aldatılmayan kadın var mı

oooooooooo

Bu da ayri bi modelmis. Kendi catir catir aldatirken karsi taraftan sadakat bekliyor, supheye dusunce de kokten cozum

yahu ne stresı? bişi yazıyorum alakasız soru soruyorsun
hormonlarını bahane etmeyen nadir hamılelerdenım bunu da belırtmıs olayım. ayrıca sen de hamılesın, belkı senın hormnlar streslıdır suan.
kırgınsın ve bir daha yapmayacagını düşünmek istiyor ve kızıyorsun içten içe. ama burada stres olayını ben degıl sen cıkarıyorsun bence..
ablam 1 kere affettı kızlarla sureklı konusan enıstemı
ve ondan sonra devamı hiç kesılmedı 15 yıllık evlılıgınde .. aynı cumlelerı ablamda kurdu ve sonunda kabullendı. boşanmıyorda
böyle gıder hayatımız dıyor..boşanmaya kalktı enıstem ıntıharlara kalkıstı düşün yani ama yediği b.ktan da hıc gerı kalmadı.. boşanmayacak kadınlar ıcın şunu dılıyorum; inşallah yakalamazlar eşlerini, cunku bır kere erkek affedıldıgını bılıyorsa devamı daha sonra gelıyor
o yuzden en iyisi bilmemek

canım ben de onlara çok üzüldüm. keşke hep iyi haberler alsak
Kızlar kocam beni hiç aldatmadı çok mutluyum başlıklı konular açılmasını mı bekliyorsun kalbiminsahibio?
Burası dertlerin, sıkıntıların paylaşıldığı bir platform.
Bir avuç insanın derdine şahit olduk diye herkesin aynı dertlerden muzdarip olduğunu düşünemeyiz.
Ben erkek olsam ve bu konuyu görsem, eyvah derdim tüm erkekler eşlerini, sevgililerini aldatıyormuş.
Ben aldatmadığıma göre bende bir gariplik var demektir. İlk fırsatta aldatmış olma hanemi doldurmalıyım.

annemlerdeyken kızının benim ve oğlunun üzerine yemin etti. bir daha yalan yok diye. zaten o günden beri çok sıkı takipteyim. ama o bilmiyor bunu. ilk hatasında ailem arkamda.
İnşallah öyle olur. Allah şaşırtmasın nediyim.
Nasıl olmuştu yani nasıl anladın nekadar zamanda anladın. Nekadar süredir varmış olay.

Evet var. 40 senelik evli annem ve 1 senelik evli ben :) Allah şeytana uydurmasın.

çok haklısınız. ablanız için de çok üzüldüm. ben o ALAKASIZ soruları heyecanlandığım için sordum doğum zamanını görünce. bi an aklıma doğumum geldi de. kusura bakmayın

annemlerdeyken kızının benim ve oğlunun üzerine yemin etti. bir daha yalan yok diye. zaten o günden beri çok sıkı takipteyim. ama o bilmiyor bunu. ilk hatasında ailem arkamda.
İnşallah öyle olur. Allah şaşırtmasın nediyim.
Nasıl olmuştu yani nasıl anladın nekadar zamanda anladın. Nekadar süredir varmış olay.

Nefret ediyorum iste boyle erkeklerden .evdeki karisi cantada keklik zaten bosanmicak.yat kalk baska kadinlarla gonul eglendir. Kadin bosanmak istesin intiharlar sensiz yasayamamlar. Yapmaya devam ama evdeki yedekte dursun.
evli erkeklerle birlikte olan sevgili olan kadinlardanda nefret ediyorum. Aslinda onlar acinacak haldeler .nasil ikinci kadin olmayi gururlarina.yediriyorlar. nasil nasil hic anlamiyorum .

çok haklısınız. ablanız için de çok üzüldüm. ben o ALAKASIZ soruları heyecanlandığım için sordum doğum zamanını görünce. bi an aklıma doğumum geldi de. kusura bakmayın
o kabullendı canım. ben cok söyledım ona ama elbette bu onun hayatı.
madem sen de affettın bu saatten sonra cok sıkı tut
ya da bır sekılde korkut gözünü. bak hamılesın sana da yazık, sen de ınsansın
inşallah '' her şey ilklerle başlar'' tezını çürütür eşin.
insanın bu tarz seylerı kabullenmesı zor
allah yardımcın olsun.

Bedensel aldatilmayan var.bende onlardan biriyim çok şükür.ama beyninde aldatmayan erkek kesinlikle yoktur diye düşünüyorum.benim kocam beynindede aldatmamistur diyene sorum şu ki , ne zamandan beri akıl okumayı öğrendin olur.kimse kendini kandirmasin akli biyere kaymamis erkek yoktur.yapacak bişey yok.

o ikinciler de bunu yaşar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…