- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
- Konu Sahibi homesweethome3
-
asıl ilişkinin başında insanın içi kıpır kıpır olur.. başka hiç kimse seni mutlu edemez gibi hissedersin.. henüz sorunlar kavgalar başlamamıştır sürekli sırıtık gezersin..o zamanlar ilişkinin başıymış şimdi çok daha baglıymış o zamandan sonra giriş yapılmamış ama beni çok büyük hayal kırıklıgına ugrattı
Neden kendinizi "düşmüş" olarak görüyorsunuz?amacınız ne mutlumu oluyosunuz düşen birine bidaha vurarak
Sahte hesaplar mı?Sahte hesaplarınıza o kadar hiddetlenmesi bundanmış demek.
Konu sahibinin bir önceki konusu tatlım.Sahte hesaplar mı?
Kızlar yine bir sorunla karşınızdayım..Erkek arkadaşımla son konumdaki tatsızlıgı biliyosunuzdur onu hallettik derken bende onun mail adresini istedim..ve badoo ya üye oldugunu gördüm 23 eylülde iki kıza selam vermiş kızlardan cevap gelmemiş başkada bişey yok..o kadar kötü hissettimki kendimi aldatıldıgımı düşünüyorum..çok agladım yıprandım yanıma geldi yanlış anladıgımı söyledi o zamanki sevgisiyle şuanki sevgisi aynı degilmiş boşluktan bi amacım yoktu dedi dedide dedi..bende baya sitem ettim ve en son allaha emanet ol diyip ayrıldım yanından..çok kötü hissediyorum kendimi
Kızlar yine bir sorunla karşınızdayım..Erkek arkadaşımla son konumdaki tatsızlıgı biliyosunuzdur onu hallettik derken bende onun mail adresini istedim..ve badoo ya üye oldugunu gördüm 23 eylülde iki kıza selam vermiş kızlardan cevap gelmemiş başkada bişey yok..o kadar kötü hissettimki kendimi aldatıldıgımı düşünüyorum..çok agladım yıprandım yanıma geldi yanlış anladıgımı söyledi o zamanki sevgisiyle şuanki sevgisi aynı degilmiş boşluktan bi amacım yoktu dedi dedide dedi..bende baya sitem ettim ve en son allaha emanet ol diyip ayrıldım yanından..çok kötü hissediyorum kendimi
Cok onemli bir noktaya parmak basmissin. Iliskinin en tutkulu oldugu donemde bile baska kadinlara yaziyorsa bu adam ya iflah olmaz bir capkindir boyle adamla iliski kurulmaz; ya da sevmiyordur. Yani her iki turlu de konu sahibesi bu adamin ne mal oldugu ortada. Ya simdi ayril, ya da sonra basina gelecekler icin ah vah etme.asıl ilişkinin başında insanın içi kıpır kıpır olur.. başka hiç kimse seni mutlu edemez gibi hissedersin.. henüz sorunlar kavgalar başlamamıştır sürekli sırıtık gezersin..
daha seni bile tanımadan nasıl başkasına heves etmiş?
sen ona aşkım canım derken o yüzüne rol mü yapmış onca gün?
gerçekten sevmek böyle bir şey değil.. açıkca sevmemiş...
Bende şimdi Konu sahibinin önceki konularına baktım ve konuya yorum yazdığıma pişman oldum.Yalan dolan,entrika üzerine kurulu bir ilişki,neyse çıkayım en iyisi konudan.Konu sahibinin bir önceki konusu tatlım.
çıkıyo muyuz? rüya bitti miBende şimdi Konu sahibinin önceki konularına baktım ve konuya yorum yazdığıma pişman oldum.Yalan dolan,entrika üzerine kurulu bir ilişki,neyse çıkayım en iyisi konudan.
Hayret arkadasim yapti dememiş.
Sildi o hesabını o varlıgından beri haberi yokmuş badoo yu tel uygulaması sanıyomuş silince tamamen silindigini düşünmüş uygulama sandıgı için..deneyebilecegim herhangi biyer yok ne yazıkkiselami sabahi kesmissin ama icini hala biseyler kemirir, bu belli.
Acaba beni gercekten seviyomu, gercekten eskidemi kaldi daha yapmazmi gibi dusunceler.
Bence sen bi denemelisin bu beyfendiyi.
Sahte bi hesap ac ve dene, bakalim geliyomu oltaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?