Aldatılmak

istememekten ziyade aileci biriydi ailemde ailem diyen bayram tatilinde sevgilisine 5 dk ayırmayıp 15 gün ailesiyle tatil yapan biriydi

istememekten ziyade aileci biriydi ailemde ailem diyen bayram tatilinde sevgilisine 5 dk ayırmayıp 15 gün ailesiyle tatil yapan biriydi

Tamam işte bu davranışları onun istenmemesine sebep olmuş, bu tiple evlensen diyelim ki yine tüm tatillerini onun ailesinde geçirecektin demek ki. ÖÖf bana daral geldi bence bunları düşünüp sevinmelisin.

Boşver ...Dua etki Allah'tan 3 sene önceki sevgilisini düşündüğünü öğrenmişsin .Allah sana yol göstermiş ya ilişkiniz ciddiye gidip evlenseydiniz .O zaman işte en büyük pişmanlık sizi sevmeyen biriyle evli olacaktınız .Allah (c.c) öyle bir düzen kurmuştur ki birşey birşeye vesile oluyor ...Şimdi Allah'tan hayırlısını dileyip dua edin ..geçmiş insanı hep yorar .geçmişi bırakın .Allah'a havale edin ..

Biraz daha detay ver arkadaşım
İlişkini nasıldi kaç senelikti .
Falan filan

öyle cnm rabbim büyük
Biraz daha detay ver arkadaşım
İlişkini nasıldi kaç senelikti .
Falan filan

2 aylık bir ilişkiydi öncesi arkadaşlık olan

aldatmanın da çeşitleri var mental/fiziksel gibi. en azından geçen 3 senenin hesabını sorardım ben olsam. madem başkası vardı gönlünde, neden sizin vaktinizi çalıyor. yani bu bencillikten daha fazlası bence.

3 seneni çalmış.....

Zaman kaybi uğraşma ilahi adalet gun gelir bulur yerini içini rahat tut...

3 seneni çalmış.....

Zaman kaybi uğraşma ilahi adalet gun gelir bulur yerini içini rahat tut...

3 senelik bir ilişki değildi bizimkisi onun 3 senedir unutamadığı biri varmış tabi başkaları da olmuş benden önce yarabandı niyetine

Bu erkekler çok gereksiz varlıklar ya. Şimdi kadınlar onlardan daha dürüst ve cesurlar. Erkeklerse pasif, mıy mıy, ezik.
Ben olsam tek kelime etmem, değmez.

sus ve otur onune bak kurtulduguna sevın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…