• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatilmak....

Olay sadece kredi kartı olsa, başka biri için kullanılmıştır diyebilirim, ben arkadaşlarım için bunu yapıyorum çünkü bazen ama hem soğuk olması hem bu telefon numarası biraz şüpheli.

Tabiki konuşcam yüzyüze 4 gün sonra burda zaten.sadece kredi kartı değil tavırları bunu gösteriyor ve ikinci sebepte telefon numarasini degistirmek istanbula dönerken yapıyor bunuda

En azından biri varsa kurtulmak istiyordur sevgilisi falan değildir o zaman. Yani polyanna gibi oldu da tek başınıza kurgulamayin daha cok yorulursunuz üzülürsünüz demek istiyorum.

En azından biri varsa kurtulmak istiyordur sevgilisi falan değildir o zaman. Yani polyanna gibi oldu da tek başınıza kurgulamayin daha cok yorulursunuz üzülürsünüz demek istiyorum.
En azından biri varsa kurtulmak istiyordur sevgilisi falan değildir o zaman. Yani polyanna gibi oldu da tek başınıza kurgulamayin daha cok yorulursunuz üzülürsünüz demek istiyorum. [/QUOTE

hemde nasıl yoruldum çöktüm bir günde sabahtan beri bişeyler arıyorum inanin bu duygu üzüntü yaptırıyor herseyi şimdi ne gördüm söyleyim mail hesabını tekrar kontrol ettim ve kullandığı telefonuyla bağlantılı olduğu için mail adresi Rehberindeki kişileri görebiliyorum 4 tane kız ismi gördüm aldım kendi telefonumdan baktım whatsapa emin olmak için hepsi kız sonra silinmiş numaralara baktım 8 tanede ordan çıktı kız tabi millete gidip bişey diyecek halim yok resimlere baktım tanıdık mi diye inanin hiçbirini tanımıyorum ki onunda kız arkadaş çevresi yoktu.

Olay sadece kredi kartı olsa, başka biri için kullanılmıştır diyebilirim, ben arkadaşlarım için bunu yapıyorum çünkü bazen ama hem soğuk olması hem bu telefon numarası biraz şüpheli.

Evet zaten ondan bukadar çabuk kanaate vardım yoksa adaletliyimdir bir çırpıda karalamazdım nişanlı mi. ..

12 tane hic tanimadigin kiz mi buldun yani rehberinde. Yüzyüze konusmayi mi bekliyorsun? Napiyor bu adam koleksiyon mu hepsi de sanmam aldatma amaçlı olsun. Ne kadardir birliktesiniz.

12 tane hic tanimadigin kiz mi buldun yani rehberinde. Yüzyüze konusmayi mi bekliyorsun? Napiyor bu adam koleksiyon mu hepsi de sanmam aldatma amaçlı olsun. Ne kadardir birliktesiniz.

Sorma beyefendi nin bir düşkünlüğünu buldum işte hepsiylr birsey yaşamadıysa bile illaki konuşmuştur buda bir ihanet, zaten bana ne anlatırsa anlatsın her söylediği yalan gelicek ve her söylediğinde bişey bulacam bu işin sonu ayrıliktan başka birşey değil zaten.

Canım herşey ortada gibi fakat onunla konuşarak emin ol kalbini rahatlat. Ve Rabbim yardımcın olsun çok kötü bir durum okuduğum anda tüylerim diken diken oldu Allah kimsenin başına vermesin ne desem boş biliyorum ama üzülmemeye çalış kendine oylanacak şeyler bul :(

Canım herşey ortada gibi fakat onunla konuşarak emin ol kalbini rahatlat. Ve Rabbim yardımcın olsun çok kötü bir durum okuduğum anda tüylerim diken diken oldu Allah kimsenin başına vermesin ne desem boş biliyorum ama üzülmemeye çalış kendine oylanacak şeyler bul :KK43:

Evet gerçekten çok korkardım aldatılmaktan ilk defa başıma geliyor hani nişanlı falan olmasak bukadar üzülmem ama olay bukadar ciddi ve bu adam beni evlenseydim bile hergün aldatacaktı belki bide benimle niye soğuk konuşuyosun niye aramıypsun falan diyo zor tutuyorum kendimi yüzyüze geldiğimizde yüzüne atıcam delilleri..

Reziiiill. Daha yolun başındayken dön. Allah' ın sevdiği kuluymuşsun ya evlendikten sonra ögrenseydin ? Ya aynı haltı evlenince de yapsaydı ? Malesef herkes bu konuda senin kadar şanslı degil..:KK43:

Evett aşkı
Reziiiill. Daha yolun başındayken dön. Allah' ın sevdiği kuluymuşsun ya evlendikten sonra ögrenseydin ? Ya aynı haltı evlenince de yapsaydı ? Malesef herkes bu konuda senin kadar şanslı degil..:KK43:

Evett rabbim herzaman her konuda yardımcım oluyor hamdolsunki bunun için çok şanslıyım dediğiniz gibi evlendikten ve heleki cocuk olduktan sonra aldatılanlar varki onların durumu cok zor allah başta benim ve diğer hanımların yardımcısı olsun..

Rezil herif. Derhal ayrıl ve kesinlikle onunla buluşup konuşma bence. Ailen söylesin ve delillerin ortada olsun. Ama sen onunla konuşma kesinlikle. Içi içini yesin, seninle konuşmak istesin ama ulaşamasın rezil herif. Asla onunla muhatap olma delillerini göster ve kurtul. Allah'a da şükret ya evliyken kucağında 3 çocukla bunu öğrenseydin??

Ben nişanlı bır bayanım nişanlım evlendiğimizde iyi bır hayat yaşamanız için astsubay sınavlarına başvurdu ve kazandı 3 aylığına ankaraya gitti eğitime ve 2.ayda değişmeye başladı aramalar konusmalar azaldi ve tartışmalarımiz başladı ve bugün öylesine mailing bakalım geldi kredi kartının ekstresi gelmiş inceledim tabi bır çoğu yeme içme gezme ama aralarda iki bayana bır ücret gönderilmiş 4,5 liralık bişey ve 2 3 kere otellerde ödeme yapılmış bitanesi yeni otelin sitesinden inceledim iki kişilik ücret 166 oda aynı fiyat ödemiş sonraki aynı gün içinde eczaneden bişey almış yani otelde kalması imkansız çünkü askeri Lojmanları kalıyor artık eminim aldattığına okadar ağladım üzüldümki düğünümuze 3 ay var ben burda hazırlık yapıyorum o orda gününü gün ediyor vede hala benim yüzüme bakıp konuşabiliyor ben napalım şimdi bağırsak çağırmak inkar edicek yalanliycak He bide numarasini değiştirmiş yeni hat almış istanbula dönünce onu kullanmaktır ben istedim diye bende inandım çocuk var sanki karşısında gözümün içine baka baka aldattı....
geri kalan hiç bir yorumu okumuyorum.yazdıktan sonra okuyacam
AYNEN EŞİM.
ben üni kazanıp onu bırakıp gittim küçük bi şehirden adanaya.o kaldı orda.garsonluk yapıyodu.sonra fabrikaya girdi.en son ben üni bitirdiğim yıl askerlik sınavlarına girdi.kazandı.3 ay eğitime geldi ankaraya.ve telefon kapatmalar günlerceee...aramamalar..ben kalkıp ankaraya giderdim uçakla.ne yapıyo ne ediyo diye..aramadığım başvurmadığım şey kalmamıştı.yani o kadar değişti ki o zamanlar.bu yıl 3 yılı bitcek meslekte hala aynı ego hala aynı olmayan özgüven..
seninle aynı şeyleri yaşadım.senin kadar somut deliller yoktu elimde ama ne yaptığını allah bilir.şu an evliyiz.ve konularıma bakarsan ne kadar sorunlu olduğumuzu görürsün..ki o zamanlar sürekli barlara giderdi.aradım arkadan hep sesler müzik sesleri.bi kere pavyona bile gitmişti ama ortalığı yıktığım için arkadaslarını bırakıp eve dönmek zorunda kalmıştı.bir de öyle bir ortama giriyo ki orda askerler.hem görgüsüzce para buldum havalarına hem de metropolün göbeğine düşünce bildiğin sapıtıyolar.
kısacası aldattığına eminsen ve sana davranışları değiştiyse bu işe hiç ama hiç girme.
he bi de nerde oturcaksınız.ankara mı
benim eşim olcak adam şu anda ben doğunun bi köşesine atansam tayin istemicek.o burda kalcak.ben bi iki sene sonra dönebilcem buraya.çünkü ankaradan gidince bidaha gelinmiyo bu tarafa.

Ben nişanlı bır bayanım nişanlım evlendiğimizde iyi bır hayat yaşamanız için astsubay sınavlarına başvurdu ve kazandı 3 aylığına ankaraya gitti eğitime ve 2.ayda değişmeye başladı aramalar konusmalar azaldi ve tartışmalarımiz başladı ve bugün öylesine mailing bakalım geldi kredi kartının ekstresi gelmiş inceledim tabi bır çoğu yeme içme gezme ama aralarda iki bayana bır ücret gönderilmiş 4,5 liralık bişey ve 2 3 kere otellerde ödeme yapılmış bitanesi yeni otelin sitesinden inceledim iki kişilik ücret 166 oda aynı fiyat ödemiş sonraki aynı gün içinde eczaneden bişey almış yani otelde kalması imkansız çünkü askeri Lojmanları kalıyor artık eminim aldattığına okadar ağladım üzüldümki düğünümuze 3 ay var ben burda hazırlık yapıyorum o orda gününü gün ediyor vede hala benim yüzüme bakıp konuşabiliyor ben napalım şimdi bağırsak çağırmak inkar edicek yalanliycak He bide numarasini değiştirmiş yeni hat almış istanbula dönünce onu kullanmaktır ben istedim diye bende inandım çocuk var sanki karşısında gözümün içine baka baka aldattı....
Hakikaten bu aldatan adamların zeka kotası düşük oluyor :( zaten bunca emeğin boşa gideceğini bile bile bu cacığı içmek başlı başına akılsızlık ;)

kesinlikle çok şanslısın.sana bunu samimiyetimle söylüyorum.yoksa bu gerçeği öğrenemezdin.

Back
X