Aldatılmanın acısı geçermi :‘(

Nasıl böle adi şeref yoksunu olabildi bilmiyorum. Aklım almıyor inanın soruyorum kendime insan güzel yuvasını niye dağıtır. Hiç bi sorunumuz yoktu hatta kavgamız bile olmazdı.

Canım öncelikle sabahları kalk evini havalandırırken camdan bak nefes egzersizleri yap. Bulutlara bakıp hayatında sukretmen gereken şeyleri sırala. Her gün düzeyli yürüyüş yap. Bu süreç geçecek sonuçta. Onu düşün. Ben atlattiysam herkes atlatır emin ol.

Küllerinizden doğun, kendinizdeki güzellikleri fark edin. Cesur bir karar almışsınız, kutlayın kendinizi. Sizin yaptığınız bir şey ya da sahip olduğunuz fiziksel özellikler neden değil aldatılmanıza. Nedeni karşı tarafın aldatmaya müsait karakteri.
Lütfen hayata güzel yanından bakın, neler yapabilirsiniz bunları planlayın, heyecan duyun. Sizi aşağı çeken bir yükten kurtuldunuz. Şükredin, sevgiler, güzellikler sizinle olsun.

Allah yardımcın olsun arkadaşım bende yaşadım ama ben msjlarını açıp okumadım bile canım yanmasın diye
Ama geçiyor merak etme üzül ağla sızla üzüntünü yaşa yasını tut ben 1,5 yıl hep ağladım ama artık ağlamıyorum hatırlamıyorum bile aldatıldığımı eski eşime hırsım da geçti çocuklar için çok rahat görüşebiliyorum bile o kadar geçti yani
seninki de geçicek Allah'a inan dua et bol bol

Geçmiyor geçmeyecek sadece alışacaksın. Psikolog sadece dinliyor. Bir dostunuz varsa onunla konuşun. Susmayın anlatın hep.
Psikolog sadece dinliyor ne demek, arkadaşa anlatmak gibi bir şey değil psikoloğa anlatmak, koca bir bilimi elinizin tersiyle itiyorsunuz, bunun bir tekniği var.. siz hiç psikoloğa gittiniz mi? Psikoloji eğitiminiz mi var?

Kabul edelim ki evlilik kurumu, güzel bir kurum değil.

Erkekler sıkılıyor. Monoton bir kurum. Kadınlar kendini salıyor. Özlemek yok. Şehvet yok.hiç de kutsal bir kurum değil. Sadece güvenli ve sıkıcı.

O yüzden ben evliliğime değil aşkıma saygı duyuyorum. Aşka kıymet veriyorum.

Evliliği yüceltmeyin

Psikolog sadece dinliyor ne demek, arkadaşa anlatmak gibi bir şey değil psikoloğa anlatmak, koca bir bilimi elinizin tersiyle itiyorsunuz, bunun bir tekniği var.. siz hiç psikoloğa gittiniz mi? Psikoloji eğitiminiz mi var?
Hiç valla. Çok haklısınız. Bizim cahil insanımız koca bir bilimi böyle küçümser işte.

İnşaAllah çabucak geçsin buyükün altında eziliyorum ben bide konuşmaları kayıt altına aldım çünkü kimse bana inanmaz dedim gerçektende öle oldu kimse inanmaddı ben dinletene kadar o yapmaz dediler okadar bizlere bağlıydı

Çok düzgün profil çizip aldatan erkek var malesef. Gözümüzle görsek bir yanlışlık vardır ya dedirtecek kadar düzgün hareket ediyorlar.
Sizin şu anki hisleriniz tanıdığınızı sandığınız insan ile yaptığı iğrençlik arasında bağlantı kuramamanız bence. İyi olursunuz inşallah.

Aynen dediğiniz gibi bukadar basit biriyse bunca sene niye görmedim fark etmedim bilmiyorum kendi ailem bile şaştı kaldı herşeye inanırdık bunu yapcanı düşünmezdik dediler babamla arkadaş gibiydi babam sildi hatta bi yapan birdaha yapar kızım dedim sal gitsin dedi arkandayım senin dedi ama ben hala yediremiyorum kendime nasıl olur diyorum tamda çocuklar büyümüşken rahat edicekken düzenimi bozdum sıfıra düştüm

Eee asla ve asla benim kemalim yapmaz demeyeceksin. !! Fırsatını bulan her erkek yapar bu kadar da net. Aksini iddia etmek kendini kandırmaktır nokta.!

Kim yaşasa zor bir durum. Süreç de yine zorlu geçecektir. Ama en azından sizin vicdan rahatlığınız var. İyi düşünün, iyileşmek isteyin. Allah yardım edecektir.

kendinle kalma.. süreklilik olarak organizasyonlar yap.. daha çok çevre et.. gez dolaş hiç boş kalma... spor salonuna git.. yeni arkadaşlar edin.. inan bana tek terapi.. ha bir de çok tesirli bir şey daha var, bunlarla beraber ola ki tek kaldığın vakitlerde, kur-an okuyup, namaz kıl.. inan bana harika bir terapi. Allah kendi tarafından bir sukut ve huzur içine büründürüyor seni..

Zaten namaz kılan bi insandım şimdi daha çok dualara sarıldım ama çok tekim çünkü arkadaşlarım durumu merak ettikleri için buluştuğumdada konuyu açmak için ellerinden geleni yapıyorlar bi anda olduğu için onlarda şokta ve merak içinde. Ama ben herkese herşeyimi detaylı anlatmak istemiyorum birine anlatır gibi oldum beni rahatlatacana fişekliyor hatta iyiki benim kocam böle biri değil deyip kendininkini övüyor bu yüzden kimseyle görüşmüyorum

çok güzel devam edin.. tecrübe ile sabittir inanın... mutlaka eş dost sizi rahatlabilecek insanlar da var bu memlekette..
dedim ya yeni çevreler edin.. zaten sıkıntınızın üzerine sıkıntı verecek her canlıdan uzak durun.. siz size iyi gelen insanları bilirsiniz.. onlarla iletişime geçin ya da yeni yeni insanlar arasına katılın.. ne güzel gruplar buluşmalı arkadaşlıklar var...
ama süreklilik halinde tek olmanız bu psikoloji ile iyi değil

Geçmiş olsun da hiç şüphelenmediğiniz birinin telefonuna program yükleyip dinlemek nereden geldi aklınıza?

Geçmiş olsun da hiç şüphelenmediğiniz birinin telefonuna program yükleyip dinlemek nereden geldi aklınıza?
İnanın bilmiyorum şüphelenmemi gerektiren bi durum olmadı aslında tesadüfen programı gördüm nette. denemek istedim napıyor ne ediyor günü nasıl geçiyor diye ölesine yükledim hatta yüklediğim gün çok eğlenmiştik gezdik tozduk o öğleden sonra gidicekti işe günün boş vaktini bizle değerlendiriyordu yani hiç anlamadım. Yazdı cafe işletiyor kendisi ve çok yoğun geçiyor gece 1-2de dönüyordu eve. Bazen bende gidiyordum yanına hiç şüphelenmedim inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…