• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmayan kadın var mı

Bence var 3 yıldır evliyim ve güveniyorum sonuna kadar..
Tabiki bundan sonrasını Allah bilir..

Bence aldatılmayan kadın yok ama aldatmayan erkek var. Kadınların aldatılması kadın sebepli gelmiyor bana. Daha çok söz konusu erkeğin meşrebi ile ilgili. Bir de gebeyken böyle şeylerle pek ilgillenmemek lazım. Sevimli şeylerle ilgilenmek iyidir.
gebelikte daha çok şeytanlık gelir insanın aklına

Töbe töbe!
Aldatılan veya şüphelenen kadınların konu açması tüm kadınların aldatıldığının göstergesi midir?
Bu konuda derdi olmayanlar konu açmıyorlar değil mi?

var yani herhalde yanilmiyorsam sanirsammmmm:confused::confused::confused::confused::confused:

Var tabiki. Dünyadaki tüm erkekler hayvan değil. İnsan olanları evet az ama var tabikide. Allahtan korkusu olanı şerefli namusu için yaşamayı ilke edinen erkekler var dünyada. Bu yüzden karamsar olmamak gerek ve sana tavsiyem bdv den uzak dur bi süre:) gebelikle alakalı topiklere uğra daha fazla:)
hayvanlara yazık olur karşılaştırınca
bu arada hayvanlarımızın gününü de kutluyorum

Bildiğim kadarıyla aldatılmadım. Hiç şüphelenmedim. Şüphelenecek bir durum hiç olmadı. Ama bu sorunun cevabını kimse bilemez. Neler neler oluyor. Asla yapmaz dediğimiz kişiler neler neler yapıyor. O yüzden aldatılmadım yerine bildiğim kadarıyla demeyi tercih ediyorum.

Bildiğim kadarıyla aldatılmadım. Hiç şüphelenmedim. Şüphelenecek bir durum hiç olmadı. Ama bu sorunun cevabını kimse bilemez. Neler neler oluyor. Asla yapmaz dediğimiz kişiler neler neler yapıyor. O yüzden aldatılmadım yerine bildiğim kadarıyla demeyi tercih ediyorum.
inşallah inşallah inşallah hissettiğiniz doğrudur. bu güveni görmeniz harika

Back
X