• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatilmak....

onunla konusmadan karar verme ve ailene söyleme ortalık karısır yanlıs anladıgın bir durum olur sonra sen kötü olursun önce onla konus sonra yaptıgına kesin eminsen ailene söyle ve bitir

Yerinde olsam hic bisey belli etmem. Cunku boyle zamanlarda olumune inkar, sonuna kadar seni haksiz vikarma cabalari oluyor ve cirkinlesoyor olay. Hatta o kadar ki sen bile haksizlik mi ettim diye dusune cek raddeye geliyorsun. Ben olsam en yakin arkadasim veya kuzenim veya kardesim gibi kendime en yakin hissettigim kisiyi alir Ankaraya surpriz bir ziyaret yaparim. Gozumle gorur terkederim. Inkar etme durumu da ortadan kalkar.

Arkadasim bil ki affedersen bir daha yapacak. Huylu huyundan zor vazgecer cunku. Ozaman daha fazla uzuleceksin. O yuzden simdi terk et hayat karsina iyi insanlar cikarsin.Dualarim seninle.

17 tl yani direk kotu dusunmem kendisi ilac sevmez hastaliktan olsede cok zor alir yine bilemem insanlik halidir diycem ama yeni olan bisey ve konustugumuzda hicbir hastaliktan soz etmedi.vede ben eczaciyim afedersiniz ama bi okeyin fiati nedir biliyorum..
Ertesi gün hapı da almış olabilir , ihtimal yani

herşey ortada bence hiç bekleme ailenle konuş.otel odasında erkek arkadşıyla kalıcak hali yok hadi erkekle kaldı ne alaka yani sizede böyle benzer bir yalan söylücek.hattını değiştirmek istemesi vs hepsisinin sonucu aynı noktaya çıkyor.

Nefret ediyorum kendi mutluluğu için her şeyi mübah gören insanlardan ve hiç kimse bedelini ödemediği şeyin kıymetini bilmez.Bedel ödeteceksiniz ona,yokluğunuz gibi..ve açıklama bile yapmadan git diyenler var hayır efendim herkes haddini bilecek! ne demek susmak ? öyle en büyük tepki tepkisizliktir olayları böyle konular için geçerli değil.Sen tepkisiz kaldıkça pisliği ört bas edildiği için huzura erecek rahat edecek.Hesap sormalısın bence sonra içinde yutkunamadığın bi yumruyla yaşamak istemiyosan tabi..Benim de başıma geldi ve yaptığım en büyük hataydı susmak.

Dokümanlar ve sıraladığınız harcamalar maalesef düşündüğünüz gibi bir sonuç çıkarıyor.
Kandırabileceğini düşünerek kendi yalanında boğuldu.

Eminim yaa bana bugunlerde mesaj atiyor ben soguk konusuyorum diye seni seviyorum seni kaybedemem aklimda hep sen varsin gibisinden hayra alamet degil bunlar..

Ben olsam; onunla yüzleşmeden ve karar vermeden önce oteli arardım. Hiç bir şekilde konaklamayla ilgili bilgi vermeyeceklerini biliyorum çünkü yasak. Nişanlınızın adını verin. Otelde konakladığınızı, nişanlınızla ekstredeki tarihte otelden ayrıldığınızı ama odada fotoğraf makinenizin kılıfını unuttuğunuzu söyleyin. Vereceği bilgiler size otelde konaklama yapılıp yapılmadığının ip ucunu verecektir. Eğer bir kadınla kaldıysa görevli size o kadının adıyla bile hitap edebilir çünkü konaklayan herkesin kimlik bilgileri alınır.

Kadınlar aldatıldıklarını hisseder. Ama evlilik hazırlıkları sırasında gerginlik, aranızdaki mesafe vs vs sebeplerden olmuşları olmamış gibi, olmamışları olmuş gibi de algılayabilirsiniz. Eğer gerçekten böyle birşey varsa noktayı koyun. Emin olun ileride şimdi üzüldüğünüzden daha az üzüleceksiniz.

herşey ortada bence hiç bekleme ailenle konuş.otel odasında erkek arkadşıyla kalıcak hali yok hadi erkekle kaldı ne alaka yani sizede böyle benzer bir yalan söylücek.hattını değiştirmek istemesi vs hepsisinin sonucu aynı noktaya çıkyor.

evet aynen oyle bi otelde para verip neden kalsin durduk yere askeriyede kaliyor zaten. Yani ben gozumle gormeme ragmen hala inanamiyorum surekli hesap dokumunu inceloyorum simdi bile bakicam dogrumu gordum diye mantikli bir sey gelmiyor aklima aciklamasida olamaz..

Nefret ediyorum kendi mutluluğu için her şeyi mübah gören insanlardan ve hiç kimse bedelini ödemediği şeyin kıymetini bilmez.Bedel ödeteceksiniz ona,yokluğunuz gibi..ve açıklama bile yapmadan git diyenler var hayır efendim herkes haddini bilecek! ne demek susmak ? öyle en büyük tepki tepkisizliktir olayları böyle konular için geçerli değil.Sen tepkisiz kaldıkça pisliği ört bas edildiği için huzura erecek rahat edecek.Hesap sormalısın bence sonra içinde yutkunamadığın bi yumruyla yaşamak istemiyosan tabi..Benim de başıma geldi ve yaptığım en büyük hataydı susmak.

Sixinde basiniza geldi demek...en iyisi ailesine rezil etmek en buyuk utanc bu onun icin yoksa beni kaybetmis artik acitmaz canini birgun ikigun uzulur belki 3.gun baskasinin yaninda bunu yaparken biliyodu beni kaybedecegini sevilmedigini bilmek cok aci.

Yerinde olsam hic bisey belli etmem. Cunku boyle zamanlarda olumune inkar, sonuna kadar seni haksiz vikarma cabalari oluyor ve cirkinlesoyor olay. Hatta o kadar ki sen bile haksizlik mi ettim diye dusune cek raddeye geliyorsun. Ben olsam en yakin arkadasim veya kuzenim veya kardesim gibi kendime en yakin hissettigim kisiyi alir Ankaraya surpriz bir ziyaret yaparim. Gozumle gorur terkederim. Inkar etme durumu da ortadan kalkar.

Evet baskin yapmak iyi mesela bugun disari cikti neymis efendim ercan abi diye biri var o geliyomus istanbuldan orda bi isi varmis onun yanina ugrayip buluscaklar mac izliycekler bu ercan abi kim ben bilmiyorumikidir ayni seyi soyluyor belkide tam baskin yapma zamaniydi ama calisiyorum iste sadece pazar iznim var zaten bu pazarda donuyor egitimi bitiyor..

Canim güven tek seferde kaybedilen ve daha sonra sonuna kadar çabalasan da bir daha kazanamiycagin bir şey
Ve bariz belli aldattığı
İki kişilik fiyat aynı oda ve sonrasında eczane..
Bunlar da erkek diye dolaniyor ortada işte
Haysiyetsizler.
Yol yakından dön.
Kurtuldun bak evlenmeden
Evet hayallerin yıkıldı şu an berbat b.k gibi bi durumdasin
Ama evli değilsin unutma
Kurtulabilirsin

Arkadasim bil ki affedersen bir daha yapacak. Huylu huyundan zor vazgecer cunku. Ozaman daha fazla uzuleceksin. O yuzden simdi terk et hayat karsina iyi insanlar cikarsin.Dualarim seninle.

Allah razi olsun sizden inanin duaniza beni kattiginiz icin cok mutlu oldum en cok buna ihtiyacim var cunku..

Ben olsam; onunla yüzleşmeden ve karar vermeden önce oteli arardım. Hiç bir şekilde konaklamayla ilgili bilgi vermeyeceklerini biliyorum çünkü yasak. Nişanlınızın adını verin. Otelde konakladığınızı, nişanlınızla ekstredeki tarihte otelden ayrıldığınızı ama odada fotoğraf makinenizin kılıfını unuttuğunuzu söyleyin. Vereceği bilgiler size otelde konaklama yapılıp yapılmadığının ip ucunu verecektir. Eğer bir kadınla kaldıysa görevli size o kadının adıyla bile hitap edebilir çünkü konaklayan herkesin kimlik bilgileri alınır.

Kadınlar aldatıldıklarını hisseder. Ama evlilik hazırlıkları sırasında gerginlik, aranızdaki mesafe vs vs sebeplerden olmuşları olmamış gibi, olmamışları olmuş gibi de algılayabilirsiniz. Eğer gerçekten böyle birşey varsa noktayı koyun. Emin olun ileride şimdi üzüldüğünüzden daha az üzüleceksiniz.

Vallahi cok mantikli bir plan benimde aklimdan gecti oteli aramak ama dediginiz gibi gizli bilgileri ama o sekilde aktarsam biseyler bulabilirim birde su var 1 ben cok heycanlanir telasli konusurum yani yapabilirmiyim bilmiyorum 2.side kendisi hitap etmeden benim adimi soyadimi sorarsa ozaman neolacak...

Evet ben bunlari yakalamafan inanin yani icime bir his dustu cunku insan sevdigi kisiyi iyi tanir ama kondurmadim yine bana bunu yasatti ve guvenim bitti artik donusu yok sadece kafamdaki sorulari bitirmek istiyorum..

Vallahi cok mantikli bir plan benimde aklimdan gecti oteli aramak ama dediginiz gibi gizli bilgileri ama o sekilde aktarsam biseyler bulabilirim birde su var 1 ben cok heycanlanir telasli konusurum yani yapabilirmiyim bilmiyorum 2.side kendisi hitap etmeden benim adimi soyadimi sorarsa ozaman neolacak...

Evet ben bunlari yakalamafan inanin yani icime bir his dustu cunku insan sevdigi kisiyi iyi tanir ama kondurmadim yine bana bunu yasatti ve guvenim bitti artik donusu yok sadece kafamdaki sorulari bitirmek istiyorum..
Sana binbir türlü yalan soyliycek en zayıf noktanı bulup kandirmaya çalışıcak belki agliycak bile
Yaşadım biliyorum

Isim olarak nisanlinizin adını verin. Zaten oda aldiysa kayıt onun adına acilmistir. Heyecan falan yapmayın. Sakin olun. Siz belkide şu an ömrünüzün kalanı ile ilgili bir karar vereceksiniz. Nisanlinizin adın ve otelden çıkış tarihini verince başka birşey sormayacaklar size. Oda numarasi isterlerse hatırlamıyorum deyin.

Off cok korkunc aynen anlattiklarinizi suan birebir ben yasiyorum inanin okurken inanamadim bunlar 5 ten sonra mesaisi bitiyor askeriyede hergun biyerlere gidiyor tabi arasam surdayiz burdayiz diyordu bazen konusmalarimizda dediginiz gibi arkadan muzik sesleri falan geliyordu birkac kere bara gitmis olduguna sahit oldum pavyona gittimi bilemem ama gitmistir yani o arkada cevreleri bastan cikariyor iyice bide bana diyorduki askeriyedeki arkadaslari kariya kiza gidiyormus bekar olanlar evliolanlar nisanli olanlar ama ben gitmiyorum gitmem sadigim sana diyordu ama oan bile icime birsey dustu yani ne belli cunku hep onlarla takiliyor al cikti iste simdide ortaya buyuk ihtimal o barlardan tanisti bu insanlarlada he bide bazen aradigimda te

Lefonu gec aciyordu vede sessiz biryerde konusuyprdu lavabodayim diyordu benim bilmemi istemedigi icin diye dusunuyordum bende tabi bazende telefonu kapali oluyodu o beni aradiginda sarjim bitmis falan diyodu yine inanmiyodum hep kusku olustu icimde simdide ortaya cikti iste bikerede kayinvalidemle onun yanina gittik gezmeye telefonunu hic cebinden cikarmadi resim cekilelim dedim sarjim bitiyo gibi bahaneler uydurdu bide siz farkettinizmi bilmem benim nisanlim olcak adam mamakta yapiyor egitimini kizilayda dolasmistik ogun ve adim basi yerlerde telefon numaralari vardi simge ozge falan yaziyordu oda gordugumu anladi guldu bu ne yaa ne bicim yer burasi dedim evet oyle dedi ve her gectigimiz yerde inadina gosterdi bana gicik oldugumu bildigi icin yani bu erkek milletinin oyle biryerde bastan cikmamasi i kansiz heleki sadik degilse...suan atancagi yeri bekliyor baska biyer cikabilir ankara disinda.
evet doğu da çıkabilir ankarada da kalabilir.inşallah doğu çıkar da sana yaptıklarını anlar

Isim olarak nisanlinizin adını verin. Zaten oda aldiysa kayıt onun adına acilmistir. Heyecan falan yapmayın. Sakin olun. Siz belkide şu an ömrünüzün kalanı ile ilgili bir karar vereceksiniz. Nisanlinizin adın ve otelden çıkış tarihini verince başka birşey sormayacaklar size. Oda numarasi isterlerse hatırlamıyorum deyin.

Ayy aradim simdi elim ayagim titriyor, beyfendiyle gorustum benim ismimi neyseki sormadi dediginiz sekilde konustum nisanlimin adini soyadini verdim 7.sinde otelinizde konakladik dedim gun ici sonra kontrol etti o tarihte kayit yok dedi birde 8.ine bakayim dedi o tarihtede kYit bulamadi oda numarasini hatirliyomusunuz dedi hatirlamyrm dedim acaba internetten alip tarihi farkli gun olabilirmi pazar gunune mesela ay yardimci olun lutfen 20 dakkaya ariycam tekrardan.

Back
X