- 13 Ağustos 2022
- 7.388
- 33.274
- 478
- Konu Sahibi dertlikuzum
İntihar etmeyi düşünüyorum diyorsunuz ayrılmak daha mantıklı değil mi !? Ayrılırsan öldürürüm diye mi tehdit ediyor yoksa ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaklaşık 8 yıllık ilişkimde başından beri aldatmakla suçlanıyorum. ilk başlarda bu kadar değildi. Evlenmekten de korkar hale geldim artık. Şimdide bunca sene benle evlenmedin beni maşa olarak kullandın, benimle sevişme nedenin beni kandırmaktı. Başkasıyla beraber olup bekaretini ben bozdun diye beni maşa olarak kullandın diyerek canımı acıtıyor. İlk beraberliğimi onla yaşadığımı daha nasıl ispat edebilirim. Hasta olduğuna nasıl ikna edebilirim. Yaşam kalitemi ciddi olarak düşürmeye başladı, kafasında kurup kurup bana saldırıyor. bunca ene evlenmeme nedenimde buydu dengesiz halleri. Şimdi buna takmış kafayı iş yerinde sevgilim olduğunu düşünüyor ve burayı mahvetmekle suçluyor.
Gerçekten suçlanmak o kadar ağır ki. Şimdi diyrum ki keşke aldatsaymışım sadece aldatılmayı hak ediyormuş gibi geliyor. Bunca senemi hasta ruhlu birine aldatmadığımı ispatlamak için geçti. Beni tanıyan herkes bilir ki hiçbir erkekle konuşmam konuşmak zorunda kaldığımda bile kısa kısa cevaplar veririm. Asla inandıramadım. aksini bulamadığı için daha çok delirmiş durumda. O kadar psikolojim bozuldu ki sık sık intihar etmeyi düşünüyorum. Sürekli arayıp suçlarken arabayı duvara vurasım geliyor. Gerilim tipi baş ağrı tanısı kondu. O bu konuları açtığı an başıma ağrılar giriyor. başka zaman herhangi bir sorunum yok.
Üzülüyorum çok fazla çok... çok azla üzülüyorum .
Tamam sensin deyip önünüze bakın, neden ısrarla iyi etmeye çalışıyorsunuz ki?Yaklaşık 8 yıllık ilişkimde başından beri aldatmakla suçlanıyorum. ilk başlarda bu kadar değildi. Evlenmekten de korkar hale geldim artık. Şimdide bunca sene benle evlenmedin beni maşa olarak kullandın, benimle sevişme nedenin beni kandırmaktı. Başkasıyla beraber olup bekaretini ben bozdun diye beni maşa olarak kullandın diyerek canımı acıtıyor. İlk beraberliğimi onla yaşadığımı daha nasıl ispat edebilirim. Hasta olduğuna nasıl ikna edebilirim. Yaşam kalitemi ciddi olarak düşürmeye başladı, kafasında kurup kurup bana saldırıyor. bunca ene evlenmeme nedenimde buydu dengesiz halleri. Şimdi buna takmış kafayı iş yerinde sevgilim olduğunu düşünüyor ve burayı mahvetmekle suçluyor.
Gerçekten suçlanmak o kadar ağır ki. Şimdi diyrum ki keşke aldatsaymışım sadece aldatılmayı hak ediyormuş gibi geliyor. Bunca senemi hasta ruhlu birine aldatmadığımı ispatlamak için geçti. Beni tanıyan herkes bilir ki hiçbir erkekle konuşmam konuşmak zorunda kaldığımda bile kısa kısa cevaplar veririm. Asla inandıramadım. aksini bulamadığı için daha çok delirmiş durumda. O kadar psikolojim bozuldu ki sık sık intihar etmeyi düşünüyorum. Sürekli arayıp suçlarken arabayı duvara vurasım geliyor. Gerilim tipi baş ağrı tanısı kondu. O bu konuları açtığı an başıma ağrılar giriyor. başka zaman herhangi bir sorunum yok.
izin vermiyor diye birşey olamaz bitti diyorsan biter bu kadar basit ha madem ayrılmıyor elinden tut şerefsizin psikoloğa psikiyatriye götürün bu ne ya. Sürekli arıyor diyorsun şikayet et uzaklaştırma al. Böyle biriyle 8 yıl birlikte olmakta garip sende bir psikoloğa gözükmelisin.Onla beraber olduğum için kendimi sçlu hissettim. Ondan başka kimseyle evlenemem düşüncesiyle geçti hayatım tabi manipülelerle. Ailemin beni sevmediğine inandırdı bile düşünün..
Şimdi kendi özgüvenim yerine geldi. şehir iş değiştirdim.Çok iyi konumda hissediyorum kendimi. Şimdi ayrılmama izin vermiyor. 8 senenin acısını çıkaracakmış. Çok üzülüyorum gerçekten onunda evlenmeye niyeti yok ama 8 sene kandırıldığının aldattığını öne sürüp hayatımı zindan ediyor. Asla sevmiyorum tiksiniyorum artık. Görüşmüyoruz bile yüzüü görmek bile istemiyorum ama arıyor yazıyor durmuyor.
Kimseye bisey ispat etmek zorunda degilsin. O da ispat etsin ozaman sen onum ilki oldugunu. Nu bu ya hep kadinlar eziliyor, erkekler hur. Ezdirme kendini.Yaklaşık 8 yıllık ilişkimde başından beri aldatmakla suçlanıyorum. ilk başlarda bu kadar değildi. Evlenmekten de korkar hale geldim artık. Şimdide bunca sene benle evlenmedin beni maşa olarak kullandın, benimle sevişme nedenin beni kandırmaktı. Başkasıyla beraber olup bekaretini ben bozdun diye beni maşa olarak kullandın diyerek canımı acıtıyor. İlk beraberliğimi onla yaşadığımı daha nasıl ispat edebilirim. Hasta olduğuna nasıl ikna edebilirim. Yaşam kalitemi ciddi olarak düşürmeye başladı, kafasında kurup kurup bana saldırıyor. bunca ene evlenmeme nedenimde buydu dengesiz halleri. Şimdi buna takmış kafayı iş yerinde sevgilim olduğunu düşünüyor ve burayı mahvetmekle suçluyor.
Neden ayrılmıyorsunuz?Yaklaşık 8 yıllık ilişkimde başından beri aldatmakla suçlanıyorum. ilk başlarda bu kadar değildi. Evlenmekten de korkar hale geldim artık. Şimdide bunca sene benle evlenmedin beni maşa olarak kullandın, benimle sevişme nedenin beni kandırmaktı. Başkasıyla beraber olup bekaretini ben bozdun diye beni maşa olarak kullandın diyerek canımı acıtıyor. İlk beraberliğimi onla yaşadığımı daha nasıl ispat edebilirim. Hasta olduğuna nasıl ikna edebilirim. Yaşam kalitemi ciddi olarak düşürmeye başladı, kafasında kurup kurup bana saldırıyor. bunca ene evlenmeme nedenimde buydu dengesiz halleri. Şimdi buna takmış kafayı iş yerinde sevgilim olduğunu düşünüyor ve burayı mahvetmekle suçluyor.
adam hasta, bir an once ayril, kendine de terapiye basla. yani o kadar absurt bir durum icerisindesin ki, kendine bunu niye yapiyorsun? ayyyyh Allahim sen cocuklarimizi koruYaklaşık 8 yıllık ilişkimde başından beri aldatmakla suçlanıyorum. ilk başlarda bu kadar değildi. Evlenmekten de korkar hale geldim artık. Şimdide bunca sene benle evlenmedin beni maşa olarak kullandın, benimle sevişme nedenin beni kandırmaktı. Başkasıyla beraber olup bekaretini ben bozdun diye beni maşa olarak kullandın diyerek canımı acıtıyor. İlk beraberliğimi onla yaşadığımı daha nasıl ispat edebilirim. Hasta olduğuna nasıl ikna edebilirim. Yaşam kalitemi ciddi olarak düşürmeye başladı, kafasında kurup kurup bana saldırıyor. bunca ene evlenmeme nedenimde buydu dengesiz halleri. Şimdi buna takmış kafayı iş yerinde sevgilim olduğunu düşünüyor ve burayı mahvetmekle suçluyor.
Ehhhh ilk beni aldatiyorsun dediğinde kıçına tekmeyi bassaydiniz ,bugün böyle aşağılayıcı ,gurur kırıcı insanın namusuna ,ar ve şerefine her gün tecavüz eden adamla ugraşmazdiniz.8 yıl koca 8 yıl bu aşağılamayı neden çektiniz?????Yaklaşık 8 yıllık ilişkimde başından beri aldatmakla suçlanıyorum. ilk başlarda bu kadar değildi. Evlenmekten de korkar hale geldim artık. Şimdide bunca sene benle evlenmedin beni maşa olarak kullandın, benimle sevişme nedenin beni kandırmaktı. Başkasıyla beraber olup bekaretini ben bozdun diye beni maşa olarak kullandın diyerek canımı acıtıyor. İlk beraberliğimi onla yaşadığımı daha nasıl ispat edebilirim. Hasta olduğuna nasıl ikna edebilirim. Yaşam kalitemi ciddi olarak düşürmeye başladı, kafasında kurup kurup bana saldırıyor. bunca ene evlenmeme nedenimde buydu dengesiz halleri. Şimdi buna takmış kafayı iş yerinde sevgilim olduğunu düşünüyor ve burayı mahvetmekle suçluyor.
Ayrıl o zaman, üzerine mi tapuladılar, sen mi doğurdun. Bas tekmeyi gitsin. Adam mı yok dünyadaYaklaşık 8 yıllık ilişkimde başından beri aldatmakla suçlanıyorum. ilk başlarda bu kadar değildi. Evlenmekten de korkar hale geldim artık. Şimdide bunca sene benle evlenmedin beni maşa olarak kullandın, benimle sevişme nedenin beni kandırmaktı. Başkasıyla beraber olup bekaretini ben bozdun diye beni maşa olarak kullandın diyerek canımı acıtıyor. İlk beraberliğimi onla yaşadığımı daha nasıl ispat edebilirim. Hasta olduğuna nasıl ikna edebilirim. Yaşam kalitemi ciddi olarak düşürmeye başladı, kafasında kurup kurup bana saldırıyor. bunca ene evlenmeme nedenimde buydu dengesiz halleri. Şimdi buna takmış kafayı iş yerinde sevgilim olduğunu düşünüyor ve burayı mahvetmekle suçluyor.
Engelle, çok mu zor. Gelirse gelsin. Akıl hastası kafayı bana takmış dersin.Onla beraber olduğum için kendimi sçlu hissettim. Ondan başka kimseyle evlenemem düşüncesiyle geçti hayatım tabi manipülelerle. Ailemin beni sevmediğine inandırdı bile düşünün..
Şimdi kendi özgüvenim yerine geldi. şehir iş değiştirdim.Çok iyi konumda hissediyorum kendimi. Şimdi ayrılmama izin vermiyor. 8 senenin acısını çıkaracakmış. Çok üzülüyorum gerçekten onunda evlenmeye niyeti yok ama 8 sene kandırıldığının aldattığını öne sürüp hayatımı zindan ediyor. Asla sevmiyorum tiksiniyorum artık. Görüşmüyoruz bile yüzüü görmek bile istemiyorum ama arıyor yazıyor durmuyor.