• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatilmak....

Allahımmm Allahım korkunç birşeyy Allah yardımcın olsun.......benim düğünüme 2 ay var..nikahımız kıyıldı 3 ay önce ....düğünü bekliyoruz..benim eşim de maddi nedenlerden dolayı astsubaylık sınavına başvurdu.ama kavga dövüş oldu ben izin vermedim küstüm ayrılıga bile yeltendim girmesin diye.girmem peki dedi.ama ben dayanamadım onun üzerindeki maddi yükten dolayı kıyamadım gir sınava ben sana destekciyim dedim onunla birlikte gittim sınav günü.sadece ALLAHIM hayırlısı neyse o olsun kazanıpta yanlış yollara düşecekse kazanmasın ac kalayım evliliğimde dedim.....istemiyodum gitmesini cünkü...nede olsa erkektir...bende dayanamazdım zaten ondan uzakta 1 gün bile gecirsem deli oluyorum....neyseki sınav sonucu geldiğinde 3 puanla kaybetti.ben cok sevindim.keşke ama keşke sende izin vermeseydin ....ama olan olmuş neyseki evlenmeden yapmış bu karaktersizliği.yoksa herşey gec olabilirdi.belkide onun bu sınavı kazanması gitmesi senin onun gercek karakterini ve ne kadar basit bi kişilikte oldugunu görmen için dir.Allah sana bunu göstermek istemiştir. 1 dk bile durma.Herşey unutulur sindirilir ama aldatılmak kadar gurur kırıcı birşey olamaz.hayatında yeni sayfa ac.....

Beni en iyi siz anlarsınız ozaman ben sırf mutluluğumuz için sevdiklerimi ailemi adımda bırakıp onunla bir hayat kurmaya başka şehire gitmeye hazırım hep destekledi onu arkasında durdum güvendim ama anladım en çok kimi sever güvenin o yaralarmış seni allah razı olsun güzel dileklerini için. .

Ne şanslısın ki Allah karşına çıkarmış
haberi olmadan yaşayanlar evlenenler var...:KK51:

ayrılmalısın.
şükür ki evlenmeden önce görmüşsün.

Allahın sevgili kuluymuşsunuz.. Nişanlıyken öğrendiniz adamın karakterini.
Şimdi üzülme demenin faydası yok. Üzüleceksiniz. Ama size tavsiyem, asla asla ona üzüntünüzü belli etmeyin. Güçlü durmaya çalışın.
Ailenizle konuşun ve bu işi sonlandırın. Maillerin ekran görüntülerini alın ki, elinizde bulunsun. Belki farkedip silebilir.

Çok tesekkur ederim evet aldım bütün delilleri bende beni saf zannediyor ve kendini kandırmak başka bişey yapmadı.

Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah herşey gönlünce olur.Şu erkekleride anlamıyorum anlık zevk için ömürlük eşlerine nasıl böyle bir hata ederler.Hakkında hayırlısı ne ise olsun.Umarım en az zararla atlatırsın.

Amin inşallah Rabbim gösterdi bana gerçek yüzünü evlenmeden nekadar sukretsem az..

bence güçlü birisin düğüne 3 ay kalmış böyle çok konular gördüm ölüyorum bitiyorum ne yapacam filan diye yazmamışsın

Ben nişanlı bır bayanım nişanlım evlendiğimizde iyi bır hayat yaşamanız için astsubay sınavlarına başvurdu ve kazandı 3 aylığına ankaraya gitti eğitime ve 2.ayda değişmeye başladı aramalar konusmalar azaldi ve tartışmalarımiz başladı ve bugün öylesine mailing bakalım geldi kredi kartının ekstresi gelmiş inceledim tabi bır çoğu yeme içme gezme ama aralarda iki bayana bır ücret gönderilmiş 4,5 liralık bişey ve 2 3 kere otellerde ödeme yapılmış bitanesi yeni otelin sitesinden inceledim iki kişilik ücret 166 oda aynı fiyat ödemiş sonraki aynı gün içinde eczaneden bişey almış yani otelde kalması imkansız çünkü askeri Lojmanları kalıyor artık eminim aldattığına okadar ağladım üzüldümki düğünümuze 3 ay var ben burda hazırlık yapıyorum o orda gününü gün ediyor vede hala benim yüzüme bakıp konuşabiliyor ben napalım şimdi bağırsak çağırmak inkar edicek yalanliycak He bide numarasini değiştirmiş yeni hat almış istanbula dönünce onu kullanmaktır ben istedim diye bende inandım çocuk var sanki karşısında gözümün içine baka baka aldattı....
Artık ona güvenemezsiniz sanırım. Çünkü güven bir kere sarsıldı mı, ilişki asla eski haline dönemiyor. Yol yakınken dönün bence. Henüz evli değilsiniz.Adam düğününe 3 ay kala bunu yapıyorsa, evlenince neler yapar...

Artık ona güvenemezsiniz sanırım. Çünkü güven bir kere sarsıldı mı, ilişki asla eski haline dönemiyor. Yol yakınken dönün bence. Henüz evli değilsiniz.Adam düğününe 3 ay kala bunu yapıyorsa, evlenince neler yapar...

Evet okadar acı bi durum hazmedemiyorum ne hayaller kurdum nasıl mutlu hazırladım saf saf gelinlik baktım insan buna hürmeten yapmaz evlen çeksin yani sevgili değiliz aklım almıyor nasıl bir vicdan bu..

Adamın yüzüne vurmicak misin bilmiyorum belki de kredi kartini biri kullandi yani en iyi sen tanirsin da. Konusmadan da hüküm vermek sacma oluyor.

Adamın yüzüne vurmicak misin bilmiyorum belki de kredi kartini biri kullandi yani en iyi sen tanirsin da. Konusmadan da hüküm vermek sacma oluyor.

Tabiki konuşcam yüzyüze 4 gün sonra burda zaten.sadece kredi kartı değil tavırları bunu gösteriyor ve ikinci sebepte telefon numarasini degistirmek istanbula dönerken yapıyor bunuda

Back
X