda oluyor zaten eşim çok ağladı anlatırken pişmanlığını falan 1 kere oldu falan dedi işte eşim çok çekmiiş kendini ama kadın habire üsteleyince karşı koyamamış hikaye böyle iştee
vah vah.. zavallı adamcağız. habire üsteleyince beraber olmak zorunda kaldı tabii.çocuğumu asla aldırmam aslaaa olay şöyle bu kadın eşimi arıyor araba lazım diyor neyse eşimde gidiyor bir yere bırakmak için sonra bir yerde durduruyor eşimi bir anda oluyor zaten eşim çok ağladı anlatırken pişmanlığını falan 1 kere oldu falan dedi işte eşim çok çekmiiş kendini ama kadın habire üsteleyince karşı koyamamış hikaye böyle iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?