aldatılmayan kadın var mı

kalbiminsahibio

YAĞMUR KÖMÜRCÜ
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
1.982
984
38
sevgili kk'nın güzel, cici ve biraz da öfkeli bayanları.
bu konuyu açtığım için beni yerden yere vurabilirsiniz.
ama her gün bdv'de aynı dertler ALDATILMA
e ben de merak ettim aldatılmayan var mı acaba

son olarak sizi seviyorum kk nın güneşleri

Aldatılmayan kadın var mı bilmiyorum ama bedensel olarak aldatmayan erkekler var.
Gözleriyle aldatıyolar mı bilemem

Evliliğimin 3. Yılındayım. Şimdiye kadar en ufak birsey yakalamadım da hissetmedim de. Eşimi de seviyorum. Aldatmamıştır :)

Bence aldatılmayan kadın yok ama aldatmayan erkek var. Kadınların aldatılması kadın sebepli gelmiyor bana. Daha çok söz konusu erkeğin meşrebi ile ilgili. Bir de gebeyken böyle şeylerle pek ilgillenmemek lazım. Sevimli şeylerle ilgilenmek iyidir.

umarım vardır dombikim. buraya bakınca herkes mi aldatılıyo dedim ve cımbızla gezmeye ıktım. aldatılmayanları bulmaya
Var tabiki. Dünyadaki tüm erkekler hayvan değil. İnsan olanları evet az ama var tabikide. Allahtan korkusu olanı şerefli namusu için yaşamayı ilke edinen erkekler var dünyada. Bu yüzden karamsar olmamak gerek ve sana tavsiyem bdv den uzak dur bi süre:) gebelikle alakalı topiklere uğra daha fazla:)

Bu ne ya valla icim şişti dizilerde aldatma sanal da aldatma reelde aldatma bugun kaçıncı aldatma kelimesini duydum valla aldatilmayan kadin vardir bence ama cok cok nadir bizim ne olacagimizda belli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…