- 18 Ocak 2020
- 52
- 26
- 3
- 41
- Konu Sahibi KaraGull06
-
Yaşadıklarımı unutamıyorum durup dururken aklıma geliyor nerde olursam olim ağlama krizine giriyorum unutmak istiyorum ama beceremiyorumtekmeyi basmıssın hayatını yaşa..
İnan hiç değmiyor..
İki Telefonada yüklüyorsun ve onun telefonunun kamerasını mikrofonununu kendi telefonundan açabiliyorsunNasıl bir program bu
Bizede söylede bilelimİki Telefonada yüklüyorsun ve onun telefonunun kamerasını mikrofonununu kendi telefonundan açabiliyorsun
Evet iki çocuğum varÇocuğunuz var mi
İki Telefonada yüklüyorsun ve onun telefonunun kamerasını mikrofonununu kendi telefonundan açabiliyorsun
Zaten boşanıyorsunuz geride bırakmaya çalış hayat devam ediyor. Bir karaktersiz yüzünden hayata küsecek değilsin ya.Merhaba Hanımlar
15 yıllık “mutlu”bi evliliğim vardı. Bu Seneye kadar. Yazın aldatıldımı öğrendim hemde hiç şüphelenmeden Tesadüfen öğrendim hiç beklemediğim bi anda öğrendim. Eşimin telefonuna program yükleyip gün ortasında neler yapıyor bakmak için sırf meraktan yüklediğim bi ortam dinleme programından öğrendim. Ne hale geldim hayal bile edilemez o anı hatırlamak istemiyorum dünyam koptu çünkü hiç bi şüphelenme yoktu aldatılmasını gerektiren bi durumda yoktu bence sütü bozukmuş demekki. Şimdi boşanma sürecindeyim ama ben bana bu yapılanı hazımedemiyorum unutamıyorum çok üzülüyorum. Ağlama krizlerine giriyorum çünkü şoklardayım Canlı canlı konuşmalarını dinledim. Bunu Nasıl unuturum atlatırım kullağımda çınlıyor fingirdemeleri. Piskoloğa gitsem bi yardımı olurmu bana hafızamı silmem için birşey önerin LütfenDüşünmiycem diyorum ama aklıma düştümü elim ayağım titriyor buz kesiyorum. Sizden Yardım istiyorum
Allahım dunya ne kadar bozulduGeçmiyor geçmeyecek sadece alışacaksın. Psikolog sadece dinliyor. Bir dostunuz varsa onunla konuşun. Susmayın anlatın hep.
Program iyimis ama adi ne programinMerhaba Hanımlar
15 yıllık “mutlu”bi evliliğim vardı. Bu Seneye kadar. Yazın aldatıldımı öğrendim hemde hiç şüphelenmeden Tesadüfen öğrendim hiç beklemediğim bi anda öğrendim. Eşimin telefonuna program yükleyip gün ortasında neler yapıyor bakmak için sırf meraktan yüklediğim bi ortam dinleme programından öğrendim. Ne hale geldim hayal bile edilemez o anı hatırlamak istemiyorum dünyam koptu çünkü hiç bi şüphelenme yoktu aldatılmasını gerektiren bi durumda yoktu bence sütü bozukmuş demekki. Şimdi boşanma sürecindeyim ama ben bana bu yapılanı hazımedemiyorum unutamıyorum çok üzülüyorum. Ağlama krizlerine giriyorum çünkü şoklardayım Canlı canlı konuşmalarını dinledim. Bunu Nasıl unuturum atlatırım kullağımda çınlıyor fingirdemeleri. Piskoloğa gitsem bi yardımı olurmu bana hafızamı silmem için birşey önerin LütfenDüşünmiycem diyorum ama aklıma düştümü elim ayağım titriyor buz kesiyorum. Sizden Yardım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?