• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak

işte bende tam bunun arasında kaldım
boşansam cocuğum var onu düşünmek zorundayım babasız büyümesini
kalsam yapamam unutamam
Babasıyla aynı evde kalmayınca babasız büyümüş olmuyor. Babası ölmedi sadece ayrı yaşayacaklar. Ayrıca böyle bir babanın ne eşine ne çocuğuna saygısı var demektir.

siz kabullenip hayatınıza mutlu devam edebilecek misiniz?

muhtemelen hayır

siz mutsuzken çocuğunuzu ne kadar mutlu edebilirsinizki belki şimdi yaşı küçük de aklı erince sizin mutsuzluğunuzu eni sonu farkedecek

ekonomik özgürlüğüm varsa beni aldatan kocayı napıyım.... basarım tekmeyi... çocuk mu... çocuk mocuk bahane

Sevgilim tarafindan aldatildim zamaninda.
Ayrilmam zor oldu.
1 bcuk sene kendimi toparliyamadim.
Cok zor gunler gecirdim.

Cok kotu bi his, siz bide evlisiniz. Allah yadimciniz olsun.

kızlar merak ediyorum aldatılsanız napardınız tepkiniz ne olurdu.
tahmin ettiğiniz gibi aldatıldım ve şu an hala şoktayım ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum
Bu çok kişisel bi tepki açıkcası. Ben aldatılsam "yazıklar olsun,hiç bişeye değmezmişsin,tüm hakların haram olsun" derim çeker giderim bi daha da ne ölüme be dirime. Sesimin tınısını bile duyamaz

işte bende tam bunun arasında kaldım
boşansam cocuğum var onu düşünmek zorundayım babasız büyümesini
kalsam yapamam unutamam
Şöyle düşün baban anneni aldatsa. Annen senin için boşanmasa ama yıllarca onu aldatan bi Ada'mla mutsuz ve gururu kırılmış bi hayat yaşasa sen kabul eder miydin

Sizin boşanacagınızı düşünmüyorum. O yüzden fazla eşelemeyin. 2 yıldır devam eden bir ilişki varmış aralarında ve size de hiç inkar etmeden söylemiş demek ki aralarında bir bag da var. İşiniz de varmış bana kalırsa siz düzeninizi bozmayı göze alamıyorsunuz. Ama durumu da bile bile aynı yastıga Nasıl bas koyacaksınız merak ettim doğrusu o_O
Ya sorunum boşanmak boşanmamak değil şu anda ben hala olayın şokunu yaşıyorum ki mantıklı bir karar verme aşamasına gelemedim
yani anlatamam ki şu anki psikolojimi halimi
ama inanın ayrılmak şu anda daha kolay görünüyor o zaman bir kere çekerim çünkü ama kalırsam bir ömür unutamam ona baktıkça
şu anda bu psikolojiden kurtulmam gerek ki doğru karar vereyim

Ben duruma bakardım, eğer kocam zengin benim durumum yoksa onu sevsemde sevmesemde , boşanırsam ona iyilik yapmış olacağımdan boşanmaz, hayatındaki kadınların hep ikinci kadın olarak kalacağını söyler onu evden kovar, parasını yerdim.
Eğer kocam zengin benimde tek başıma çocuklarımı büyütmeye gücüm varsa maddi manevi delil toplar iyi bir avukat tutup donuna kadar alırdım. Aldıktan sonra adam tutar temiz bir araba sopa çektirir içimin yağlarını eritirdim.
Eğer kocamı seviyorsam, fakirsek bir de boşardım herhalde.
Eğer kocamı sevmiyorsam bir de fakirsek boşanmazdım.
J hepsi :)
ya da son zamanların moda videosundaki gibi haftasonunu A eşinizle mi?
Cevap B :confused: Ben de karışığım bu aralar,
itina ile saçmalıyorum zira.
Allah aldatanlara akıl ve doğru yolu görme kabiliyeti versin.
Amin

Ya sorunum boşanmak boşanmamak değil şu anda ben hala olayın şokunu yaşıyorum ki mantıklı bir karar verme aşamasına gelemedim
yani anlatamam ki şu anki psikolojimi halimi
ama inanın ayrılmak şu anda daha kolay görünüyor o zaman bir kere çekerim çünkü ama kalırsam bir ömür unutamam ona baktıkça
şu anda bu psikolojiden kurtulmam gerek ki doğru karar vereyim
Rabbim güç versin.

Allah yardımcınız olsun ben eşimi kız kardeşlerinden annesinden bile kıskanıyorum öyle bişey yapsa kahrolurum ... Gerçkten çok sewiyorsanız çok zor karşınızdaki kişi ölmüş gibi bişey oluyor bence Allah sabırlar versin :(

Başa gelmeden konuşmak doğru değil bence ama kocamın beni aldattığını bilsem medeni bir şekilde boşanırdım sanırım. İnsanların aşkları sevgileri bitebilir, hata yapabilir, o yüzden bunu dünyanın en büyük derdi gibi algılamam, ayrılırız biter.

J hepsi :)
ya da son zamanların moda videosundaki gibi haftasonunu A eşinizle mi?
Cevap B :confused: Ben de karışığım bu aralar,
itina ile saçmalıyorum zira.
Allah aldatanlara akıl ve doğru yolu görme kabiliyeti versin.
Amin

Amin kuzucugum,
canını sıkan ne varsa sıkma boşver, hiç bir şeyden senden kıymetli değil :KK15:

konu sahibi bu adam 2 yıldır telefonuna şifre koymuş ve düzenli bir ilişkisi var,yani sinyalleri size vermiş zaten siz hiç davranışlarından anlamadınız mı yani hiç birşey olmamış gibi bile davransa telefonda şifre olduğunu biliyorsunuz yapmayın allah aşkına neyin şokunu yaşıyorsunuz,adam itiraz etmemiş,o zaman sizde de sıkıntı var bu kadar rahatsınız yani 2 yıl ve düzenli bir ilişki bu , boş vakitlerini karşıdaki kişiyle geçirmek demek günü birlik bişey yok ki anlamamanız için,ha karşı taraf evli olduğunu biliyorsa o ayrı

Son düzenleme:
Başa gelmeden konuşmak doğru değil bence ama kocamın beni aldattığını bilsem medeni bir şekilde boşanırdım sanırım. İnsanların aşkları sevgileri bitebilir, hata yapabilir, o yüzden bunu dünyanın en büyük derdi gibi algılamam, ayrılırız biter.
dünyanın en büyük derdi gibi algılamam diyorsunuz ya,maalesef bazıları kocyı sevgiliyi dünya sanıyor,dünyası yapıyor,sonuç ortada,ama çok genç yaşı,biraz zaman geçsin,hiç üzülmeycek,bende şükür hep sadece peki çok mutlu kal dıyerek bitirdim,

başına gelmeyene konuşması kolay biliyorum ama ben böyle bir durumda affedemem. çünkü kendimi biliyorum. affetmiş gibi gözüksemde ona da kendime de hayatı zindan ederim. o yüzden boşanırım.

kızlar merak ediyorum aldatılsanız napardınız tepkiniz ne olurdu.
tahmin ettiğiniz gibi aldatıldım ve şu an hala şoktayım ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum
boşanırım bir dayak bir de aldatma bence ilişkide dikiş tutmayacak iki konu, yüklü bir tazminat ve nafaka ile yollarım ....

Ya boşanacaksınız ya da ne şimdi ne de bundan sonra ki aldatmalarına ses çıkarmayacaksınız.

Back
X