- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.641
- 823
- Konu Sahibi elifcegunluk
Olay sadece kredi kartı olsa, başka biri için kullanılmıştır diyebilirim, ben arkadaşlarım için bunu yapıyorum çünkü bazen ama hem soğuk olması hem bu telefon numarası biraz şüpheli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki konuşcam yüzyüze 4 gün sonra burda zaten.sadece kredi kartı değil tavırları bunu gösteriyor ve ikinci sebepte telefon numarasini degistirmek istanbula dönerken yapıyor bunuda
En azından biri varsa kurtulmak istiyordur sevgilisi falan değildir o zaman. Yani polyanna gibi oldu da tek başınıza kurgulamayin daha cok yorulursunuz üzülürsünüz demek istiyorum.
En azından biri varsa kurtulmak istiyordur sevgilisi falan değildir o zaman. Yani polyanna gibi oldu da tek başınıza kurgulamayin daha cok yorulursunuz üzülürsünüz demek istiyorum. [/QUOTE
hemde nasıl yoruldum çöktüm bir günde sabahtan beri bişeyler arıyorum inanin bu duygu üzüntü yaptırıyor herseyi şimdi ne gördüm söyleyim mail hesabını tekrar kontrol ettim ve kullandığı telefonuyla bağlantılı olduğu için mail adresi Rehberindeki kişileri görebiliyorum 4 tane kız ismi gördüm aldım kendi telefonumdan baktım whatsapa emin olmak için hepsi kız sonra silinmiş numaralara baktım 8 tanede ordan çıktı kız tabi millete gidip bişey diyecek halim yok resimlere baktım tanıdık mi diye inanin hiçbirini tanımıyorum ki onunda kız arkadaş çevresi yoktu.
Olay sadece kredi kartı olsa, başka biri için kullanılmıştır diyebilirim, ben arkadaşlarım için bunu yapıyorum çünkü bazen ama hem soğuk olması hem bu telefon numarası biraz şüpheli.
Sen yine de zaten yüzyüze konuşacaksın, belki beklemediğimiz biçimde mantıklı bir açıklaması olur.Evet zaten ondan bukadar çabuk kanaate vardım yoksa adaletliyimdir bir çırpıda karalamazdım nişanlı mi. ..
Sen yine de zaten yüzyüze konuşacaksın, belki beklemediğimiz biçimde mantıklı bir açıklaması olur.
12 tane hic tanimadigin kiz mi buldun yani rehberinde. Yüzyüze konusmayi mi bekliyorsun? Napiyor bu adam koleksiyon mu hepsi de sanmam aldatma amaçlı olsun. Ne kadardir birliktesiniz.
12 tane hic tanimadigin kiz mi buldun yani rehberinde. Yüzyüze konusmayi mi bekliyorsun? Napiyor bu adam koleksiyon mu hepsi de sanmam aldatma amaçlı olsun. Ne kadardir birliktesiniz.
Bu arada 3 yıldır birlikteyiz..
Epey de olmuş bu tiynetteyse daha önce nasıl acik vermedi ki..
Canım herşey ortada gibi fakat onunla konuşarak emin ol kalbini rahatlat. Ve Rabbim yardımcın olsun çok kötü bir durum okuduğum anda tüylerim diken diken oldu Allah kimsenin başına vermesin ne desem boş biliyorum ama üzülmemeye çalış kendine oylanacak şeyler bul![]()
Reziiiill. Daha yolun başındayken dön. Allah' ın sevdiği kuluymuşsun ya evlendikten sonra ögrenseydin ? Ya aynı haltı evlenince de yapsaydı ? Malesef herkes bu konuda senin kadar şanslı degil..![]()
geri kalan hiç bir yorumu okumuyorum.yazdıktan sonra okuyacamBen nişanlı bır bayanım nişanlım evlendiğimizde iyi bır hayat yaşamanız için astsubay sınavlarına başvurdu ve kazandı 3 aylığına ankaraya gitti eğitime ve 2.ayda değişmeye başladı aramalar konusmalar azaldi ve tartışmalarımiz başladı ve bugün öylesine mailing bakalım geldi kredi kartının ekstresi gelmiş inceledim tabi bır çoğu yeme içme gezme ama aralarda iki bayana bır ücret gönderilmiş 4,5 liralık bişey ve 2 3 kere otellerde ödeme yapılmış bitanesi yeni otelin sitesinden inceledim iki kişilik ücret 166 oda aynı fiyat ödemiş sonraki aynı gün içinde eczaneden bişey almış yani otelde kalması imkansız çünkü askeri Lojmanları kalıyor artık eminim aldattığına okadar ağladım üzüldümki düğünümuze 3 ay var ben burda hazırlık yapıyorum o orda gününü gün ediyor vede hala benim yüzüme bakıp konuşabiliyor ben napalım şimdi bağırsak çağırmak inkar edicek yalanliycak He bide numarasini değiştirmiş yeni hat almış istanbula dönünce onu kullanmaktır ben istedim diye bende inandım çocuk var sanki karşısında gözümün içine baka baka aldattı....
Hakikaten bu aldatan adamların zeka kotası düşük oluyorBen nişanlı bır bayanım nişanlım evlendiğimizde iyi bır hayat yaşamanız için astsubay sınavlarına başvurdu ve kazandı 3 aylığına ankaraya gitti eğitime ve 2.ayda değişmeye başladı aramalar konusmalar azaldi ve tartışmalarımiz başladı ve bugün öylesine mailing bakalım geldi kredi kartının ekstresi gelmiş inceledim tabi bır çoğu yeme içme gezme ama aralarda iki bayana bır ücret gönderilmiş 4,5 liralık bişey ve 2 3 kere otellerde ödeme yapılmış bitanesi yeni otelin sitesinden inceledim iki kişilik ücret 166 oda aynı fiyat ödemiş sonraki aynı gün içinde eczaneden bişey almış yani otelde kalması imkansız çünkü askeri Lojmanları kalıyor artık eminim aldattığına okadar ağladım üzüldümki düğünümuze 3 ay var ben burda hazırlık yapıyorum o orda gününü gün ediyor vede hala benim yüzüme bakıp konuşabiliyor ben napalım şimdi bağırsak çağırmak inkar edicek yalanliycak He bide numarasini değiştirmiş yeni hat almış istanbula dönünce onu kullanmaktır ben istedim diye bende inandım çocuk var sanki karşısında gözümün içine baka baka aldattı....