Aldatılmanın acısı geçermi :‘(

Cok uzuldum bir kadin icin yikici bir durum allah yardimciniz olsun Hangi program merak ettim

Program ismini kimseye vermiceme kendi kendime söz verdim. Çok yuva yıkar bu program sebep olmak istemem kimseye

Geçmiş olsun. Yaşadıklarınızın neredeyse birebir aynısını yaşadım. Ayni yolla öğrendim. Ben 2.5 ay katlandım bişeyleri dinleyip kayıt ettim hep. Ama sonradan öğrendim ki bu programlarla elde edilen kanıtlar hiç bi işe yaramıyor. Hatta programı kuran kisilere dava açılabiliyor yasal değil çünkü. Kanıtları mahkemede bile kullanamadım. Mecbur anlaşmalı boşandım. Benim de 2 çocuğum vardı. Ve "harika" sandığım evliligim vardı. Acısı zor geçiyor malesef. Ben ikinci evliliğimi yaptım. Yaralarımı saran bir eşim oldu çok şükür. Evlenmeseydim de geçecekti ama biliyorum. Çünkü zaman herseyin ilacidir. Allah'tan sabır diliyorum Size...

Ben okadar sabır edemezdim çünkü duyduğum an hayatım karardı. Evet kanıt olarak kullanılmıyor suç olduğunuda biliyorum ama çevreye kanıtladım en azından çünkü bana inanmazlardı hatta öleki ailesi hala bişi yapmadı oğlumuz artık herkes herkesle oturup aşkım canım diye konuşuyor normal bunlar dendi o taraftan. Bi aferin oğlum demedikleri kaldı sonrada ben çıldırıncada sana ne oluyor doktora görün doktora delisin sen dendi

Biraz daha sıkın dişinizi, ‘’yaptı bende boşadımmm’’ diye konuşup bu gururun hazzını yaşayacaksınız kısa bir süre sonra. Egoları okşamalısınız bu dönemde biraz, duygusallık tamemen off, devre dışı olmalı.

Bu yaşadığımız da aynı resmen. Ben de ailesine elimde kanıtlar var bunlari yaptı dediğimde sandım ki oğullarını evlatliktan bile reddedecekler. :) şok olduğum şeylerden biri eski kayınbaba kisisinin beni tehdit etmesiydi. Nasıl da severdi beni oysa. Hepsi yalanmış. Siz yine sanslisiniz benden aileniz arkanizda. Benim ailem arkamda olamadı pasif ve sadece kendı hayatlarının derdinde olan yıllar once bosanmis bi anne babanın evladıyım. Çok çok zor zamanlardı. En çok da yavrularıma üzüldüm. Harika bi hayatları vardı. Şimdi yine iyiler çok şükür. Ama psikilojisi bozuk bi annelerinin olması yerine ayrı bi anne babalarının olmasının daha mantikli olduğuna karar verip tek celsede tekmeyi vurdum eski eş kişisine. Ve acılar da geçti gitti. Herkes kendinden sorumludur en nihayetinde. Eğer affetseydim şu an bir sürü ilaç alan yaşamak için çabalayan zavallı bi kadın olurdum. Ama ben güçlü oldum. Herşey geçiyor. Allah iyilerin yanında cok şükür. Sizin için de herseyin en güzeli olsun insallah

Nekadarlık evliydiniz ? Boşandığınızda yaşınız kaçtı? Şimdiki eşinizle mutlumusunuz bana hep şu deniyor allah kimseyi kaptan kaba dökmesin ikinci evliliğide yapsan ilk kocanı ararsın. O senin ilkin bilmem ne mutlu olmazsın gibi şeyler söylüyorlar sizdede ölemi kendinize denk biriylemi evlendiniz ? Özel değilse

12 senelik evliydim. Ben boşandıktan 1 sene sonra kadar evlendim. Fazlaca hızlı oldu ben bile inanamadim kendime. Ama asla dediğiniz türde bişey yaşamadım. Ahlak ve inanç sahibi insandan kolay kolay zarar gelmez mutluluk gelir bence. Ben bile yaşadığım huzura mutluluğa hala inanamadim. Ama travma sebebiyle çok yanlış ilişkiler yaşayan, evlilikler yapan kadınlar var. O acı öyle hale getiriyor ki insanı. Sakın acele karar vermeyin ileriki yasaminiz için. Herkes benim kadar sansli olmayabiliyor cunku. (Benim olayim rus ruleti gibiydi. Çok şükür ölmedim yaşadım)maddi olarak hakkınızı mutlaka alın. Sakın gurur yapmayın. Evlatlariniz için en çok da. Çocuklarımın minimum oranda etkilenmesi için elimden geleni yaptım. Acımı öfkemi çocuklarımdan gizledim elimden geldiğince. Siz de evlatlarınıza yansitmayin elinizden geldiğince. Herşey çok güzel olacak. Sabredin ve inanın. Aileniz de yaninizda nasılsa. İnanın hersey geçiyor. Şimdi içimde tek zerre öfke kin kalmadı kimseye karşı. Hayat çok kisa. Inanin degmiyor üzülmeye. Bir gün siz de bu duyguları yaşayacaksiniz. Şu An yasadiginiz hiç bir acinin tek zerresi kalmayacak icinizde inşallah. Sabır, zaman ve en önemlisi inanç...

Çok sevindim sizin adınıza umarım benim sınavımda böyle mutlu sonla biter. Tüm kaybettiklerimi daha iyi bir şekilde geri alırım inşaAllah

Onun bu karakterde biri olmasi sizin dahabaz üzülmesini saglamasi gerekiyor aslinda. Ben de bosandim. Asla beklemedigim bir sey yapti ve ben direk kafamda bitirdim ama basta üzüldüm ama sonra cabuk gecti degmeyen bir insan oldugu icin. Kücük sebeplerden ayrilsaniz daha kötü olurdu. Aldatmak cok asagilin bir sey o yüzden degmez. Kafanizda silin.(mümkün).

Bazı şeyler saklı kalmıyor dürtüyor birşeyler öğreniyorsun. Bende cüzdanına bakmıştım ne alsam acaba yokluğunu hisseder dedim fotoğraf mı alayım dedim ,yani derdim bişey alıp saklamaktı. Şüphe değil oyun gibi .küçüktüm o zamanlar. Sonra bir flash bellek gördüm onu aldım. Niye saklıyoki deyip evde baktığımda resimlerini görmüştüm açık açık. Ve evet unutuluyor. Tabi evliyken nasıl unutulur bilmiyorum.çok zor çok acı bişey..

Son düzenleme:
Eski eşinizden olan 2cocugunuz da yanınızda mi esiniz nasil davraniyor cocuklara birde simdi 4.ye hamilesiniz galiba genelde çocuklar sorun olabiliyor 2.evliliklerde kac yasinda cocuklariniz

oha hem suçlu hem güçlüler...iğrenç...

Psikolog sadece dinliyor ne demek, arkadaşa anlatmak gibi bir şey değil psikoloğa anlatmak, koca bir bilimi elinizin tersiyle itiyorsunuz, bunun bir tekniği var.. siz hiç psikoloğa gittiniz mi? Psikoloji eğitiminiz mi var?
Ben gittim ama gerçekten sadece dinledi, o teknik neyse bende ona inanarak gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…