• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak

bende daha boşanamamış ama bunu yaşamış biriyim...arkadaşlar cok haklı HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ..
Allah yardımcın olsun

ben aldatılsam birdaha dokunamam ona mesela.. okadınada mı böyle dokundu onadamı böyle yaptı falan.. hep gözümün önüne gelir..

peki size bir soru.. erkekler genelde diyorlarki yani bu bir ihtiyaç seninle karşılayamazsam başkasıyla yapmam lazım.. vs .. vs...

hatta kendi rızasıyla sevgilisini başka kadınlara göndereni bile biliyorum.. ben evlenmeden yapamam evlenene kadar özgür diye..

buna razı gelebilecek varmı?

Benim kuzen aldatıldığında bir şans verdi. Fakat değişen bir şey olmadı. Bir yıl gül çiçekti adam kadına... Ama bir sene sonra gencecik zorlasa kızı olacak yaşta biriyle ilişkisi olduğunu duydu. Şimdi boşandılar ve tek pişmanlığım bir kere daha aldatılmam oldu ve suçlu bendim bu kez dedi. Onların da ufak bir çocukları vardı boşandığında çocuk bir iki yıl evet barışsanız keşke falan da dedi, her seferinde annesi ona babasıyla kendisinin ayrıldığını çünkü beraber mutlu olamadıklarını ama her zaman beraber ve yan yana yine olacaklarını söyledi durmadan..
Bir süre sonra çocuk da kabulleniyor emin olun. Huzursuz bir ortam ve mutsuz bir anne o çocuğu daha çok etkiler emin olun.
Bizim o ufaklık şimdi keman çalan, bale yapan tatlı bir genç kız oldu ve babası olacak o ayı ikinci evliliğinden de bir de kardeş yaptı ona. Önce biraz buruldu tabii ama şimdi kardeşine de bayılıyor haftasonları bebek sevmeye gidiyor babası onun fotoğrafını yüklese hemen beğeniyor kalpler yorumlar falan yapıyor.
Yani çocuğunuz da atlatıyor ve yeni hayat tarzında da mutlu oluyor emin olun.
Kabullenemeyecekseniz bu evde huzursuzluk yapacaksa çocuğunuz için en güzeli ayrılmaktır. İstemiyorsanız cidden kendinizi zorlayarak daha da mutsuz bir ortama sokmayın kendinizi de evladınızı da...

ben aldatılsam birdaha dokunamam ona mesela.. okadınada mı böyle dokundu onadamı böyle yaptı falan.. hep gözümün önüne gelir..

peki size bir soru.. erkekler genelde diyorlarki yani bu bir ihtiyaç seninle karşılayamazsam başkasıyla yapmam lazım.. vs .. vs...

hatta kendi rızasıyla sevgilisini başka kadınlara göndereni bile biliyorum.. ben evlenmeden yapamam evlenene kadar özgür diye..

buna razı gelebilecek varmı?

Ona ihtiyaçsa kadına da ihtiyaç. Var mı öyle saçma mantık yahu?

Kızlar merhaba ,
bende başımdan geçen bi olayı size anlatmak istiyorum.
Daha dün gece olan bi olay.
yorgun oldugum için saat 11 civarı yattım eşimde sen yat ben birazdan geliyorum dedi ki böyle şey çok nadir olur.
yatarken uyarım çamaşır makinesine bak sıkmaya geçtiğinde dedim . 1 saat kadar sonra çamaşır makinesinin sesine uyandım
göz ucuyla baktım kalktı kapattı bi kaç dakika sonra bi fısıltı sesi kimle konuşuyor bu dedim kalktım telefonla konuşuyor klaklık takmış kimle konuşuyorsun sen dedim bi afalladı apar topar telefona sarıldı vs. arkadaşımla konuşuyorum dedi ver bakıcam dedim vermedi bi dünya söylendim gittim yattım sonra tekrar dayanamadım kalktım aldım telefonu silmiş son aramayı muhtemel o dakikalarda yapılan bi arama yok çünkü tekrar sordum kimseyle konuşmuyordum dedi tutarsız cevaplar . sen bana güvenmiyormusun ben seni aldatırmıyım vs gibi klasik cümleler sizce eşim beni aldatıyormudur. Allah aşkına akıl verin ne yapmam lazım.

Kızlarr banada yardımcı olup fikrinizi söylermisinizz. Bende Aldatıldım.... eşim aynı iş yerinde çalıştıgı dul biriyle beni aldatmış. Üstelik kadın buna hay tlfn bile wermek istemiş. Ben bi şekilde bunu öqrendim. Hatta kadınla bike konuştum kabul etmedi çocuqu war çocugunun üzerine yemin etti kardeşim qözüyle baktım işim olmaz ws dedi. Eşimde kabul eder mi tabiki inkar etti yalanladı. Bende ayrılmak istediqimi qüwensizlik olucaqını we yapamıcaqımı söyledim. Yeminler billahlar werdi ama hep bi qğwensizlik biraz soquma süohe herşeyi bir arada yaşıyorum. Bende diyorum beni sewseydin bana dürüst olurdun inkar etmezdin. Hadi o ..... yalanlıyo. Sen ne yalanlıyosun diyorum. Çokmu sewdinizde dürüst olamadın diyorum. Ooff kötü psikolojiii :(

Kızlarr banada yardımcı olup fikrinizi söylermisinizz. Bende Aldatıldım.... eşim aynı iş yerinde çalıştıgı dul biriyle beni aldatmış. Üstelik kadın buna hay tlfn bile wermek istemiş. Ben bi şekilde bunu öqrendim. Hatta kadınla bike konuştum kabul etmedi çocuqu war çocugunun üzerine yemin etti kardeşim qözüyle baktım işim olmaz ws dedi. Eşimde kabul eder mi tabiki inkar etti yalanladı. Bende ayrılmak istediqimi qüwensizlik olucaqını we yapamıcaqımı söyledim. Yeminler billahlar werdi ama hep bi qğwensizlik biraz soquma süohe herşeyi bir arada yaşıyorum. Bende diyorum beni sewseydin bana dürüst olurdun inkar etmezdin. Hadi o ..... yalanlıyo. Sen ne yalanlıyosun diyorum. Çokmu sewdinizde dürüst olamadın diyorum. Ooff kötü psikolojiii :KK43:
eger ki için soğudu ise şüphe girdi ise kolay kolay düzelmez.
Allay yardımcın olsun arkadaşım

Kızlar merhaba ,
bende başımdan geçen bi olayı size anlatmak istiyorum.
Daha dün gece olan bi olay.
yorgun oldugum için saat 11 civarı yattım eşimde sen yat ben birazdan geliyorum dedi ki böyle şey çok nadir olur.
yatarken uyarım çamaşır makinesine bak sıkmaya geçtiğinde dedim . 1 saat kadar sonra çamaşır makinesinin sesine uyandım
göz ucuyla baktım kalktı kapattı bi kaç dakika sonra bi fısıltı sesi kimle konuşuyor bu dedim kalktım telefonla konuşuyor klaklık takmış kimle konuşuyorsun sen dedim bi afalladı apar topar telefona sarıldı vs. arkadaşımla konuşuyorum dedi ver bakıcam dedim vermedi bi dünya söylendim gittim yattım sonra tekrar dayanamadım kalktım aldım telefonu silmiş son aramayı muhtemel o dakikalarda yapılan bi arama yok çünkü tekrar sordum kimseyle konuşmuyordum dedi tutarsız cevaplar . sen bana güvenmiyormusun ben seni aldatırmıyım vs gibi klasik cümleler sizce eşim beni aldatıyormudur. Allah aşkına akıl verin ne yapmam lazım.
Telefon ekstresine bak
Kiminle konuşmuş anlarsın

Hayır yani ilerde çocuğundan mı cekiniyorsun? Baban beni aldatti ben de bastim tekmeyi demek zor değil.
Bak kendi hayatını kuramayacak biri olsan ikinciye düşün derdim.

benimde 3 yıllık ilişkim vardı bende aldatıldım ve şu hayatta asla katlanamıyacağım şeydi ama sevgim ağır bastı 2.şansı da verdim haketmedi o yüzden kendini üzmeye değmez bırak ne hali varsa görsün gerekirse uzun bi süre görüşmeme kararı al pişman olup gelirse 2.şansıda dene istersen ama güvenme.

Back
X