Aldatılmanın acısı geçermi :‘(

Canım bu mecrada bu itirafı yapma derim, yüklü cezalar geliyor başkasının özel hayatına müdahaleden. Kocan bile olsa hukuk artık izin vermiyor bu dinlemelere okumalara falan. Abimden biliyorum. Sil bence konuyu.

Eski eşinizden olan 2cocugunuz da yanınızda mi esiniz nasil davraniyor cocuklara birde simdi 4.ye hamilesiniz galiba genelde çocuklar sorun olabiliyor 2.evliliklerde kac yasinda cocuklariniz

Yok asla çocuklarım sorun olmadı. Ben evlatlarimla birim. Eşim cocuklarımi çok seviyor. Zaten çocuklarım babaları ile çok sık görüşüyor. Yani zamanla hersey rayına oturuyor. 36 yaşındayım. :) Ve evet 4. bebeğime hamileyim. Benim yaşadıklarımı yaşayanlar en az benim kadar mutlu olsunlar insallah...

Şekerim, kızın bacın karin kocan farketmez herkesin özeline girmek ispat edildiği zaman yüklü tazminat ve/veya gözaltı cezası resmi gazetede yayınlandı. Gündüz programlarında dikkat ediyorlar artık, hiç ifade edilmiyor. Direk bipliyorlar. Abim eşine dava açabildi bu konuda resmi olarak. Nafaka isteyemeyecek mesela.
Öyle bi açık açık yazmışsınki sende :)

Programin adi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…