Aldatılmak

Bitmiş gitmiş ilişki tekmeyi de sen basmışsın harbi kaldırmış olursun bu taraflarını

Bence de aldatılmak sadece ten ile olmaz, düşüncesi de yeter, aldatmak işte ya kandırmak , yalan söylemek.

Ama hesap sorma boşver, kendini birşey sanar. Zaten bitiren onun ne olduğunu anlayan şenmişsin.

Bitmiş gitmiş ilişki tekmeyi de sen basmışsın harbi kaldırmış olursun bu taraflarını

bitiren benim şuan ona kızgınlık dışında hiç bir hissiyatım yok açıkçası

Bu kadar ayrıntılı düşünürsek herkes birbirini aldatıyor olur.
Ayrilmissiniz artık bence kurcalama.

Adam seni yara bandı niyetine kullanmak istemis ama tutturamamış demek ki.

Hesap soracak kadar nazınız olduğu bir adam değilmiş zaten.

Sorma.

Zaten ayrılmışsın . işin açıkçası bu gün hesap sorarsan bu olayları biliyordu yine de devam etti şimdi kuyruk acısı var yediremiyor diyecekler buda dayanılmaz gerçekten . Sen şuan gururlu mağdur ama ayakta duran profilinde bir kadınsın ve bunu hiç çizmeye gerek yok . ( şuan profile çok önem veriyormuş gibi duruyor olabilirim ama bazı insanlar gerçekten buradan vuruyorlar ) . Birde seni fikirsel olarak dahi aldatan biriye neyin hesabı kardeş ? hani en çok bedenen aldatanlara takılırız ama en kötüsü fikirsel aldatmadır beim için Allaha havale et gitsin . Ben bitirdim , ben kurtuldum diye de şükret

şükrediyorum zaten hani iş ciddiye kadr gitseydi yanmdaki adamın yllar sonra başkasını sevdiğini öğrenseydim bu daha kötü olurdu benim için.
bedensel aldatmayı da affedemem düşünce olarak da çnkü daha haziran başında aldatıldım. yanyana gelmiş bu kişi sarılmış etmiş yeni yeni toparlıyorum derken bir ondan sonrakinin de beni aldattığını öğrendim

Amaaaan okuz ölmüs ortaklik bitmis
Ne kurcalican sektir et

ya hani belki kabaolacak ama ilk '' abovv '' gibi bir tepki verdim. senin bu erkeklerden çektiğin ne ya ama bak böyle işte tanımış oluyorsun buda bir avantaj bu işin sonunda en adam gibi adamı sen bulursun inan bana

Edit : bedenseli affet demedim zaten kuzu bende affetmem ama fikirsel aldatma daha acı verici be

Amaaaan okuz ölmüs ortaklik bitmis
Ne kurcalican sektir et

sanırım öyle ama hassas bir dönemdeyim ameliyatlıyım ve duygusal olrk bir çok şey ağır geliyor

bahtsız bedevi bendeniz

Çok sinir bozucu bir durum ama aldatma değil. Elbette aldatma sadece fiziksel olmaz ama insanın düşüncelerine gem vurulamaz. Yani o kızla siz birlikteyken konuşsaydı bile aldatma sayabilirdik ama sadece düşünmesi aldatmak olmaz, aldatılmadınız kendinizi üzmeyin.

Ondan zaten vazgeçmişsiniz. İyi de olmuş. Buna sevinin. Şahsen ben çok acıdım eski sevgilinize. Üzüldüm de haline. Siz de üzülün en fazla ve yeni aşklara yelken açın hazır olduğunuzda.

konuşup konuşmadığı meçhul kim bilir belki de arkadaşlarından biridir kız bu konu hakkında pek bir bilgim yok

konuşup konuşmadığı meçhul kim bilir belki de arkadaşlarından biridir kız bu konu hakkında pek bir bilgim yok

Sonuçta bilmiyorsunuz bildiğiniz tek şey ise onu unutamıyor olması. E ayrılmışsınız demek ki siz de bu adamı istememişsiniz? Kimse istememiş valla ben eski sevgilinize üzüldüm. Şu an egonuz zedelenmiş olabilir en fazla başka da bir şey değil. Zamanla yeni insanlar tanıdıkça terk ettiğiniz bu kişiyi tamamen unutursunuz şahsen terk ettiğim insanlar bir an bile aklıma gelmiyor, gelecekse asla terk etmem zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…