- 8 Ağustos 2014
- 75
- 19
- Konu Sahibi elifcegunluk
Ben nişanlı bır bayanım nişanlım evlendiğimizde iyi bır hayat yaşamanız için astsubay sınavlarına başvurdu ve kazandı 3 aylığına ankaraya gitti eğitime ve 2.ayda değişmeye başladı aramalar konusmalar azaldi ve tartışmalarımiz başladı ve bugün öylesine mailing bakalım geldi kredi kartının ekstresi gelmiş inceledim tabi bır çoğu yeme içme gezme ama aralarda iki bayana bır ücret gönderilmiş 4,5 liralık bişey ve 2 3 kere otellerde ödeme yapılmış bitanesi yeni otelin sitesinden inceledim iki kişilik ücret 166 oda aynı fiyat ödemiş sonraki aynı gün içinde eczaneden bişey almış yani otelde kalması imkansız çünkü askeri Lojmanları kalıyor artık eminim aldattığına okadar ağladım üzüldümki düğünümuze 3 ay var ben burda hazırlık yapıyorum o orda gününü gün ediyor vede hala benim yüzüme bakıp konuşabiliyor ben napalım şimdi bağırsak çağırmak inkar edicek yalanliycak He bide numarasini değiştirmiş yeni hat almış istanbula dönünce onu kullanmaktır ben istedim diye bende inandım çocuk var sanki karşısında gözümün içine baka baka aldattı....