Aldatılmak

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.426
43.922
798
Aldatmak, sadece fiziki olan bir şey midir sizce? Hani aldatmak için illa ten teması yahut karşılıklı oturup konuşmak mı lazım. Bir kişiyle sevgiliyken başkasını düşünmek onu unutmamakta aldatmak değil midir?

Sırf aile kuzusu diye ayrıldım sevgilimin meğerse hiç kalbinde olmadığını, 3 senedir unutamadığı biri olduğunu düşüncelerinde o kişinin olduğunu öğrendim.
Bir yanım çığlık çığlığa hesap sor derken diğer yanım zaten bitiren sensin sus otur yerine kaldırma bir yerlerini diyor. Avaz avaz diyebiliyorum aldatılmışım meğerse diye.
Hesap mı sormalıyım, susup oturmalıyım?

Bitmiş gitmiş... ne hesabı soracaksın ?

Biz ayrıldık ama ... beraberken onu düşünüyormuşsun ...tüüü yazıklar olsun demek ? sence mantıklı mı ?

Salla gitsin .

Hesap sorsanız ne değişecek ki ?
Bence anlamsız,nasıl olsa bitmiş ilişkiniz.

evet bitti ama bir yanım aldatılmış işte o ağır geliyor
Onla harcadığın vakte acıyorsun demi?

fazlasıyla

Bitmiş gitmiş... ne hesabı soracaksın ?

Biz ayrıldık ama ... beraberken onu düşünüyormuşsun ...tüüü yazıklar olsun demek ? sence mantıklı mı ?

Salla gitsin .

mantıklı olsa sorardım hesabımı zaten

Hesap sormak sizi daha da yaralar. Zamana bırakın, dediğiniz gibi önemsendiğini ve unutulmadığını düşünebilir.

Bir kez daha ucuz kurtulduğuna şükret sadece.

Hesap sormak sizi daha da yaralar. Zamana bırakın, dediğiniz gibi önemsendiğini ve unutulmadığını düşünebilir.

unuttum oysa ki
Bir şey sormak istiyorum o kişiyi düşündüğünü nasıl öğrendiniz ?

bir yazı ve altına 3 seneyi kapsayan tarih

Sorayım mı sormayayım mı demişsin ya ...

Sorma işte .

sormayacağım
Bir kez daha ucuz kurtulduğuna şükret sadece.
aynen öyle canım

Ben anlayamıyorum insan aklında başkası varken nasıl bir başkasıyla sevgili olabilir ya da tam tersi biriyle sevgiliyken (gerçekten sevgi varsa) nasıl aklında bir başkası olabilir
Bana düşünürken bile tuhaf geldi. Şahıs bunu yıllarca yaşamış öyle mi

bizim ilişkimiz çok yeniydi 2 aylık bir ilişkiydi ayrıldığımız zaman ama 3 senedir aklında başkası varmış

aldatılmak tabi bu. kandırılmak basbayağı.

aile kuzusu olmasaydı kim bilir sizi ne kadar daha kandırdı… bir ömür boyu belki de

kolay değil. ne yazsam onu da bilemedim. siz zaten hesap sormanın mantıksız olduğunun farkındasınız
umarım en kısa sürede geçer bu kızgınlığınız, üzüntünüz

bizim ilişkimiz çok yeniydi 2 aylık bir ilişkiydi ayrıldığımız zaman ama 3 senedir aklında başkası varmış
Sizinle unutabileceğini düşünmüş o halde.
2 ay çok da uzun bir süre değil bu kadar düşünüp kafa yorduğunuza değmez. Erkenden ne olduğunu anlayıp bitirmeniz iyi olmuş

ki bu kişi bana evlilik lafları eden biriydi demek ki aklında kalbinde başkası varken sevmediği biriyle evlenmeyi düşünebilecek biriymiş

Sizinle unutabileceğini düşünmüş o halde.
2 ay çok da uzun bir süre değil bu kadar düşünüp kafa yorduğunuza değmez. Erkenden ne olduğunu anlayıp bitirmeniz iyi olmuş

benden öncede başkası vardı madem unutamadığı biri vardı neden benden önceki kişiyi aldı hayatına veya beni aldı hayatına

Sorma yoluna bak

sanırım

Bence de aldatılmak sadece ten ile olmaz, düşüncesi de yeter, aldatmak işte ya kandırmak , yalan söylemek.

Ama hesap sorma boşver, kendini birşey sanar. Zaten bitiren onun ne olduğunu anlayan şenmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…