- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi disi kanarya
-
siz şakamısınız? rahatlığınıza diyecek söz bulamadımbırı eskı kız arkadı ımıs kız dıyo neden vazgecmıyosun esınden ben varım falan onun yanındasın hala dıyo dıgerı yenı sevgılı yapmıs onun kavgası falan
bosanmak ıstıyorum ama korkudan soylemıyorum kı babasıda kanse hastası benı bu durumda bırakma dıyo her kavgada gıtmek ıstedıgımı bılıyo
eşin mi bırakma diyor.bosanmak ıstıyorum ama korkudan soylemıyorum kı babasıda kanse hastası benı bu durumda bırakma dıyo her kavgada gıtmek ıstedıgımı bılıyo
gıdemezsın sen yanlıs anlıyosun aılem zor durumda falan gıtmek ıstesem kapıyı kıtler bı yere o yuzden cıkarmaz hgıdıcem dıye gıdemezsın sdıyo sureklı bana gelır orada rezalet cıkartır yanıNe yapıyor tam olarak? İzin vermemekten kastınız nedir?
lise mevzunuyum 20 yasındayım aılemden bı tek annem var oda baba tarafım bısey der dıyo cekınıyo ama gel dıyo geneeşin mi bırakma diyor.
dövüp dövüp te öyle mi??
dedim ya senin durumunda olan kadın çok.
kurtulmak istese de kurtulamayan.
yaşın eğitimin nedir?
gerçekten boşanmaya kararlı isen korun çocuk yapma sakın.
darp raporu almalıydın mutlaka.
koaly olurdu o zaman.
ailen sahip çıkmıyor mu sana?
gıdemezsın sen yanlıs anlıyosun aılem zor durumda falan gıtmek ıstesem kapıyı kıtler bı yere o yuzden cıkarmaz hgıdıcem dıye gıdemezsın sdıyo sureklı bana gelır orada rezalet cıkartır yanı
AMA GECE YATAGA GIRINCE SARILIP KOKLAR OYLE BI TIP.
sen eşinden çok mu korkuyorsun?lise mevzunuyum 20 yasındayım aılemden bı tek annem var oda baba tarafım bısey der dıyo cekınıyo ama gel dıyo gene
Valla hepsi bahane kusura bakma. Halam istemez Amcam istemez su söyle der annem kendine zor bakıyor vesaire vesaire. Hepsi bahane. Yapacağın basit 1 hafta iyi davranacaksın adama hiç bişey olmamış gibi sonrada işe gittiğinde çıkıp gideceksin. Ha çıkartmıyor mu arayacaksın polisi beni evde zorla tutuyor diyeceksin bitti. Halamı da amcanı da susturacaksın bizim kararımız katılamazsınız diyeceksin. Gideceksin işe gideceksin annenle paşa paşa yaşayacaksın. Ama yok bahane bahane. Kusura bakma da seni aldatması normal artık adamın arsızlığına dur diyecek Yok ki. 1 senedir çocuk yapmayı da deniyorsunuz demek ki olmuyor dediğinize göre. Siz o ede kalırsınız dayak da yersiniz üstünüze kadın da gelir. 2 sene sonra Yen'i konu açarsınız gidicem ama çocuğum var kıyamıyorum diye. Bu kadar acizliğin kabul edilmesi mümkün değilhastaneye gıdıcektım benı gondermedı kapıyı kıtledı evden cıkmadıda cıkarmadıda sırf darp raporu alıp ayrılıcam dıye
orası cok uzun kacıs yolu olarak gordum kendıme ama beterıne denk geldım ben. duzelmesını beklemıyorum sadece bıdahakı tartısmada gıtmek ıstıyorum ama korkuyorum gene zrar verır dıyesen eşinden çok mu korkuyorsun?
neyin rezaletini çıkaracak Allah aşkına?
sindirmiş seni döve döve.
bak dedim ya çoksunuz bu durumda olan kadınlar.
yaşın bile çok küçük daha.
iş yok para yok yaş küçük.
böylle kolunuz kanadınız yok işte uçmaya da kurtulmaya da.
sen ne yapmak istiyorsun peki onu bi söyle?
sadece derdimi yazayım rahatlayayım mı istiyorsun yoksa
bir çare mi arıyorsun?
baştan söyleyeyim eşin gibi hanzolara çözüm yok arama bulamazssın.
düzelir mi diye beklersen sen aldanırsın sen bitersin.
neden erkenden evlendin bu kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?