aldatilmak....

Olayin sadece bir gunluk iki gunluk bisey olup olmadigini bilmiyorum belki surekli hayatinda olan biri ordayken ki ben kabul edemem boyle biseyi pzaman o hastayken yada baska bir problem oldugunda gidiyim bSka insanlara bana mantikli gelmiyor yani bu isler bana gore degil..

Zaten ozguven eksikliginden oluyor bunlar ben demem bunu bana nasil yaptin diye kavga bile etmeye degmiyorr, haber veririm muhakkak

Ben unutamam yani hep basina kakarim baska birine dokunmasi dusuncesine bile tahammul edemiyorum birsk affetmeyi.

Sevgili konu sahibi.
Arkadaşın yaptığı yoruma cevaben yazmıştım.
Kesinlikle haklısınız siz.
Hiç bir açıklamasının geçerli olacağını düşünmüyorum böyle bir durumda.

Zaten ozguven eksikliginden oluyor bunlar ben demem bunu bana nasil yaptin diye kavga bile etmeye degmiyorr, haber veririm muhakkak

Sizi çok takdir ettim çok güçlüsünüz. Allah kendiniz gibi iradesi ve kalitesi yüksek insanlarla karşılaştırsın.

erkekler bu rahatlıgı nerden buluyor vallaha anlamıyorum ya
adamlardaki güvene bak
ben gezerim aldatırım kimse anlamaz
anlasa inkar ederim
nasıl bi beyinleri var
bigün bi erkegin kafasını kesip beynini açıp inleyesim geliyor

Ben kendime hic uzulmuyorum benim alnim acik onun ayibi bu sadece hesap verip yerin dibine girmesini ve sonrada beni kaybedisini izlemek istiyorum hepsi bu..

Evet 30 senedir hem de :) sorcaginiz bisey varsa sorabilirsin. Tepen atar da geleceginiz tutarsa da yardımcı olurum.

Tesekkur ederim gercekten, valla siz daha iyi bilirsiniz oralari tabii ama gelip gordum birkere sozum meclisten disari ama kizlari bi tuhaf yani ummadik tasta bas yariyor buda bir gercekk

Cok dogru konusuyosunuz gozumle gormedim birseyi en dogru karar onunla konusmak yalan soylese dahi anlarim zaten sadece kendi kendime kurgulamaktan vazgecmis olurum artik yani bi mucize dediginiz gibi seylerin olmasida.sabrim var yeterince zaten konusmuyorum bile eskisi gibi sadece caktirmiyorum biseyler daha bulmak icin bu azimle kizi bile bulacam vallahi...

ne kadar zamandir birliktesiniz merak ettim ? su zamana kadar hic bu tarz bi olayini veya yanlisini gormusmuydun cok duzgun ve dogru bi insan 2 ay ankaraya gitti diye bozulmaz bana kalirsa bunu evlenmeden once ogrendigin icin cok sanslisin

3 yildir.Biz hergun gorusurduk ki zaten ayni yerde oturuyorduk nereye gidip gitmediginden haberim olurdu takildigi yakin arkadaslari vardi onlar disonda kimseyle gorusmezdi yani ekstra biseyini gormedim telefonunuda surekli verirdi bana

Bende anlayamiyorum valla kafalarini koparip anahtar susu yapasim var enazindan biryararlari olur..

Eczanede ne kadar harcama yapmış ?

17 tl yani direk kotu dusunmem kendisi ilac sevmez hastaliktan olsede cok zor alir yine bilemem insanlik halidir diycem ama yeni olan bisey ve konustugumuzda hicbir hastaliktan soz etmedi.vede ben eczaciyim afedersiniz ama bi okeyin fiati nedir biliyorum..

Dokümanlar ve sıraladığınız harcamalar maalesef düşündüğünüz gibi bir sonuç çıkarıyor.
Kandırabileceğini düşünerek kendi yalanında boğuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…