- Konu Sahibi KaraGull06
-
Yo şüphelenmedim sadece çok yoğun çalışıyordu ve gün ortasında napar ne eder diye inanın sırf meraktan böle birşeyle karşılaşcağımı düşünmedim hiçDurup dururken kimse bir program yüklemez eşinin telefonuna, bir şeyden mi şüphelendin?
Sanada geçmiş olsun sevmiyorsa söylesin boşansın aldatmak niye anlamadım bi mucize olsada beynim silinseZamanla gecmiyor sadece donup kaliyorsun ruhun katilasiyor. Ben de aldatildim bosandim. Ex esim durum bilgisine yeni evlendigi karisiyla mum isiginda masa kurmus resmini atmis. Ne desek boş sadece kendimizi uzuyoryz onlar hayatlarini yasiyorlar
Geçmiş olsun ne diyim bilemiyorum. Canları yanacağı gün elbet gelicektir. Nasıl atlattın ? Ben hayattan hiç zevk almıyorum ? Çocuklarımı yedirip içirip yatıyorum ev işini bıraktım kolum kalkmıyorCanım ben de aldatıldim hem de o adam beni boşandığı eski eşiyle aldattı
Evde cantada keklik kadin dursun disatda heyecan ariyorlarSanada geçmiş olsun sevmiyorsa söylesin boşansın aldatmak niye anlamadım bi mucize olsada beynim silinse
Nur evlendi mi o sevgilisiyle?Zamanla gecmiyor sadece donup kaliyorsun ruhun katilasiyor. Ben de aldatildim bosandim. Ex esim durum bilgisine yeni evlendigi karisiyla mum isiginda masa kurmus resmini atmis. Ne desek boş sadece kendimizi uzuyoryz onlar hayatlarini yasiyorlar
Fingirdiyorlardı kadın buna yapma aşkım felan diyor gülerek artık napıyorsa buda çok özledim seni hayatım felan bi cafede oturuyorlar demesine göre aralarında cinsellik olmamış hiç fark edermi olup olmadığıKonuşmalarda ne duydunuz
Emin ol cinsellik geçmiştir aralarındaFingirdiyorlardı kadın buna yapma aşkım felan diyor gülerek artık napıyorsa buda çok özledim seni hayatım felan bi cafede oturuyorlar demesine göre aralarında cinsellik olmamış hiç fark edermi olup olmadığı
Yol verdim ama acım dinmiyorAldatıldığın için karalar bağlama. Aldatılmak senin hatan değil. Seni Sevdiğini söyleyen adam seni aldatiryorsa bu onun karaktersizliğidir. Bunda senin yapabileceğin tek şey karaktersize yol vermek.
Evdeki adamin donunu yikayip karnini burnunu doyurmasi ve hizmetinin yapilmasi icin, disaridaki de gonlunun yapilmasi icin var.Sanada geçmiş olsun sevmiyorsa söylesin boşansın aldatmak niye anlamadım bi mucize olsada beynim silinse
Lafa geldimide senden güzel değildi senin eline su dökemez deniyor ee ozaman niye yaptın heyecan bi anlık gafletEvdeki adamin donunu yikayip karnini burnunu doyurmasi ve hizmetinin yapilmasi icin, disaridaki de gonlunun yapilmasi icin var.
Su an ne kadsr buyuk bir sok yasadigini, kafanda deli sorular oldugunu tahmin edebiliyorum. Unutmuyorsun hicbir seyi. Unutamayacaksin da. Zamanla yavas yavas acin hafifleyecek.
Bu klasik yalan. Hepsi ayni ya. Artik su yalanlari degistirsinler. Hem cinsellik olmayinca farkediyor muymus?Fingirdiyorlardı kadın buna yapma aşkım felan diyor gülerek artık napıyorsa buda çok özledim seni hayatım felan bi cafede oturuyorlar demesine göre aralarında cinsellik olmamış hiç fark edermi olup olmadığı
Bence etmiyor Sonucta benden başka bi kadına hayatım diyor yakalamasam cinselliğe kadar gitmiycekmiydi tabi gitmediyseBu klasik yalan. Hepsi ayni ya. Artik su yalanlari degistirsinler. Hem cinsellik olmayinca farkediyor muymus?
Senin tirnagin bile olamaz demisti benim eski es de... bunlarin hepsini ayni ana mi doguruyor acaba, yalanlar ayni da...Lafa geldimide senden güzel değildi senin eline su dökemez deniyor ee ozaman niye yaptın heyecan bi anlık gaflet
Seni ozledim diyen bir adam kesin cinsellik yasamistir, inan bana. Ozledim derken beraber olmayi kastediyorlar...Bence etmiyor Sonucta benden başka bi kadına hayatım diyor yakalamasam cinselliğe kadar gitmiycekmiydi tabi gitmediyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?