- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
istememekten ziyade aileci biriydi ailemde ailem diyen bayram tatilinde sevgilisine 5 dk ayırmayıp 15 gün ailesiyle tatil yapan biriydiSonuçta bilmiyorsunuz bildiğiniz tek şey ise onu unutamıyor olması. E ayrılmışsınız demek ki siz de bu adamı istememişsiniz? Kimse istememiş valla ben eski sevgilinize üzüldüm. Şu an egonuz zedelenmiş olabilir en fazla başka da bir şey değil. Zamanla yeni insanlar tanıdıkça terk ettiğiniz bu kişiyi tamamen unutursunuz şahsen terk ettiğim insanlar bir an bile aklıma gelmiyor, gelecekse asla terk etmem zaten.
istememekten ziyade aileci biriydi ailemde ailem diyen bayram tatilinde sevgilisine 5 dk ayırmayıp 15 gün ailesiyle tatil yapan biriydi
sağolsun kk'nin aileci damatları önümü görmeme sebep olduTamam işte bu davranışları onun istenmemesine sebep olmuş, bu tiple evlensen diyelim ki yine tüm tatillerini onun ailesinde geçirecektin demek ki. ÖÖf bana daral geldi bence bunları düşünüp sevinmelisin.
öyle cnm rabbim büyükBoşver ...Dua etki Allah'tan 3 sene önceki sevgilisini düşündüğünü öğrenmişsin .Allah sana yol göstermiş ya ilişkiniz ciddiye gidip evlenseydiniz .O zaman işte en büyük pişmanlık sizi sevmeyen biriyle evli olacaktınız .Allah (c.c) öyle bir düzen kurmuştur ki birşey birşeye vesile oluyor ...Şimdi Allah'tan hayırlısını dileyip dua edin ..geçmiş insanı hep yorar .geçmişi bırakın .Allah'a havale edin ..
Biraz daha detay ver arkadaşım
İlişkini nasıldi kaç senelikti .
Falan filan
kalmadı sanırımaldatılmayan kadın kaldı mı acaba......
öyle yapacağm zatenGeçmiş..bitmiş..Umursama boşver hayatına bak..
en iyisisus ve otr.
3 seneni çalmış.....Aldatmak, sadece fiziki olan bir şey midir sizce? Hani aldatmak için illa ten teması yahut karşılıklı oturup konuşmak mı lazım. Bir kişiyle sevgiliyken başkasını düşünmek onu unutmamakta aldatmak değil midir?
Sırf aile kuzusu diye ayrıldım sevgilimin meğerse hiç kalbinde olmadığını, 3 senedir unutamadığı biri olduğunu düşüncelerinde o kişinin olduğunu öğrendim.
Bir yanım çığlık çığlığa hesap sor derken diğer yanım zaten bitiren sensin sus otur yerine kaldırma bir yerlerini diyor. Avaz avaz diyebiliyorum aldatılmışım meğerse diye.
Hesap mı sormalıyım, susup oturmalıyım?
aldatmanın da çeşitleri var mental/fiziksel gibi. en azından geçen 3 senenin hesabını sorardım ben olsam. madem başkası vardı gönlünde, neden sizin vaktinizi çalıyor. yani bu bencillikten daha fazlası bence.
3 seneni çalmış.....
Zaman kaybi uğraşma ilahi adalet gun gelir bulur yerini içini rahat tut...
sus ve otur onune bak kurtulduguna sevınAldatmak, sadece fiziki olan bir şey midir sizce? Hani aldatmak için illa ten teması yahut karşılıklı oturup konuşmak mı lazım. Bir kişiyle sevgiliyken başkasını düşünmek onu unutmamakta aldatmak değil midir?
Sırf aile kuzusu diye ayrıldım sevgilimin meğerse hiç kalbinde olmadığını, 3 senedir unutamadığı biri olduğunu düşüncelerinde o kişinin olduğunu öğrendim.
Bir yanım çığlık çığlığa hesap sor derken diğer yanım zaten bitiren sensin sus otur yerine kaldırma bir yerlerini diyor. Avaz avaz diyebiliyorum aldatılmışım meğerse diye.
Hesap mı sormalıyım, susup oturmalıyım?
varsada yakında onlarda aldatılıraldatılmayan kadın kaldı mı acaba......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?