• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatilmak....

Allahın sevgili kuluymusun ya evli olsaydınn :eek::eek: Bas tekmeyiiii gitsin :KK34:

Butun hazirliklar tamamsa bile birak 3 ayi yarin dahi dugunun olsa vazgec..acik net vazgec..cunku bu olayin bir keresi olmaz ozuru olmaz tovbesi olmaz bu bir kere olduysa omur boyu ne senin suphelerin biter ne de onun macera arayisi...eger eminsen acilen bitir hic uzatma..dugune az kalmis zor tabi nisan atmak ama yarin birgun acik aleni aldatilip kucaginda bi cocukla donmekten iyidir BENCE YANI..

Ayrılmaya tam karar verdiğin vakit ailene anlat. Ayrılmayacaksan ailene anlatma derim ben. Ha ben olsam bu durumda ne yaparım tabi ki ayrılırim. Hakkınız da hayırlısı.

Muhtemelen ne dersen de kabul etmeyecek suçlamalarını.oyle kafa dinlemek icin tek başıma otelde kaldım bile der.hastaydim ilaç aldım yada arkadaşa verdim kartı falan bahaneleri çok. o yüzden bulabildiğin kadar delil bul.birde dediğin kadar tuhaflastiysa gelince acaba o da senle konuşmak isteyebilir mi belki de ayrıl diye böyle davranıyor. cok zor bir durum allah yardımcınız olsun

Aklinizda hep şüphe kalacak sorsaniz tabiki hayir der. Nisanlisiniz Allah'tan. Yol yakınmış. Dönmek zor değil.

Sakince def et hiiç bağırıp çağırma bile. O derece sildiğini bilsin. Bana nasıl yaparsın vs hiç girme o cümlelere. K.çına bastığın gibi yolla.

Konuştuktan sonrada bizi habersiz bırakma valla ben çatlarım.

Rezil herif. Derhal ayrıl ve kesinlikle onunla buluşup konuşma bence. Ailen söylesin ve delillerin ortada olsun. Ama sen onunla konuşma kesinlikle. Içi içini yesin, seninle konuşmak istesin ama ulaşamasın rezil herif. Asla onunla muhatap olma delillerini göster ve kurtul. Allah'a da şükret ya evliyken kucağında 3 çocukla bunu öğrenseydin??

Evet en mantiklisi bu sukrediyorum halime gercekten

Ben nişanlı bır bayanım nişanlım evlendiğimizde iyi bır hayat yaşamanız için astsubay sınavlarına başvurdu ve kazandı 3 aylığına ankaraya gitti eğitime ve 2.ayda değişmeye başladı aramalar konusmalar azaldi ve tartışmalarımiz başladı ve bugün öylesine mailing bakalım geldi kredi kartının ekstresi gelmiş inceledim tabi bır çoğu yeme içme gezme ama aralarda iki bayana bır ücret gönderilmiş 4,5 liralık bişey ve 2 3 kere otellerde ödeme yapılmış bitanesi yeni otelin sitesinden inceledim iki kişilik ücret 166 oda aynı fiyat ödemiş sonraki aynı gün içinde eczaneden bişey almış yani otelde kalması imkansız çünkü askeri Lojmanları kalıyor artık eminim aldattığına okadar ağladım üzüldümki düğünümuze 3 ay var ben burda hazırlık yapıyorum o orda gününü gün ediyor vede hala benim yüzüme bakıp konuşabiliyor ben napalım şimdi bağırsak çağırmak inkar edicek yalanliycak He bide numarasini değiştirmiş yeni hat almış istanbula dönünce onu kullanmaktır ben istedim diye bende inandım çocuk var sanki karşısında gözümün içine baka baka aldattı....
bence evlenmeden önce ki son eğlencelerini her şeyi yapıyor aklı kalmasın diye ciddi bir şey olsa senden ayrılırdı belki bu cevap sana yanlış gelecek ama ne bilim ya ben bazen bu tarz düşünüyorum ne olur nasıl olur araştırıyorum çok nadir var çıkıyor böyle olmayan benim bir çok arkadaşımın sevgilisi eşi bu tarz şeyler yapmış ama şuan bir sorunları yok hatta çok bağlılar Allaha şükür

geri kalan hiç bir yorumu okumuyorum.yazdıktan sonra okuyacam
AYNEN EŞİM.
ben üni kazanıp onu bırakıp gittim küçük bi şehirden adanaya.o kaldı orda.garsonluk yapıyodu.sonra fabrikaya girdi.en son ben üni bitirdiğim yıl askerlik sınavlarına girdi.kazandı.3 ay eğitime geldi ankaraya.ve telefon kapatmalar günlerceee...aramamalar..ben kalkıp ankaraya giderdim uçakla.ne yapıyo ne ediyo diye..aramadığım başvurmadığım şey kalmamıştı.yani o kadar değişti ki o zamanlar.bu yıl 3 yılı bitcek meslekte hala aynı ego hala aynı olmayan özgüven..
seninle aynı şeyleri yaşadım.senin kadar somut deliller yoktu elimde ama ne yaptığını allah bilir.şu an evliyiz.ve konularıma bakarsan ne kadar sorunlu olduğumuzu görürsün..ki o zamanlar sürekli barlara giderdi.aradım arkadan hep sesler müzik sesleri.bi kere pavyona bile gitmişti ama ortalığı yıktığım için arkadaslarını bırakıp eve dönmek zorunda kalmıştı.bir de öyle bir ortama giriyo ki orda askerler.hem görgüsüzce para buldum havalarına hem de metropolün göbeğine düşünce bildiğin sapıtıyolar.
kısacası aldattığına eminsen ve sana davranışları değiştiyse bu işe hiç ama hiç girme.
he bi de nerde oturcaksınız.ankara mı
benim eşim olcak adam şu anda ben doğunun bi köşesine atansam tayin istemicek.o burda kalcak.ben bi iki sene sonra dönebilcem buraya.çünkü ankaradan gidince bidaha gelinmiyo bu tarafa.

geri kalan hiç bir yorumu okumuyorum.yazdıktan sonra okuyacam

AYNEN EŞİM.

ben üni kazanıp onu bırakıp gittim küçük bi şehirden adanaya.o kaldı orda.garsonluk yapıyodu.sonra fabrikaya girdi.en son ben üni bitirdiğim yıl askerlik sınavlarına girdi.kazandı.3 ay eğitime geldi ankaraya.ve telefon kapatmalar günlerceee...aramamalar..ben kalkıp ankaraya giderdim uçakla.ne yapıyo ne ediyo diye..aramadığım başvurmadığım şey kalmamıştı.yani o kadar değişti ki o zamanlar.bu yıl 3 yılı bitcek meslekte hala aynı ego hala aynı olmayan özgüven..

seninle aynı şeyleri yaşadım.senin kadar somut deliller yoktu elimde ama ne yaptığını allah bilir.şu an evliyiz.ve konularıma bakarsan ne kadar sorunlu olduğumuzu görürsün..ki o zamanlar sürekli barlara giderdi.aradım arkadan hep sesler müzik sesleri.bi kere pavyona bile gitmişti ama ortalığı yıktığım için arkadaslarını bırakıp eve dönmek zorunda kalmıştı.bir de öyle bir ortama giriyo ki orda askerler.hem görgüsüzce para buldum havalarına hem de metropolün göbeğine düşünce bildiğin sapıtıyolar.

kısacası aldattığına eminsen ve sana davranışları değiştiyse bu işe hiç ama hiç girme.

he bi de nerde oturcaksınız.ankara mı

benim eşim olcak adam şu anda ben doğunun bi köşesine atansam tayin istemicek.o burda kalcak.ben bi iki sene sonra dönebilcem buraya.çünkü ankaradan gidince bidaha gelinmiyo bu tarafa.

Off cok korkunc aynen anlattiklarinizi suan birebir ben yasiyorum inanin okurken inanamadim bunlar 5 ten sonra mesaisi bitiyor askeriyede hergun biyerlere gidiyor tabi arasam surdayiz burdayiz diyordu bazen konusmalarimizda dediginiz gibi arkadan muzik sesleri falan geliyordu birkac kere bara gitmis olduguna sahit oldum pavyona gittimi bilemem ama gitmistir yani o arkada cevreleri bastan cikariyor iyice bide bana diyorduki askeriyedeki arkadaslari kariya kiza gidiyormus bekar olanlar evliolanlar nisanli olanlar ama ben gitmiyorum gitmem sadigim sana diyordu ama oan bile icime birsey dustu yani ne belli cunku hep onlarla takiliyor al cikti iste simdide ortaya buyuk ihtimal o barlardan tanisti bu insanlarlada he bide bazen aradigimda te

Lefonu gec aciyordu vede sessiz biryerde konusuyprdu lavabodayim diyordu benim bilmemi istemedigi icin diye dusunuyordum bende tabi bazende telefonu kapali oluyodu o beni aradiginda sarjim bitmis falan diyodu yine inanmiyodum hep kusku olustu icimde simdide ortaya cikti iste bikerede kayinvalidemle onun yanina gittik gezmeye telefonunu hic cebinden cikarmadi resim cekilelim dedim sarjim bitiyo gibi bahaneler uydurdu bide siz farkettinizmi bilmem benim nisanlim olcak adam mamakta yapiyor egitimini kizilayda dolasmistik ogun ve adim basi yerlerde telefon numaralari vardi simge ozge falan yaziyordu oda gordugumu anladi guldu bu ne yaa ne bicim yer burasi dedim evet oyle dedi ve her gectigimiz yerde inadina gosterdi bana gicik oldugumu bildigi icin yani bu erkek milletinin oyle biryerde bastan cikmamasi i kansiz heleki sadik degilse...suan atancagi yeri bekliyor baska biyer cikabilir ankara disinda.

Off cok korkunc aynen anlattiklarinizi suan birebir ben yasiyorum inanin okurken inanamadim bunlar 5 ten sonra mesaisi bitiyor askeriyede hergun biyerlere gidiyor tabi arasam surdayiz burdayiz diyordu bazen konusmalarimizda dediginiz gibi arkadan muzik sesleri falan geliyordu birkac kere bara gitmis olduguna sahit oldum pavyona gittimi bilemem ama gitmistir yani o arkada cevreleri bastan cikariyor iyice bide bana diyorduki askeriyedeki arkadaslari kariya kiza gidiyormus bekar olanlar evliolanlar nisanli olanlar ama ben gitmiyorum gitmem sadigim sana diyordu ama oan bile icime birsey dustu yani ne belli cunku hep onlarla takiliyor al cikti iste simdide ortaya buyuk ihtimal o barlardan tanisti bu insanlarlada he bide bazen aradigimda te

Lefonu gec aciyordu vede sessiz biryerde konusuyprdu lavabodayim diyordu benim bilmemi istemedigi icin diye dusunuyordum bende tabi bazende telefonu kapali oluyodu o beni aradiginda sarjim bitmis falan diyodu yine inanmiyodum hep kusku olustu icimde simdide ortaya cikti iste bikerede kayinvalidemle onun yanina gittik gezmeye telefonunu hic cebinden cikarmadi resim cekilelim dedim sarjim bitiyo gibi bahaneler uydurdu bide siz farkettinizmi bilmem benim nisanlim olcak adam mamakta yapiyor egitimini kizilayda dolasmistik ogun ve adim basi yerlerde telefon numaralari vardi simge ozge falan yaziyordu oda gordugumu anladi guldu bu ne yaa ne bicim yer burasi dedim evet oyle dedi ve her gectigimiz yerde inadina gosterdi bana gicik oldugumu bildigi icin yani bu erkek milletinin oyle biryerde bastan cikmamasi i kansiz heleki sadik degilse...suan atancagi yeri bekliyor baska biyer cikabilir ankara disinda.

:)) hahah ya onlar ulusun bitki örtüsü kizilaya kadar sicriyor tabi. Ankarali olsan güler gecerdin. O da komik bulmuş belli ki. Ankarada cok da kolay degil gece hayatı. Özel bir çabaya girmeli yani bardan kız götürmek icin. Ulaşım dert, kızların manyaklığı ayrı dert.

:)) hahah ya onlar ulusun bitki örtüsü kizilaya kadar sicriyor tabi. Ankarali olsan güler gecerdin. O da komik bulmuş belli ki. Ankarada cok da kolay degil gece hayatı. Özel bir çabaya girmeli yani bardan kız götürmek icin. Ulaşım dert, kızların manyaklığı ayrı dert.

Siz ankarada mi yasiyorsunuz

Yani boyle biriyle konuşmak yerine önce buraya yazman da ilginc arkadaşım. Kendini doldurup durma artık.

Ben kendim zaten doluyum bu sekilde telefonla konuaup birsey cozemem yuzyuze konusucam onunla ve hesabini vericek sadece o gune kadar birileriyle dertlesmek istedim icime atmak kotu yapiyor cunku.

Ben kendim zaten doluyum bu sekilde telefonla konuaup birsey cozemem yuzyuze konusucam onunla ve hesabini vericek sadece o gune kadar birileriyle dertlesmek istedim icime atmak kotu yapiyor cunku.
Maalesef üzüldüm sana adamla muhatab olmak isteyecek kadar güçsz müsün? Hesabını verince ne olcak ? Karşına gecıp neden o haltları yedın dıyecksn , o da ınkar edecek..sende affedecksn affetmek ısteyecksn..

Mantıklı tabi iyi yapiyorsun da belki sandığın gibi degildir yani. Benim de boyle seyler yüzünden haksızlığa ugradigim cok olmuştur hayatta. Arkadasimi evine birakirim vay efendim eski sevgilin yan binada oraya gittin beni aldattin. Aynen eczaneden antihistaminik alirim yok efendim girdin prezervatif mi aldın. Birinin internette kartimi kullanmasina izin veririm bensiz tatil plani yaptin kimle gitcen vs vs. Yaz rahatla da gözünle görmus gibi emin konusup kendini sinirlendirme yani. Sabretmesi de zor su içinde bulundugun süreçte

ne kadar zamandir birliktesiniz merak ettim ? su zamana kadar hic bu tarz bi olayini veya yanlisini gormusmuydun cok duzgun ve dogru bi insan 2 ay ankaraya gitti diye bozulmaz bana kalirsa bunu evlenmeden once ogrendigin icin cok sanslisin

Evet okadar acı bi durum hazmedemiyorum ne hayaller kurdum nasıl mutlu hazırladım saf saf gelinlik baktım insan buna hürmeten yapmaz evlen çeksin yani sevgili değiliz aklım almıyor nasıl bir vicdan bu..
Bazıları böyle işte. Görmemiş...

bence evlenmeden önce ki son eğlencelerini her şeyi yapıyor aklı kalmasın diye ciddi bir şey olsa senden ayrılırdı belki bu cevap sana yanlış gelecek ama ne bilim ya ben bazen bu tarz düşünüyorum ne olur nasıl olur araştırıyorum çok nadir var çıkıyor böyle olmayan benim bir çok arkadaşımın sevgilisi eşi bu tarz şeyler yapmış ama şuan bir sorunları yok hatta çok bağlılar Allaha şükür

Ciddi bir şey yoksa aldatsın zaten ne var ki bunda?
Evlenince de kadın hastaysa, hamileyse ya da yorgunsa ciddi olmayan ilişkiler yaşasın ne olacak?
Evlilik, nişan, söz, sevgililik hiç fark etmez sonuçta bunlar sadece verilen adlar. Ben sevgiliyken de evliyken de yanımdaki adam bana sevdiğini söylüyor mu?
Seviyorum derken, gözünü başkasına çeviren bir adamı, hiç bir şekilde yanımda tutmam.

Back
X