aldatilmak....

Tekrar aradim arkadaslara sordum oyle bisey cikmadi dedi yani hicbir bilgi elde edemedim kalip kalmadiginida bilmiyorum kayit yok dedi offf..

Oof iyi olmamis bu ya tam da bascak zamandi. Simdi isin zor Allah kolaylik versin ama emin ol bi sekilde acik verecek. Vermezse de kendi inandiklarin dogrultusunda bitirebilirsin guven bittiyse. Sonucta senin hayatin.

benım başımada geldi,vermediler,neler ettim,ama sora ne oldu biliyomusun,buz gıbı soğudum,senın gibi extrede bulmuştum,yıllar evvel,slıp buldum önce arabada imza bunun(eskiden şifre değil imza atılrıdı slıpe),inkar inkar,inkar,arkadan bile bakma,bu şüphe yer bitirir seni inan bana

canim nisanlin kadinin adina girmisse otele cikmamstir. Onun adini verdin ya ondan cikmamistir. Oteli olan bi arkadasim var suan yanimda oyledir diyo.

canim nisanlin kadinin adina girmisse otele cikmamstir. Onun adini verdin ya ondan cikmamistir. Oteli olan bi arkadasim var suan yanimda oyledir diyo.

Evet buyuk ihtimal oyle oldu ama kimliklerini almiyolarmi iki kisininde illaki kayitta olurdu diye dusunuyorum yad tarih farkliysa yine bulabilirlerdi adam emin olmadigi icinde bilgi vermek istememis olabilirdee..

Evet gece gunduz beynimdee kurguluyorum surekli yani daha oncede tartisir kuserdik baska sebeplerden ama dayanamazdim barisirdim hemen simdi nasil sogugum ona karsi yani tek guzel kelime gelmiyor icimden ona karsi ve oyle bir hiski sanki bana bir yabanci gibi..

o kadar kafası basmadı demekki

şimdiden aldatma başlamış..bu evlilik yürümez..ilerde daha çok üzülürsün..bırak ne hali varsa görün..bunu havalanmış..

Mesajınızı şimdi gördüm. Umarım herşey yolunda gitmiştir. Yapmanız gereken görevlinin dikkatini unuttuğunuzu söylediğiniz eşyaya çekmekti. Benim için odada unuttuğum şey çok önemli, konaklama tarihi (ekstrede yazan tarih) olması lazım. Konaklamamızı nişanlımın adından sorgulatabilirsiniz, kat görevlileriniz unutulan eşyaları emanete getiriyor değil mi? demeliydiniz.

Arkadaslar nisanlimla bugun konustum yuzyuze butun delileri carptim yuzune birden agresiflesti bagirdi kizdi bana nasil boyle bisey gelir aklina diye bende sakince ve soguk konusmama devam ettim oteli soyledim o tarihte ne isin vardi diye kendisi hamama giderdi normaldede arkaslarla gittik otelin hamamina saunasina gidiyoduk zaten hatta grupanyadan aliyodum ilkten ama otelde calisan kisi komisyon oduyoruz surekli geliyosunuz zaten burdan odeme yapin demis ozaman neden 165 tl internet sitesindenbaktim iki kisilik oda fiyati benim aklima aldatmandan baska bisey gelmjyor bu soylediklerinede inanmiyorum dedim 3 kisi gittik odemeleri ben yaptim onlar bana nakit verdi dedi sonra o gittigi kisileri aradi ulasamafi baska bir arkadasini aradi gittiklerini bilen hoparlore aldi dogru soyluor hamama gittiler yanlis bisey yok dedi.kiz telefon numaralarini sordum arkadaslar benden istiyodu kontoru falan olmayinca ariyolar mesaj atiyolardi benimle bir alakasi yok dedi numarami bide bu yuzden degistirdim aramasin etmesinler yanlis anlama diye hemde surekli beni sorguluyodun skldim degistirdim dedi bende vermeseydin telefonunu madem benle karsi karsiya gelceksin dedim herseye bisey buldun ama inanmiyorum dedim oyle tartistik ve bitirmeye karar verdim cunku benim aklimda hala soru isaretleri var ve icim rahat degil..

ne yaparsan yap, evlendikten sonra değişir diye bekleme. bi kere yaptıysa, şeytanın bacağını kırmış demektir

Canim...bilirim burdan fikirler sunmak kolay oluyo bunu yasayan sensin ve cok zor bi durum...evli cocuklu olup bunu yasasan bi daha dusun derdim ama nisanlisin ve evlendikten sonra surekli bu kuskuyla yasayacaksin...bak bnde asiri kiskanc bi kadinim surekli havaa nem kaparim cunku hatalarini gordum simdi zorlamama ragmen guvenwmiyorum...bnla yasamaktansa gec olmadan sonlandir bnce cok da uzme guzel canini kimse senin icin senden degerli olmamali her kim olursa olsun seni uzmesine izin werme

Ya inanmıyorum daha nişanlılık döneminden nasıl yapar bunu . Nedir bu erkeklerin derdi ya çok afdersiniz tek yapmaları gereken bi taraflarına sahip çıkmak onu da yapamıyolar. Düğün hazırlıkları yaparken bitirmek çok zor olur ama en başından böyle yapan biriyle de nasıl devam edilir ki

Evet cok komik bir durum gibi gozukuyor dimi
komik diye smile yapmadım. sana fikrimi söyledim. bi kere yapan bir daha yapabilir. o potansiyel vardır diye. bazı adımları atmak şimdi daha kolay. emin ol evlendikten sonra çok çok çok daha zor olur diye yazdım. hayat senin hayatın, karar senin kararın.

benim eşim paralı askerlik yaptı, 1 ay
ona rağmen, o 1 ayda her haftasonu arkadaşlarıyla otel odası tuttular rahat rahat duş alıp, temizlenmek için
kayınvalidem kayınpederim gitti bir kez, onlar da aynı otelde kaldılar
benim eşim de çok kullandırmıştır telefonunu oradaki uzun süreli askerlere, yıllar geçti hala bugün bazıları eşimi arayıp halini hatrını sorarlar, "abi" derler...
nişanlınızın sizi aldattığından emin misiniz???

Telefon konuşmalarına getirdiği açıklama cidden komik. Klasik bir 'ben yazmadım,kuzenim yazdı' vakası..
Ayrıca otelin saunası bilmemnesini kullanmaya gücü yeten kocakoca adamların kontörleri nasıl olmaz?
Liseli bebelerin bile uzun dakikaları,5000-10.000 mesaj hakkı var.

çok şaşırmamak lazım bazıları için zihniyet meselesi benim eski erkek arkadaşım benden ayrıldıktan sonra (hatta ayrılmadan) nişanlandı ve duyduğuma göre nişanlıyken başka bir kızla tatile gitmiş buna hayret eden ortak arkadaşımıza da "daha evlenmedim ki bu benim en doğal hakkım" demiş

konu sahibi son anlattıklarınıza göre arkadaşından teyit etmiş ama bilemiyorum ki en iyi siz bilirsiniz böyle bir durumda B planı olarak arkadaşıyla sözleşmiş de olabilir güven sarsılınca kolay düzelmiyor maalesef...

faturaları bir de ona göster derim mantıklı bir açıklaması yoksa bitirmek en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…