- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
ooooooooooGeçen gün çin deydi sanırım bir haber okudum. Kadın Otel odasında sakinleştirici verip uyurken sevgilisi nin penisini kesiyor. Adam kanlar içinde sokağa fırlıyor uyanınca.
Nedeni kadın sevgilisinin kendisini aldattığını düşünüyor muş.
Sıkı durun asıl bomba geliyor. Kadın Aslında başkasıyla evli.
Bu da ayri bi modelmis. Kendi catir catir aldatirken karsi taraftan sadakat bekliyor, supheye dusunce de kokten cozumGeçen gün çin deydi sanırım bir haber okudum. Kadın Otel odasında sakinleştirici verip uyurken sevgilisi nin penisini kesiyor. Adam kanlar içinde sokağa fırlıyor uyanınca.
Nedeni kadın sevgilisinin kendisini aldattığını düşünüyor muş.
Sıkı durun asıl bomba geliyor. Kadın Aslında başkasıyla evli.
annemlerdeyken kızının benim ve oğlunun üzerine yemin etti. bir daha yalan yok diye. zaten o günden beri çok sıkı takipteyim. ama o bilmiyor bunu. ilk hatasında ailem arkamda.Kusura bakma canım ama ben anlamadım bişey. Komple bu cümleden
kadına ne yapılmalıBu da ayri bi modelmis. Kendi catir catir aldatirken karsi taraftan sadakat bekliyor, supheye dusunce de kokten cozum
yahu ne stresı? bişi yazıyorum alakasız soru soruyorsunsanırım okuyamadın yazdığımı. kimse sindirmez. ama pişman olduğunu biliyorsun, bir daha tekrar etmiyceğini de biliyorsun, o zamandan beri tek bir hatası dahi olmadı. e ne yapıyım şimdi. herşey düzelmişken şimdi kapının önüüne mi atıyım.
merak etme o farkında değil ama çok sıkı takipte. çaktırmıyorum. ilk hatasında ailemin kapısı açık
neyse hamileliğiniz ilerlediği için stresinizi benden çıkarıyosunuz sanırım hormonlardan. hayırlı doğumlar
Yaa bide adamın Penis inin kesilen kısmını olayyerinde bulamamışlar bir parça hatıra alıp çıkmış hayatından :))Bu da ayri bi modelmis. Kendi catir catir aldatirken karsi taraftan sadakat bekliyor, supheye dusunce de kokten cozum
Kızlar kocam beni hiç aldatmadı çok mutluyum başlıklı konular açılmasını mı bekliyorsun kalbiminsahibio?canım ben de onlara çok üzüldüm. keşke hep iyi haberler alsak
Yaa bide adamın Penis inin kesilen kısmını olayyerinde bulamamışlar bir parça hatıra alıp çıkmış hayatından :))
İnşallah öyle olur. Allah şaşırtmasın nediyim.annemlerdeyken kızının benim ve oğlunun üzerine yemin etti. bir daha yalan yok diye. zaten o günden beri çok sıkı takipteyim. ama o bilmiyor bunu. ilk hatasında ailem arkamda.
çok haklısınız. ablanız için de çok üzüldüm. ben o ALAKASIZ soruları heyecanlandığım için sordum doğum zamanını görünce. bi an aklıma doğumum geldi de. kusura bakmayınyahu ne stresı? bişi yazıyorum alakasız soru soruyorsun
hormonlarını bahane etmeyen nadir hamılelerdenım bunu da belırtmıs olayım. ayrıca sen de hamılesın, belkı senın hormnlar streslıdır suan.
kırgınsın ve bir daha yapmayacagını düşünmek istiyor ve kızıyorsun içten içe. ama burada stres olayını ben degıl sen cıkarıyorsun bence..
ablam 1 kere affettı kızlarla sureklı konusan enıstemı
ve ondan sonra devamı hiç kesılmedı 15 yıllık evlılıgınde .. aynı cumlelerı ablamda kurdu ve sonunda kabullendı. boşanmıyorda
böyle gıder hayatımız dıyor..boşanmaya kalktı enıstem ıntıharlara kalkıstı düşün yaniama yediği b.ktan da hıc gerı kalmadı.. boşanmayacak kadınlar ıcın şunu dılıyorum; inşallah yakalamazlar eşlerini, cunku bır kere erkek affedıldıgını bılıyorsa devamı daha sonra gelıyor
o yuzden en iyisi bilmemek
İnşallah öyle olur. Allah şaşırtmasın nediyim.annemlerdeyken kızının benim ve oğlunun üzerine yemin etti. bir daha yalan yok diye. zaten o günden beri çok sıkı takipteyim. ama o bilmiyor bunu. ilk hatasında ailem arkamda.
Nefret ediyorum iste boyle erkeklerden .evdeki karisi cantada keklik zaten bosanmicak.yat kalk baska kadinlarla gonul eglendir. Kadin bosanmak istesin intiharlar sensiz yasayamamlar. Yapmaya devam ama evdeki yedekte dursun.yahu ne stresı? bişi yazıyorum alakasız soru soruyorsun
hormonlarını bahane etmeyen nadir hamılelerdenım bunu da belırtmıs olayım. ayrıca sen de hamılesın, belkı senınsın ve bir daha yapmayacagını düşünmek istiyor ve kızıyorsun içten içe. ama burada stres olayını ben degıl sen cıkarıyorsun bence..
ablam 1 kere affettı kızlarla sureklı konusan enıstemı
ve ondan sonra devamı hiç kesılmedı 15 yıllık evlılıgınde .. aynı cumlelerı ablamda kurdu ve sonunda kabullendı. boşanmıyorda
böyle gıder hayatımız dıyor..boşanmaya kalktı enıstem ıntıharlara kalkıstı düşün yaniama yediği b.ktan da hıc gerı kalmadı.. boşanmayacak kadınlar ıcın şunu dılıyorum; inşallah yakalamazlar eşlerini, cunku bır kere erkek affedıldıgını bılıyorsa devamı daha sonra gelıyor
o yuzden en iyisi bilmemek
ohh ne güzel. tüm dünyaya nasip olsunAy bu aldatilan kadinlarin HER ERKEK ALDATIR diyerek kendilerini rahatlatma cabasi :d hic aldatilmadim canim cevrem de aldatilmayan kadin ve aldatmayan adam dolu
ıyyyyyyYaa bide adamın Penis inin kesilen kısmını olayyerinde bulamamışlar bir parça hatıra alıp çıkmış hayatından :))
o kabullendı canım. ben cok söyledım ona ama elbette bu onun hayatı.çok haklısınız. ablanız için de çok üzüldüm. ben o ALAKASIZ soruları heyecanlandığım için sordum doğum zamanını görünce. bi an aklıma doğumum geldi de. kusura bakmayın
o ikinciler de bunu yaşar amaNefret ediyorum iste boyle erkeklerden .evdeki karisi cantada keklik zaten bosanmicak.yat kalk baska kadinlarla gonul eglendir. Kadin bosanmak istesin intiharlar sensiz yasayamamlar. Yapmaya devam ama evdeki yedekte dursun.
evli erkeklerle birlikte olan sevgili olan kadinlardanda nefret ediyorum. Aslinda onlar acinacak haldeler .nasil ikinci kadin olmayi gururlarina.yediriyorlar. nasil nasil hic anlamiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?