• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmayan kadın var mı

aldatılmayan derken bu geniş bi kapsam.. bu zamana kadar hayatında olan bırısınden mı, yoksa şuan kı evlılıgı veya sevgılısı ıcın mı durum?

• Beğen
Reactions: K_G
şunun sırrını aldatılanlarla paylaşsana canım, napıyorsun
benle alakali degil. Erkek adam gibi adamsa aldatmaz zaten. Esimde oyle . Inan gozunun ucuyla bile bakmaz kimseye.o kadar cok insandan duyuyorumki esin ne kadar terbiyeli bi kadinla konusurken bile rahatsiz edici bakmiyor ki bakmiyor bile nerdeyse derler . Kafasini bile kaldirmiyor dogru durust. inan tv de bile gorse kanali degistiriyor cok takib ettim hareketlerini arkamdanda yapmiyor yani. Cok sadiktir gercekten. Ben oyle cok cekici kusursuz vucudu olan seksi bi kadin degilim siradan biriyimdir cok bakimli sayilmam.kil tuy cok dikkat ederim ama . .benimle ilgili bi istegi varsa dile getirir bende yapmaya calisirim o kadar. benim guzeĺigimle ilgili degil ki ne kadar guzel kadin var cevremizde yapmiyor gozu disarda degil.

benle alakali degil. Erkek adam gibi adamsa aldatmaz zaten. Esimde oyle . Inan gozunun ucuyla bile bakmaz kimseye.o kadar cok insandan duyuyorumki esin ne kadar terbiyeli bi kadinla konusurken bile rahatsiz edici bakmiyor ki bakmiyor bile nerdeyse derler . Kafasini bile kaldirmiyor dogru durust. inan tv de bile gorse kanali degistiriyor cok takib ettim hareketlerini arkamdanda yapmiyor yani. Cok sadiktir gercekten. Ben oyle cok cekici kusursuz vucudu olan seksi bi kadin degilim siradan biriyimdir cok bakimli sayilmam.kil tuy cok dikkat ederim ama . .benimle ilgili bi istegi varsa dile getirir bende yapmaya calisirim o kadar. benim guzeĺigimle ilgili degil ki ne kadar guzel kadin var cevremizde yapmiyor gozu disarda degil.
ömür boyu sürer inşallah. çok mutlu oldum valla okuduğuma

bisey diycem mankelerin vs unlulerin falan resimlerine bakinca aldatma sayilmaz demi :)) onlara bakiyor neden bilmmiyorum
bende bakarim erkek unlulere ama arada fark var
biri giyinik biri soyunuk:KK45: yani soyunuk derken dekolte iste
yolda yuruken kafasini kaldirmaz ama unsuzler ilgiisni çekmuiyor galiba:KK53::KK53:

Vardir elbette. Ama bakmayi da sayarsak yoktur. gozle illaki aldatilma olmustur. Ben onu aldatmadan cok saymiyorum tabii nasil baktigina gore degisir.cunku disarda ben de bakabiliyorum goz takilmasi gibi.

bisey diycem mankelerin vs unlulerin falan resimlerine bakinca aldatma sayilmaz demi :)) onlara bakiyor neden bilmmiyorum
bende bakarim erkek unlulere ama arada fark var
biri giyinik biri soyunuk:KK45: yani soyunuk derken dekolte iste
yolda yuruken kafasini kaldirmaz ama unsuzler ilgiisni çekmuiyor galiba:KK53::KK53:
çok tatlısın :))
yok yok o aldatmıyor, sevaba giriyor.
ne demişler

Back
X