aldatılmakmıdır bu?çok kötüyüm

Yapan iflah olmaz

Bal gibi de aldatma oluyor. Oraya üye olup istedikleri yaşlarda kız arıyorlar. İğrenç...

Edit: Bu arada senin gizli bir hesabın var diye kan kusan adam değil miiydi bu? Demekki kendi yaptığı için böyle tepki vermiş. Kişi, kendnden bilir işi diye de boşuna dememişler..

Bunuda unutursun boşver takma nasıl olsa uslanmayacak başka başka sitelere bir çok gizli üyeliklerini bulacaksın.

Yine aynı şeyleri yaşayıp yine affedeceksin bu böyle sürüp gidecek

Konu sahibi Sen Ne düşünüyorsun
Sence aldatmak mı bu ?
Yada sana göre nedir bu hislerin duyguların.
Senin eski konularınada göz gezdirdim.. Seninde mailinde bir takım şeyler görmüş
Yani Nasıl erkek arkadaşının eksileri hataları varsa senin de bu ilişkide hataların eksilerin var.
Ben olaya iki taraflı bakmak istedidm.
Ama söyleyeceğim tek şey Bu ilişki hiç sağlıklı değil
Güven denen hiç birşey yok bu cok acık ve olmayacakta
Sen onu affedeceksin Ve iyi niyetli davranacaksın büyük ihtimal
Onun Sana yaptıgı gibi sahte hesaplarında maillerinde.
Hakkında hayırlısı

Canim sizin iliskiden ben bisey anlamadim. Diger konunda erkek arkadasini suclu bulmustum zaten, yine diyorum ki bu adam seni uzmeye devam eder. Senin gecmisindeki mesajlar icin sana demedigini birakmaz ama kendisi caninin istedigine selam yazabilir oyle mi, hem de senle birlikteyken sen bu adama cok yuz veriyorsun.

Bahanesi çok komik ..
Bence aldatmak, yalnızca karşıdaki kişiye duyulan sevgi ile ölçülemez.
Kişinin karakterinin bozuk olmasıdır nedeni.
Kendine, aldatmayı yakıştırabilen bir kişi benim gözüm de kişiliksizdir ve hiç bir şekilde onunla işim olmaz.

Bazi erkekler aldatmaya daha meyillidir. Seninkide bu meyilligillerden. Sadakatli adam sevmese bile hayatında olan kadina saygisindan ve canini acitmamak adina bu tarz hatalar yapmaz. Sadece ask değildir sadakatin nedeni. Kişiliktir. O yüzden Allah a emanet diye ayrildigin yere bir daha da donme.

evlilik teklifine pisman oldugunu soyleyen de bu adamdi dmi?
ne demek sevgim ayni degildi, o zaman mubah mi oluyo?

şimdi daha cokmu seviyomuş yani
o zaman bu demek oluyorki. herkes ilişkisinin başında başka cicekler koklasın

erkek,kadın,kadın,kadın ve birdaha kadın Rabbim nasıl bir açlıkta yarattı bunları diyeceğimde ,gücüne gider yeminle...

benimde şimdiki sevgim eskisi gibi değil canım hadi ikile de bence ona
artis bu erkekler ya
affetmeee!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…