Aldatılmanın acısı geçermi :‘(

Allah yardımcınız olsun inşallah.Zaman kaybetmeden tedavi olun lütfen.Her geçen gün daha da kafanız da büyücek çünkü.umarım en kısa zaman da toparlanırsınız

Öncelikle kendinle ilgilen dua et yoga meditasyon falan yap. Spor yap sağlığına dikkat et. Seni aldatan oydu ama sen evliliğine sahip çıktın acını yaşa zamanla geçiyor

Zamanla gecmiyor sadece donup kaliyorsun ruhun katilasiyor. Ben de aldatildim bosandim. Ex esim durum bilgisine yeni evlendigi karisiyla mum isiginda masa kurmus resmini atmis. Ne desek boş sadece kendimizi uzuyoryz onlar hayatlarini yasiyorlar

Durup dururken kimse bir program yüklemez eşinin telefonuna, bir şeyden mi şüphelendin?
Yo şüphelenmedim sadece çok yoğun çalışıyordu ve gün ortasında napar ne eder diye inanın sırf meraktan böle birşeyle karşılaşcağımı düşünmedim hiç

Zamanla gecmiyor sadece donup kaliyorsun ruhun katilasiyor. Ben de aldatildim bosandim. Ex esim durum bilgisine yeni evlendigi karisiyla mum isiginda masa kurmus resmini atmis. Ne desek boş sadece kendimizi uzuyoryz onlar hayatlarini yasiyorlar
Sanada geçmiş olsun sevmiyorsa söylesin boşansın aldatmak niye anlamadım bi mucize olsada beynim silinse

Nur evlendi mi o sevgilisiyle?

Aldatıldığın için karalar bağlama. Aldatılmak senin hatan değil. Seni Sevdiğini söyleyen adam seni aldatiryorsa bu onun karaktersizliğidir. Bunda senin yapabileceğin tek şey karaktersize yol vermek.

Sanada geçmiş olsun sevmiyorsa söylesin boşansın aldatmak niye anlamadım bi mucize olsada beynim silinse
Evdeki adamin donunu yikayip karnini burnunu doyurmasi ve hizmetinin yapilmasi icin, disaridaki de gonlunun yapilmasi icin var.
Su an ne kadsr buyuk bir sok yasadigini, kafanda deli sorular oldugunu tahmin edebiliyorum. Unutmuyorsun hicbir seyi. Unutamayacaksin da. Zamanla yavas yavas acin hafifleyecek.

Lafa geldimide senden güzel değildi senin eline su dökemez deniyor ee ozaman niye yaptın heyecan bi anlık gaflet

Bu klasik yalan. Hepsi ayni ya. Artik su yalanlari degistirsinler. Hem cinsellik olmayinca farkediyor muymus?

Lafa geldimide senden güzel değildi senin eline su dökemez deniyor ee ozaman niye yaptın heyecan bi anlık gaflet
Senin tirnagin bile olamaz demisti benim eski es de... bunlarin hepsini ayni ana mi doguruyor acaba, yalanlar ayni da...
Aldatmanin da guzellikle falan alakasi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…