- 8 Ağustos 2014
- 75
- 19
- 88
- Konu Sahibi elifcegunluk
-
Hakikaten bu aldatan adamların zeka kotası düşük oluyorzaten bunca emeğin boşa gideceğini bile bile bu cacığı içmek başlı başına akılsızlık
Ciddi bir şey yoksa aldatsın zaten ne var ki bunda?
Evlenince de kadın hastaysa, hamileyse ya da yorgunsa ciddi olmayan ilişkiler yaşasın ne olacak?
Evlilik, nişan, söz, sevgililik hiç fark etmez sonuçta bunlar sadece verilen adlar. Ben sevgiliyken de evliyken de yanımdaki adam bana sevdiğini söylüyor mu?
Seviyorum derken, gözünü başkasına çeviren bir adamı, hiç bir şekilde yanımda tutmam.
Sakince def et hiiç bağırıp çağırma bile. O derece sildiğini bilsin. Bana nasıl yaparsın vs hiç girme o cümlelere. K.çına bastığın gibi yolla.
Konuştuktan sonrada bizi habersiz bırakma valla ben çatlarım.
bence evlenmeden önce ki son eğlencelerini her şeyi yapıyor aklı kalmasın diye ciddi bir şey olsa senden ayrılırdı belki bu cevap sana yanlış gelecek ama ne bilim ya ben bazen bu tarz düşünüyorum ne olur nasıl olur araştırıyorum çok nadir var çıkıyor böyle olmayan benim bir çok arkadaşımın sevgilisi eşi bu tarz şeyler yapmış ama şuan bir sorunları yok hatta çok bağlılar Allaha şükür
Olayin sadece bir gunluk iki gunluk bisey olup olmadigini bilmiyorum belki surekli hayatinda olan biri ordayken ki ben kabul edemem boyle biseyi pzaman o hastayken yada baska bir problem oldugunda gidiyim bSka insanlara bana mantikli gelmiyor yani bu isler bana gore degil..
Zaten ozguven eksikliginden oluyor bunlar ben demem bunu bana nasil yaptin diye kavga bile etmeye degmiyorr, haber veririm muhakkak
Maalesef üzüldüm sana adamla muhatab olmak isteyecek kadar güçsz müsün? Hesabını verince ne olcak ? Karşına gecıp neden o haltları yedın dıyecksn , o da ınkar edecek..sende affedecksn affetmek ısteyecksn..
Evet 30 senedir hem de :) sorcaginiz bisey varsa sorabilirsin. Tepen atar da geleceginiz tutarsa da yardımcı olurum.
Mantıklı tabi iyi yapiyorsun da belki sandığın gibi degildir yani. Benim de boyle seyler yüzünden haksızlığa ugradigim cok olmuştur hayatta. Arkadasimi evine birakirim vay efendim eski sevgilin yan binada oraya gittin beni aldattin. Aynen eczaneden antihistaminik alirim yok efendim girdin prezervatif mi aldın. Birinin internette kartimi kullanmasina izin veririm bensiz tatil plani yaptin kimle gitcen vs vs. Yaz rahatla da gözünle görmus gibi emin konusup kendini sinirlendirme yani. Sabretmesi de zor su içinde bulundugun süreçte
ne kadar zamandir birliktesiniz merak ettim ? su zamana kadar hic bu tarz bi olayini veya yanlisini gormusmuydun cok duzgun ve dogru bi insan 2 ay ankaraya gitti diye bozulmaz bana kalirsa bunu evlenmeden once ogrendigin icin cok sanslisin
Sizi çok takdir ettim çok güçlüsünüz. Allah kendiniz gibi iradesi ve kalitesi yüksek insanlarla karşılaştırsın.
erkekler bu rahatlıgı nerden buluyor vallaha anlamıyorum ya
adamlardaki güvene bak
ben gezerim aldatırım kimse anlamaz
anlasa inkar ederim
nasıl bi beyinleri var
bigün bi erkegin kafasını kesip beynini açıp inleyesim geliyor
Eczanede ne kadar harcama yapmış ?
Sevgili konu sahibi.
Arkadaşın yaptığı yoruma cevaben yazmıştım.
Kesinlikle haklısınız siz.
Hiç bir açıklamasının geçerli olacağını düşünmüyorum böyle bir durumda.
Eğer şimdi bunu yapmaya kalkışmışsa evlendikten sonra yapacakları gayet net ve o zaman dönüşü inan daha çok zor.
17 tl yani direk kotu dusunmem kendisi ilac sevmez hastaliktan olsede cok zor alir yine bilemem insanlik halidir diycem ama yeni olan bisey ve konustugumuzda hicbir hastaliktan soz etmedi.vede ben eczaciyim afedersiniz ama bi okeyin fiati nedir biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?