• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmayan kadın var mı

Allah korkusu* olan adam eşini sever, gözü de gönlü de dışarıya kapalıdır. Tabii ki tek kriter bu değildir, ahlaklı, terbiyeli, dürüst adam da aldatmaz. İstisnaların kaideyi bir türlü bozamadığı bir dünyada yaşadığımızı da unutmayalım.

*Her namaz kılıp, oruç tutanı Allah'tan korkuyor sanmayın lütfen.

Aldatilmamis arkadaşlar umarım hiç o acıyı yaşamazsiniz. Ben de feci şekilde aldatılmis bir kadınım.. O yakaladığım an a kadar eşim asla aldatmaz derdim hatta bana bişey olsa eşim yaşayamaz derdim o kadar inanıyordum aşkına sadakatina.. Bence hiç bir zaman yüzde yüz guvenmemek lazım umarım yeni eşim aldatmaz yaşayıp göreceğiz. .
çok üzüldüm. inşallah bundan sonra güler yüzün

Evet var bende 8 senelık evlıyım eşimdn hıçbır zaman şüphe duymadm çünkü beni çok sevdgnı her sanıye hissettırıyo bna hayatm dedgnde sankı agzndn on tane hayatm çıkıyor pek isımlerle hıtap etmeyız birbırımize bna hep derki insallah allah katndada beraber oluruz der . İnsallah bır ömür böyle olur . Allah herkese mutluluk versin:)
daim olsun

ya sen vücüdundan bedeninden vazgeçip ona evlat verip deforme oluyorsun. aldatılmayı haketmiyosun. bu bütün kadınlar için böyle. onların evlatları için deforme oluyoruz.
bu arada bebiş kız mı, normal doğum mu
allah kımseye aldatılmayı yaşatmasın. aldatmak cınsıyet işi degıl, karakter meselesı..
sen aldatıldın ve suan hamılesın
ne zaman aldatıldın?

Allah korkusu* olan adam eşini sever, gözü de gönlü de dışarıya kapalıdır. Tabii ki tek kriter bu değildir, ahlaklı, terbiyeli, dürüst adam da aldatmaz. İstisnaların kaideyi bir türlü bozamadığı bir dünyada yaşadığımızı da unutmayalım.

*Her namaz kılıp, oruç tutanı Allah'tan korkuyor sanmayın lütfen.
haklısın canım

E="WOLFROG, post: 42879817, member: 301844"]Buyuk lokma ye ama büyük kkonuşmaddemis atalar[/QUOTE]

Bundan cikarmam gereken sonuc ne? Konuyla alakasi ne?[/QUOTE]
Boyle demeye eşim beni çok seviyor bebek gibiyim diyen kadınlarda aldatır bilir

Ben de kocasini ya da sevgilisini aldatan kadinlari duyunca icten ice mutlu oldugumu hissettim. Dile gelmese de hosuma gidiyo bu durum. Haketmisdir serefsiz diyorum, hep kadinlar mi ceksin, oh olsun diyorum :KK48:
Boyle dusunmeme sebep olanlar -karisini sevgilisini aldatan butun adamlar- utansin.

Öyle tabi kim ister aldatır Mayıs ama ben şunuanlamam bbeni eşim asla aldatma lafını umarım Aldatma lar ama yarının garanti verilemez insan çiğ süt emmis bebek gibi olsada ayakların sağlam bassada yere aldatilabilirsin zaten sadece affeder ezik kadınlar aldatilmiyor bence

2.bebeğim daha çok minikti. ama her insan 2.bi şansı hakeder. ilk kez hata yaptı bana, son olsun da
her sey ilklerle başlar
fark ettıgıme göre sindirmişsin ve normalmiş gibi konunun içine başka sorular soruyorsun.
yani ben bişi diyorum sen o anda '' bebegın cınsıyetı, dogum şekli'' nı soruyorsun
bu kadar sındırme ;)

Öyle tabi kim ister aldatır Mayıs ama ben şunuanlamam bbeni eşim asla aldatma lafını umarım Aldatma lar ama yarının garanti verilemez insan çiğ süt emmis bebek gibi olsada ayakların sağlam bassada yere aldatilabilirsin zaten sadece affeder ezik kadınlar aldatilmiyor bence

Ezik kadinlar mi aldatilmiyor? Ciddi sorunlarin var. Bir uzmanla gorus derim.

Ben de kocasini ya da sevgilisini aldatan kadinlari duyunca icten ice mutlu oldugumu hissettim. Dile gelmese de hosuma gidiyo bu durum. Haketmisdir serefsiz diyorum, hep kadinlar mi ceksin, oh olsun diyorum :KK48:
Boyle dusunmeme sebep olanlar -karisini sevgilisini aldatan butun adamlar- utansin.
ben de içten ie seviniyorum. çünkü ben hiç yapmaya cesaret edemedim

ya sen vücüdundan bedeninden vazgeçip ona evlat verip deforme oluyorsun. aldatılmayı haketmiyosun. bu bütün kadınlar için böyle. onların evlatları için deforme oluyoruz.
bu arada bebiş kız mı, normal doğum mu

Vücudundan vazgeçip ona evlat verip deforme olmak ne demek? O ulvi anne kelimesinin açıklamasını mı yaptınız kendinizce? Hiç hoş bir kullanım değil. :KK43:

karakterlı olan '' aldatmıyor'' demek istedın galıba. yani burada olay kişinin '' karakteri''

Geçen gün çin deydi sanırım bir haber okudum. Kadın Otel odasında sakinleştirici verip uyurken sevgilisi nin penisini kesiyor. Adam kanlar içinde sokağa fırlıyor uyanınca.
Nedeni kadın sevgilisinin kendisini aldattığını düşünüyor muş.

Sıkı durun asıl bomba geliyor. Kadın Aslında başkasıyla evli.

her sey ilklerle başlar
fark ettıgıme göre sindirmişsin ve normalmiş gibi konunun içine başka sorular soruyorsun.
yani ben bişi diyorum sen o anda '' bebegın cınsıyetı, dogum şekli'' nı soruyorsun
bu kadar sındırme :KK66:
sanırım okuyamadın yazdığımı. kimse sindirmez. ama pişman olduğunu biliyorsun, bir daha tekrar etmiyceğini de biliyorsun, o zamandan beri tek bir hatası dahi olmadı. e ne yapıyım şimdi. herşey düzelmişken şimdi kapının önüüne mi atıyım.
merak etme o farkında değil ama çok sıkı takipte. çaktırmıyorum. ilk hatasında ailemin kapısı açık
neyse hamileliğiniz ilerlediği için stresinizi benden çıkarıyosunuz sanırım hormonlardan. hayırlı doğumlar

Back
X