aldatılmak

eşin tecavüze uğradı yani öyle mi, e gidin şikayetçi olun o zaman eşini kirletmiş resmen kadın duygularıyla oynamış arzularına alet etmiş
yaaa lütfen lütfen lütfen kocanı affet tamam onu geçtim ama lütfen şöyle saçmalıkları yazmayın yaa kadın napmış kocanı tenhada kıstırmış mı eter mi koklatmış aynı ortama girmezse kadını nerde görücek, heralde sokak ortasında olmadı bu iş, bi yerde buluşuldu belki senin evinde yatağında, tövbe Yarabbim buna inanıyosan gerçekten sana dicek söz yok sözün bittiği yerdesin Allah içine sindirsin bi çocuk daha yap sen o adama

hepsinin allah belasini versin bunu yapanlar serefsizin onde gjdeni icinde benim serefsiz kocamda var ...benim de canim o kdar yanio ki seni cok ii anliorum ama bunu yapn yi e yapar cnm senin bide cocugun var cok zor bi durum ..biz bosanma davasini acfik affettim ben onu ama o yine yapti ayni kisyle iliski varmis ...unutamiorum bi an olsun aklimdan cikmio sevgimi aliskanlikmi bipmiorum ama allah yardimcimiz olsun ..bi kapiyi kapatan rabbim elbet digerini acar uzulme

başkasıyla seks yapmış bi erkek affediliyo bikaç gün surat yaptıktan sonra o adamla karı koca ilişkisi yaşanmaya devam mı ediliyo ben gerçekten anlamıyorum, heralde devam ediyo çünkü cinsellik olmazsa gene başka kadınlara gider korkusu oluyodur Allah sabır versin ne diyim

Kocalarınızı affedicekseniz burda bizimle paylaşmayın arkadaşlar.

Boşanıcaksanız ihtiyacınız olan bir şey varsa burda yardımcı olucak çooook insan var. Ama aldatan bir adamla beraber olmaya devam etmen içn vicdanını rahatlataçak kimse yok.

Dul vasfı ne demektir. Bir kadın bu kelimeyi nasıl kullanır. Yakıştıramadım. Dul değil. Bekar oluyorsun boşanınca arkadaşım.

Bu aldatan adamlar eslerini o kadar iyi taniyorlar ki affedileceklerini
bal gibi de biliyorlar .
Ondan bu kadar rahatlar!

Soyledigi yalana da 5 yasindaki cocuk bile inanmaz!

Hayatım eşinize telefonda sormuştunuz kesinlikle böyle birşey yok demişti.Şimdi size bir hikaye uydurmuş.

Boşanırsam çocuklarıma nasıl bakarım,dul kalmaktan korkuyorum demiştiniz.

Demek ki boşanmayı düşünebilecek durumdasınız.

Çocuklarınıza babaları nafaka verir.Kanuni haklarınız var.
Dul olmayı eskiden gerçekten korkulan bir durum olarak algılardık ama bu algı artık değişti çok şükür...Yanlış bir eşe katlanmak zorunda olmaktansa dul olmanın zorluklarını göze alınabilmeli diye düşünüyorum.

Aldatan eşini boşadıktan sonra hayatını tertemiz yaşamaya devam eden ve yeni ve mutlu evlilik yapan kadınlar var.Çünkü yanlışı siz yapmadınız...

Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:

Sen de onu aldat odesin.

Baska birinden bir cocugu var, sen iki aylik hamilesin ve ayrica bir oglun var. Bu adamdan yakani bir an once kurtarmaya bak. Baska turlusu olamaz. Baska aldatmalarin olmayacaginin garantisini verebilir misin. Iki aylik bebegini aldir ya da aldirma diyemem , bakmaya gonlun varsa ikisine de bakarsin Allah'in izniyle. Allah sabir versin.

Ayrica bahsettigin dul kelimesi seni aldatmis ve baska bir kadindan cocuk yapmis bir adamla kalmandan daha agir degildir.

Son düzenleme:
sen aynı şeyi yapsaydın, bi erkek çok ısrar ettiği için hayır diyemediğin için onunla birlikte olsaydın, kocan da seni affederdi emin ol...

sen aynı şeyi yapsaydın, bi erkek çok ısrar ettiği için hayır diyemediğin için onunla birlikte olsaydın, kocan da seni affederdi emin ol...
tabii tabi. bu kadar rahat söyleseydi birde. hayır diyemedim çok üstüme geldi. feci ısrarcı. kıramadım kocacığım:)
kapıdaydın konu sahibi ve bunu öğrenmeyen kalmamıştı.

tabii tabi. bu kadar rahat söyleseydi birde. hayır diyemedim çok üstüme geldi. feci ısrarcı. kıramadım kocacığım:)

tatlı dil önemli tabi :) biraz gözyaşı biraz pişmanlık... buna da karşı koyamazdı bence ... ömür boyu mutlu mesut yaşarlardı sonra..

Vah vah neler çekmiş adamcağız
İnşallah bi daha hiç bi kadın aramaz, araba lazım demez

düzgün beni anlayan ve gerçekten akıllıca çözümler öneren yol gösteren destek olan arkadaşlar çok teşekkür ederim başına gelmezse ne yapacağını kimse bilemez ben kocam ilgi göstermiyor dediğinde nile boşan diyordum şimdi aldatıldım boşanmalıyım diyemiyorum hatatın bize ne getreceğini bilemeyiz ön yargılı olmak benim birebir yaşantımı bilmeden nasl dalga geçilir kırılmış insan tekrar nasıl kırılır gerçekten bunu yine siz kadınlar bir kadına yapıyorsunuzz

yusnes gelip kocam istememiş kadın zorlamış diyorsun e bu bi nevi tecavüz dimi?bizde öyle yazdık.

bununla ilgili nasıl anlayış bekliyorsun ki canım sen inandın mı bu yalana? ha affedeceksen o zaten senin bileceğin iş kimseye hesap vermek durumunda değilsin ama kocanı aklamaya çalışınca insanlarda komik ve ilginç buldu tabii.

Kimse seninle dalga geçmedi Yusnes.

Seninle dalga geçen eşin farkında mısın?
(Söylediği yalanla)

buna inanacak kadar saf değilsindir diye düşünüyorum
kendini boşu boşuna kandırma hiç
suçlu senin kocan karşıdaki kadın değil
bi kere oldu filan laflarına hiç inanma bi kere de mi hamile kalmış yani ilginç gerçekten
bi de çok zorlamış filan geç bunları

önceki yazılarında çocuklarıma bakarım çalışırım diyodun bence yapabilirsin
bu adamdan kurtul bi an önce
bu evlilikten hayır gelir mi sence
evli kalırsan kendinden nefret edeceksin iyi düşün o yüzden

Vah vah neler çekmiş adamcağız
İnşallah bi daha hiç bi kadın aramaz, araba lazım demez

Sanırım bana diyo
Ama hala suçlu kadınlar diyosun farkında mısın

Karşıdaki kadın suçlu
Biz inandırıcı bulmadık diye suçluyuz

Bi senin paşan, sütten çıkma ak kaşık
Pişman değilim, yine diyorum 'umarım bi daha bi kadın eşini arayıp, bi araba lazım' demez

Son düzenleme:

Arkadaşım burda aldatmış eşini affeden bir sürü insan var. Hatta eşi kendisini üvey yiğeni ile aldatmasına rağmen affeden var. Eşini affettiğin için alay etmiyor kimse. İnsan eşini affetse bile bunun da bir adabı var. Eşimi kandırmışlar kızlar diye yorum yazarsan bunu tiye alır insanlar. Çocuk değilsiniz ki? Yani bir yazdığınıza kendiniz inanıyor musunuz acaba? Arkadaşım bir gün kırış kırış olacağız. Erkekler de malesef şarap gibiler. Yıllandıkça daha genç hatunların ilgisini çekiyorlar. Üzerine gelen kadınlar olacak, onu baştan çıkarmaya çalışan kadınlar olacak. Ay gene çok üzerine gelmişler dayanamamış mı diyeceksin.

Eşini ister affet ister affetme. Ama affediyorsan da çocuk gibi kanarak affetme bari. Bize çok pişmandı ben gözlerinde o pişmanlığı gördüm affettim dersin kimse bu şekilde dalga geçmez. Kızlar o kız kocamı sıkıştırmış tenhada dersen bunu da kimse ciddiye alamaz. İyice düşün, eşine hatalı olduğunu ve onu çok zor affettiğini hissettir. Yok kız zorlamış falan bu hikayelere karnının tok olduğunu da belirtmeyi unutma.

ne kapısı kızaaaam
direk ana haberde koca cinneti diye

en çok bunu merak ediyorum ben
o ellerin tekrar kendilerine dokunmasına nasıl izin veriyorlar
mideleri bulanmıyor mu
nasıl içleri alıyor
dudaklar kısmına girmiyorum gerisini siz anlayın

benim meşhur bir el tutuşma hikayem vardır
ona bile dayanamadım kaldı ki çocuk!!!

seninle değil kocanla dalga geçiyoruz
farkındaysan o da seninle geçmiş
o kadar komik ki bahanesi

o zaman bizler salakmışız çocukmuşuz gibi yazmayın insanı da aptal yerine koymaya çalışmayın
sen de buna inanacak kadar aptal değilsin bize neden öyle davranıyorsun
bana böyle aptalca yalandan bi bahane uydurdu
inanmadım ama mecburum
inanmadım ama seviyorum
inanmadım ama çocuklarım için de
kimse de sesini çıkarmaz
ama yok yani bizi bu bahaneye inanacak kadar aptal yerine koymaya çalışmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…