- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
Bence var 3 yıldır evliyim ve güveniyorum sonuna kadar..
Tabiki bundan sonrasını Allah bilir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebelikte daha çok şeytanlık gelir insanın aklınaBence aldatılmayan kadın yok ama aldatmayan erkek var. Kadınların aldatılması kadın sebepli gelmiyor bana. Daha çok söz konusu erkeğin meşrebi ile ilgili. Bir de gebeyken böyle şeylerle pek ilgillenmemek lazım. Sevimli şeylerle ilgilenmek iyidir.
hayvanlara yazık olur karşılaştırıncaVar tabiki. Dünyadaki tüm erkekler hayvan değil. İnsan olanları evet az ama var tabikide. Allahtan korkusu olanı şerefli namusu için yaşamayı ilke edinen erkekler var dünyada. Bu yüzden karamsar olmamak gerek ve sana tavsiyem bdv den uzak dur bi süre:) gebelikle alakalı topiklere uğra daha fazla:)
aman sonrası da böyle olsun inşallah. kimse haketmiyorBence var 3 yıldır evliyim ve güveniyorum sonuna kadar..
benim deeeBu ne ya valla icim şişti dizilerde aldatma sanal da aldatma reelde aldatma bugun kaçıncı aldatma kelimesini duydum valla aldatilmayan kadin vardir bence ama cok cok nadir bizim ne olacagimizda belli degil
Amin insallah.aman sonrası da böyle olsun inşallah. kimse haketmiyor
burda gözüme çok çarptı o haberlerVardır elbet, ama çok dile getirmeyin aldatılmadığınızı. Kem gözler var![]()
inşallah inşallah inşallah hissettiğiniz doğrudur. bu güveni görmeniz harikaBildiğim kadarıyla aldatılmadım. Hiç şüphelenmedim. Şüphelenecek bir durum hiç olmadı. Ama bu sorunun cevabını kimse bilemez. Neler neler oluyor. Asla yapmaz dediğimiz kişiler neler neler yapıyor. O yüzden aldatılmadım yerine bildiğim kadarıyla demeyi tercih ediyorum.