aldatilmak....

elifcegunluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
75
19
Ben nişanlı bır bayanım nişanlım evlendiğimizde iyi bır hayat yaşamanız için astsubay sınavlarına başvurdu ve kazandı 3 aylığına ankaraya gitti eğitime ve 2.ayda değişmeye başladı aramalar konusmalar azaldi ve tartışmalarımiz başladı ve bugün öylesine mailing bakalım geldi kredi kartının ekstresi gelmiş inceledim tabi bır çoğu yeme içme gezme ama aralarda iki bayana bır ücret gönderilmiş 4,5 liralık bişey ve 2 3 kere otellerde ödeme yapılmış bitanesi yeni otelin sitesinden inceledim iki kişilik ücret 166 oda aynı fiyat ödemiş sonraki aynı gün içinde eczaneden bişey almış yani otelde kalması imkansız çünkü askeri Lojmanları kalıyor artık eminim aldattığına okadar ağladım üzüldümki düğünümuze 3 ay var ben burda hazırlık yapıyorum o orda gününü gün ediyor vede hala benim yüzüme bakıp konuşabiliyor ben napalım şimdi bağırsak çağırmak inkar edicek yalanliycak He bide numarasini değiştirmiş yeni hat almış istanbula dönünce onu kullanmaktır ben istedim diye bende inandım çocuk var sanki karşısında gözümün içine baka baka aldattı....

Kendini cok akilli zannediyor beyefendi :KK11: sanki anlasilmayacak yaptiklari

Ben olsam once kendi ailemle sonra da onunla konusur bu isi bitiririm.. bu adam simdi cok pisman olup kapinizda aglasa bile aldatabilmek bi kişilik bozukluğu gerektirir. Onun da kişiliği bozuk malesef ve pişmanlıkla şunla bunla duzelmez

Güven tek kullanımlıktır gitti mi biter.Sağlıklı düşünecek olan sensin arkadaşım ya bir ömürboyu acabalarla yaşıyacaksın ya da zararın neresinden dönersen dön kardır deyip ayrılacaksın.Hakkında hayırlısı olsun.Fikrimi sorarsan bariz açık ve net bir şekilde aldatmış kanıtları bile sabit eczaneden ne aldığı da karar senin..

Kendini cok akilli zannediyor beyefendi :KK11: sanki anlasilmayacak yaptiklari

Ben olsam once kendi ailemle sonra da onunla konusur bu isi bitiririm.. bu adam simdi cok pisman olup kapinizda aglasa bile aldatabilmek bi kişilik bozukluğu gerektirir. Onun da kişiliği bozuk malesef ve pişmanlıkla şunla bunla duzelmez

Evet yani eğer bunları yapacaksa neden benimle evleniyor benim suçum neydi duygularımla oynandı resmen..

Şanslısın..Dış kapının dış mandalı kimseye hesap vermeden at nişanı yoluna bak..O anlatsın sevgili ailesine.

Ben nişanlı bır bayanım nişanlım evlendiğimizde iyi bır hayat yaşamanız için astsubay sınavlarına başvurdu ve kazandı 3 aylığına ankaraya gitti eğitime ve 2.ayda değişmeye başladı aramalar konusmalar azaldi ve tartışmalarımiz başladı ve bugün öylesine mailing bakalım geldi kredi kartının ekstresi gelmiş inceledim tabi bır çoğu yeme içme gezme ama aralarda iki bayana bır ücret gönderilmiş 4,5 liralık bişey ve 2 3 kere otellerde ödeme yapılmış bitanesi yeni otelin sitesinden inceledim iki kişilik ücret 166 oda aynı fiyat ödemiş sonraki aynı gün içinde eczaneden bişey almış yani otelde kalması imkansız çünkü askeri Lojmanları kalıyor artık eminim aldattığına okadar ağladım üzüldümki düğünümuze 3 ay var ben burda hazırlık yapıyorum o orda gününü gün ediyor vede hala benim yüzüme bakıp konuşabiliyor ben napalım şimdi bağırsak çağırmak inkar edicek yalanliycak He bide numarasini değiştirmiş yeni hat almış istanbula dönünce onu kullanmaktır ben istedim diye bende inandım çocuk var sanki karşısında gözümün içine baka baka aldattı....
Allahımmm Allahım korkunç birşeyy Allah yardımcın olsun.......benim düğünüme 2 ay var..nikahımız kıyıldı 3 ay önce ....düğünü bekliyoruz..benim eşim de maddi nedenlerden dolayı astsubaylık sınavına başvurdu.ama kavga dövüş oldu ben izin vermedim küstüm ayrılıga bile yeltendim girmesin diye.girmem peki dedi.ama ben dayanamadım onun üzerindeki maddi yükten dolayı kıyamadım gir sınava ben sana destekciyim dedim onunla birlikte gittim sınav günü.sadece ALLAHIM hayırlısı neyse o olsun kazanıpta yanlış yollara düşecekse kazanmasın ac kalayım evliliğimde dedim.....istemiyodum gitmesini cünkü...nede olsa erkektir...bende dayanamazdım zaten ondan uzakta 1 gün bile gecirsem deli oluyorum....neyseki sınav sonucu geldiğinde 3 puanla kaybetti.ben cok sevindim.keşke ama keşke sende izin vermeseydin ....ama olan olmuş neyseki evlenmeden yapmış bu karaktersizliği.yoksa herşey gec olabilirdi.belkide onun bu sınavı kazanması gitmesi senin onun gercek karakterini ve ne kadar basit bi kişilikte oldugunu görmen için dir.Allah sana bunu göstermek istemiştir. 1 dk bile durma.Herşey unutulur sindirilir ama aldatılmak kadar gurur kırıcı birşey olamaz.hayatında yeni sayfa ac.....

Güven tek kullanımlıktır gitti mi biter.Sağlıklı düşünecek olan sensin arkadaşım ya bir ömürboyu acabalarla yaşıyacaksın ya da zararın neresinden dönersen dön kardır deyip ayrılacaksın.Hakkında hayırlısı olsun.Fikrimi sorarsan bariz açık ve net bir şekilde aldatmış kanıtları bile sabit eczaneden ne aldığı da karar senin..

Kesinlikle ortada hersey zaten bunları görmeden önce içten içe hissediyordum şimdi tamamen eminim allaha havale ediyorum şimdi hersey benim elimde..

Allahın sevgili kuluymuşsunuz.. Nişanlıyken öğrendiniz adamın karakterini.
Şimdi üzülme demenin faydası yok. Üzüleceksiniz. Ama size tavsiyem, asla asla ona üzüntünüzü belli etmeyin. Güçlü durmaya çalışın.
Ailenizle konuşun ve bu işi sonlandırın. Maillerin ekran görüntülerini alın ki, elinizde bulunsun. Belki farkedip silebilir.

Kesinlikle ortada hersey zaten bunları görmeden önce içten içe hissediyordum şimdi tamamen eminim allaha havale ediyorum şimdi hersey benim elimde..
Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah herşey gönlünce olur.Şu erkekleride anlamıyorum anlık zevk için ömürlük eşlerine nasıl böyle bir hata ederler.Hakkında hayırlısı ne ise olsun.Umarım en az zararla atlatırsın.

allah sabır versın yardımcın olsun ama bı ılışkıde guven gıttımı bıtmıstır devam etmek kendıne ezıyetten ve mutsuzluktan başka bısey getırmez canım konus herseyı ogrendıgını kendı aılen ve onun aılesnı bır araya getır ve durumu anlat ve devam etme hakkında hayırlısı bak evlenmeden ogrenmıssın evlenınce ogrenseydın ve boyle bı ınsanla evlenseydın cok acı cekerdın

Allahın sevgili kuluymuşsun ki öğrenmişsin. Sakın affetme, yoluna bak canım,inş. iyi insanlarla karşılaşırsın...

X