• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak

visnelipastam

an itibariyle 58,6
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2013
618
1.217
63
35
kızlar merak ediyorum aldatılsanız napardınız tepkiniz ne olurdu.
tahmin ettiğiniz gibi aldatıldım ve şu an hala şoktayım ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum

Lise yillarinda bi kere aldatilmistim kendi kendime aglayip zirlayip sonra unuttum.
Neyseki suan yetiskin bir yastayim eşim tarafindan aldatilsam onu affetmem. Onunla ayni evi paylasmak, onunla yaşlanmak gelmez icimden.
Dunyayida kendime zehir etmem yeniden duzen kurup mutlu olmaya calisirim.

Cok cok kotu bir duygu lise yillarinda cok s3vdigim biri tarafindab aldatilmistum dunya basima yikilmisti esim aldatsa naparim hic biomiyorum

Bu gün de konu açtığım başlığı yorum olarak yazacağım.. Soğurdum. Aldatan erkek veya kadın bunu bir daha yapmayacağını düşünür ama yaparlar. Çünkü aldatmanın bir çok nedeni vardır. Suç her ne kadar karşı tarafta olsa da bu bir bakıma onun aradığı kişi değilsiniz de demektir. Ve sizin aradığınız kişi de o değildir. Araya aldatma girdiyse o ilişki bitmelidir bence. Kendinizi üzmeye değmez.

Kimse yaşamadığı şeyi bilemez sadece tahmin yürütür.Kal dı ki herkesin şartları farklı.Çocuklar, evlilik süresi, evliliğin gidişatı, maddı şartlar, manevi destek olacak aile üyeleri bunların hepsi alınacak tavırda etkendir.Ama maddi manevi hiçbir mecburiyeti olmayan bir kadının bunu kabul edebileceğini sanmıyorum.Testi kırıldı büyü bozuldu bir kere hiçbirşey eskisi gibi olmaz.Mecburiyetlerden görmezden gelmek zorunda olanlar var sadece.

ben önce sinirimi atarım kocama ve o kadına.
sonra evli erkeklerle oluyor diye o kadını önce ailesine sonra etrafa rezil ederim.
kocamı da tüm çevresine rezil ederim. evde karısı çocuğu yolunu gözlerken gönül eğlendiriyor diye.
delillerimi de hazırlayıp boşanma ve tazminat davası açarım o ikisine de..
çocuğum yanım da olduktan sonra o olsa n'olur olmasa n'olur derim.
bir de babasız çocuk büyümesini kendime kılıf yapmam.

Anne güçlü ve akıllı bir kadınsa,sürekli nefret edeceği şüphe edeceği,dolayısıyla mutsuz,huzursuz olacağı insanla beraber olmaz ve o çocuk da böyle sağlam karakterli bir anne ile daha da güçlü ve düzgün birey olarak yetişir.Babasız büyütmeyeceksiniz çocuğunuzu,babası zaten var,ihtiyacında da yanında olur.Olmazsa zaten insan bile değildir demek.

Hiç bişey yazmamışsın ayrıntı. Evli misin kocan tarafından mı aldatıldın. Büyük konuşmam düşünmesi bile korkunç. Azcık açar mısın

Back
X