- 10 Ağustos 2011
- 1.812
- 84
- 118
- Konu Sahibi visnelipastam
bende daha boşanamamış ama bunu yaşamış biriyim...arkadaşlar cok haklı HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ..
Allah yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben aldatılsam birdaha dokunamam ona mesela.. okadınada mı böyle dokundu onadamı böyle yaptı falan.. hep gözümün önüne gelir..
peki size bir soru.. erkekler genelde diyorlarki yani bu bir ihtiyaç seninle karşılayamazsam başkasıyla yapmam lazım.. vs .. vs...
hatta kendi rızasıyla sevgilisini başka kadınlara göndereni bile biliyorum.. ben evlenmeden yapamam evlenene kadar özgür diye..
buna razı gelebilecek varmı?
eger ki için soğudu ise şüphe girdi ise kolay kolay düzelmez.Kızlarr banada yardımcı olup fikrinizi söylermisinizz. Bende Aldatıldım.... eşim aynı iş yerinde çalıştıgı dul biriyle beni aldatmış. Üstelik kadın buna hay tlfn bile wermek istemiş. Ben bi şekilde bunu öqrendim. Hatta kadınla bike konuştum kabul etmedi çocuqu war çocugunun üzerine yemin etti kardeşim qözüyle baktım işim olmaz ws dedi. Eşimde kabul eder mi tabiki inkar etti yalanladı. Bende ayrılmak istediqimi qüwensizlik olucaqını we yapamıcaqımı söyledim. Yeminler billahlar werdi ama hep bi qğwensizlik biraz soquma süohe herşeyi bir arada yaşıyorum. Bende diyorum beni sewseydin bana dürüst olurdun inkar etmezdin. Hadi o ..... yalanlıyo. Sen ne yalanlıyosun diyorum. Çokmu sewdinizde dürüst olamadın diyorum. Ooff kötü psikolojiii![]()
Telefon ekstresine bakKızlar merhaba ,
bende başımdan geçen bi olayı size anlatmak istiyorum.
Daha dün gece olan bi olay.
yorgun oldugum için saat 11 civarı yattım eşimde sen yat ben birazdan geliyorum dedi ki böyle şey çok nadir olur.
yatarken uyarım çamaşır makinesine bak sıkmaya geçtiğinde dedim . 1 saat kadar sonra çamaşır makinesinin sesine uyandım
göz ucuyla baktım kalktı kapattı bi kaç dakika sonra bi fısıltı sesi kimle konuşuyor bu dedim kalktım telefonla konuşuyor klaklık takmış kimle konuşuyorsun sen dedim bi afalladı apar topar telefona sarıldı vs. arkadaşımla konuşuyorum dedi ver bakıcam dedim vermedi bi dünya söylendim gittim yattım sonra tekrar dayanamadım kalktım aldım telefonu silmiş son aramayı muhtemel o dakikalarda yapılan bi arama yok çünkü tekrar sordum kimseyle konuşmuyordum dedi tutarsız cevaplar . sen bana güvenmiyormusun ben seni aldatırmıyım vs gibi klasik cümleler sizce eşim beni aldatıyormudur. Allah aşkına akıl verin ne yapmam lazım.
Hem devlet memuru olup yani kendi ayaklari üzerinde durup hem de aldatilmayi sineye çekmeyi düşünenleri anlamıyorum. Nasıl bir psikoloji sizinki ??????????!!!!!Calsyrm devlet memuruyum.