- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
Katılıyorum sanaBen henüz aldatılmadım, bence. Ama içimde samimiyetle söyliyeyim zerre kadar şüphe yok bugün. Birçok kez iş için şehir dışına da gitti, yurtdışına da. Sonuçta o yokken de ben yalnızım. İkimiz mutlaka konuşur sohbet ederiz, zaten çok özleriz birbirimizi. Misal önümüzdeki hafta yine yok. Üzülüyoruz tabii ki. O daha üzgün çünkü iş için gidiyor, akşamları da laptop kucağında iş yetiştirmeye çalışıyor. Paramız harcamamız herşey ortada. Aldatmak masraflı iş :)
Başına gelen insanlar tanıyorum. Üstüne üstlük bunu, param kalmadı sen verir misin diye eşinden aldığı para ile yapmış. Boşandıktan sonra bile dünya kadar koca borcu ödeyen kadınlar biliyorum. Yani üzüntüsü bir yerden sonra geçiyor, aptal yerine konmuş olmanın hayalkırıklığı çöküyor insanın üstüne.
Bana göre bir erkek sokakta geçen bir bayana, karşı masadaki kadına bakabilir. Ne var bunda ben bile bakıyorum, niye bakmasın. Biz eşimle etrafımızdaki kadın ve erkeklere 10 üzerinden puan bile veriyoruz eğlencesine. Hafif de kızdırmaya çalışıyoruz bazen. :)
Bilemiyorum tabi ama eğer birşey olmuş da aramız limoni ise ve eğer etrafımızda ilgimizi çeken bir insan var ise, insan aklında birini aldatabilir. Eskiden görüştüğü kişiyle karşılaşmışsa o gün çok net eskiler aklına gelir bir kere. Hepimiz insanız. Ben kocama aşığım. Ama benim bile birkaç sene önce başıma geldi. Kızkardeşim aradı ve bugün kimi gördüm bil, sana da selam söyledi dedi. Ve ben hikayenin detaylarını sorarken buldum kendimi. Veya bir keresinde bir yerde beklerken bir erkek yanıma gelip sana birşey söylemek istiyorum dedi. Çok çok güzel bir kadınsın! Kocam aslında 5 dakikalığına yanımda değildi. Ben hiçbir şey demedim, sadece tutamadım kendimi gülümsedim ister istemez, adam da güldü yürüdü gitti. Sonra kocam geldi yanıma sarıldık, ve ben o gün he-heyy çok güzelim bu akşam vu-huu diye accayip mutlu gezdim. Benim mutluluğumun sebebini bilmese bile kocam da gülmeye başladı beraber çok eğlendik o gece. Yani bunların başınıza gelmeme ihtimalini düşük buluyorum. Biraz daha düşük ihtimal ile gerçekleşse bile evlilik yıkmaya değmeyecek durum tek seferlik cinsel beraberliktir. Kadın ya da erkek yaptıysa, kesinlikle onur kırıcı ve öğrenildiği takdirde ilişkiyi ciddi bir şekilde sarsacak olaydır. Ama mutlaka bir sebebi vardır, ve her iki taraf da sebebini ve hatalarını anlamaya çalışarak, ortada pişmanlık varsa ilişkilerini tamir etmeye çalışmalıdırlar. Bu dışarıdan destek alarak da yapılabilir. Bu olay birçok insan tarafından duyulmuşsa, iş çirkinleşir. Onun için anne babalara anlatılmaz, nereye varacağından emin değilseniz, sizi en iyi tanıyanlarla dertleşmeyin. Gerekirse profesyonel yardım alın.
Bana göre aldatma, karşındakini aptal yerine koymaktır. Yalan söyleyerek, kandırarak, sizi atlatıp bir başkası ile ilişki yaşayamaktır. İşte o zaman şerefsizliktir. Kıçında don bırakmayın afedersiniz. Bunu yapacak adam yine yapar zaten. Sadece yakalandığı için geri dönüyordur, ya da karşı taraf onu terketmiştir.
Çok şükür inşallah boyle bır acı yasamazsın ömrün boyunca allah yasatmasınben 6yıllık ilşkimde aldatıldım aldatılmayan yoktur. ama şükür eşim beni daha aldatmadı aldatırsa zaaten kaldıramam
amin inş.. bnm babamda annemi aldattı hemde çok tanıdık birisyle .kadın para kesilince dava açmış dava celbini dedem getirdi elime verdi açtık ve o kadının dava açtığını gördük . neymiş babam kadını rahatsız ediomuş ama sonra ortaya çıktı yaşadımız yerde duramadılar bide bu kadın kocası daha yeni ölmüşken daha kocasının 40 ı çıkmamışken yapmış babamla. annem boşanmadı babannemin vasiyeti vardı . boşanmadı ama hiç bişeyide unutamadı sinir sistemi bozuldu.. yani aldatan çok var hani derler ya babana bile güvenmicen gelde güven şimdi bende çok yara aldım sevgilim aldatığını öğrendikten 5gün sonra babamınkini öğrendim psikolojim bozuluodu nerdeyse ama yılmadım dimdik ayakta durdum .şükürler olsun eşimle tanıştım iyi ki onu tanıdım.. allah büyük konuşturmasın ama babamdan çok güveniorum eşime . eşim benim yaralarımı sardı mutluluğum huzurum oldu.. anlıycanız böyle aldatmayan adam gibi adam var ama aldatan adam yok (yani adam demioruz onlara ) adam olsaydı 25 yıllık yuvasını 40 yıllık yuvasını hiçe saymazdı..Çok şükür inşallah boyle bır acı yasamazsın ömrün boyunca allah yasatmasın
Ay valla film gibi annende cok zor gunler gecırmıs anlasılan butun gururu sınır sıstemı bozulmus ya kadın bır kez aldatılınca kendısını cok kotu hıssedıyor kendısıne olan guvenı bıtıyor onemlı olan butun bunları aşabilmek ama asla unutamıyorsun annenede allah sabır versın .. Esıne guvenmen cok guzel bısey ama yınede sen bır parca yapabılırde ıhtımalını aklının bır ucunda bulundur cunkı bende cok guvenıyordum ve bırden boyle bırsey yasayınca alt ust oldum ama sımdıkı aklım olsa aklımın bır ucunda az da olsa o ıhtımalı bulundurrurdum en azından bu kadar yaralanmazdım hazır olurdum . Allah eşinin yolunu şaşırtmasınamin inş.. bnm babamda annemi aldattı hemde çok tanıdık birisyle .kadın para kesilince dava açmış dava celbini dedem getirdi elime verdi açtık ve o kadının dava açtığını gördük . neymiş babam kadını rahatsız ediomuş ama sonra ortaya çıktı yaşadımız yerde duramadılar bide bu kadın kocası daha yeni ölmüşken daha kocasının 40 ı çıkmamışken yapmış babamla. annem boşanmadı babannemin vasiyeti vardı . boşanmadı ama hiç bişeyide unutamadı sinir sistemi bozuldu.. yani aldatan çok var hani derler ya babana bile güvenmicen gelde güven şimdi bende çok yara aldım sevgilim aldatığını öğrendikten 5gün sonra babamınkini öğrendim psikolojim bozuluodu nerdeyse ama yılmadım dimdik ayakta durdum .şükürler olsun eşimle tanıştım iyi ki onu tanıdım.. allah büyük konuşturmasın ama babamdan çok güveniorum eşime . eşim benim yaralarımı sardı mutluluğum huzurum oldu.. anlıycanız böyle aldatmayan adam gibi adam var ama aldatan adam yok (yani adam demioruz onlara ) adam olsaydı 25 yıllık yuvasını 40 yıllık yuvasını hiçe saymazdı..
Ama cogu kısı arkadas cevresınden kaynaklanıyor bu aldatma ıslerı arkadasları ıyıyse hıc sorun yokAy valla film gibi annende cok zor gunler gecırmıs anlasılan butun gururu sınır sıstemı bozulmus ya kadın bır kez aldatılınca kendısını cok kotu hıssedıyor kendısıne olan guvenı bıtıyor onemlı olan butun bunları aşabilmek ama asla unutamıyorsun annenede allah sabır versın .. Esıne guvenmen cok guzel bısey ama yınede sen bır parca yapabılırde ıhtımalını aklının bır ucunda bulundur cunkı bende cok guvenıyordum ve bırden boyle bırsey yasayınca alt ust oldum ama sımdıkı aklım olsa aklımın bır ucunda az da olsa o ıhtımalı bulundurrurdum en azından bu kadar yaralanmazdım hazır olurdum . Allah eşinin yolunu şaşırtmasın
amin inşllah ta allah kimseye yaşatmasın olan oluo ama sen unutaöıosun bazen aklımdan grçiriorum ya aldatıosa diye ama güvenmekten başka çarem yok zaten hep sölüorum aldattığın gün bnm için bitersin yok çocuk var die de durmam dedim bunu aklından hiç çıkarma dedim.. ben aldatılan bir kadın olaeak o eski aldatan kişiyide aldatırdım ama ben zayıf ve aciz bir insan değilim değildim. ama bak inan dünyada bişi gizli kalmaz diorum. ben yapmam benmde en çok korktğum şey aldatılmak diyo hep ama şeytan doğru yolundan çıkarmasın kimseyiAy valla film gibi annende cok zor gunler gecırmıs anlasılan butun gururu sınır sıstemı bozulmus ya kadın bır kez aldatılınca kendısını cok kotu hıssedıyor kendısıne olan guvenı bıtıyor onemlı olan butun bunları aşabilmek ama asla unutamıyorsun annenede allah sabır versın .. Esıne guvenmen cok guzel bısey ama yınede sen bır parca yapabılırde ıhtımalını aklının bır ucunda bulundur cunkı bende cok guvenıyordum ve bırden boyle bırsey yasayınca alt ust oldum ama sımdıkı aklım olsa aklımın bır ucunda az da olsa o ıhtımalı bulundurrurdum en azından bu kadar yaralanmazdım hazır olurdum . Allah eşinin yolunu şaşırtmasın
çevrede etkileyici evet arkadaşının birisi aldatılmış birids karısını aldatmış ona ne küfürler edio sildi çıkardı arkadaşlıktan. allah buyuk konuşturmasın ama ben öle bişeye bir kez daha dayanamamAma cogu kısı arkadas cevresınden kaynaklanıyor bu aldatma ıslerı arkadasları ıyıyse hıc sorun yok
2010 yılında evlendım severek evlendık 6 ay sonra hamıle kaldım hamılelıgımın 3. Ayında vefat ettı ve 6. Ayında kocam benı aldatmaya basladı bunu hamıleyken anlamadım dogum yaptıktan 4 ay sonra evlendım ve sutlerım gıttı esım yurt dısına cok cıkar işinden dolayı ve endonezyalı bır kıza aşık olmus ve o kızın adını kızımın ısmı olarak koymus yanı kızımın ısmıyle aldattıgı kadının ısmı aynı 2015 ocak ayına kadar ılıskısı devam ettı ve biz sureklı kavga halındeydık saygısızca cok kotu gunler gecırdım aldattıgı kıza 50.000 tl parasını yedirdi bırıkımımızde gıttı ımam nıkahı bıle yapmıs sonra kız bunu bırcok kez kendı ulkesınde aldatmıs tabı gurur yaptı kocam ve ayrıldılar su an ben kocamm ıcın sabırlıve namuslu bır kadın olarak el üstünde tutuluyorum ama neye yararkı kalbim kırık psıkolojım bozuk ustu kapalı anlatıyorum sokaklarda gecenın bır köründe arabada kızımla bırlıkte bılmedıgım sacma sapan yerlere gıttıgımı bılırım arabanın ıcınde sabaha kadar sinirden nereye gidecegını bılemeyen bır kadın olarak gectı zamanım bagırarak aglayarak etrafa vurarak hazmedememenın vermıs oldugu bır sinir bozuklugu uzuntu ıcerısınde gectı hayatım zaten babamın acısını yaşayamadan boule bır acı bindi ustume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?