Aldatılmış mı oluyorum?

aynen katılıyorum
bırde bu karakter meselesı aldatan hep aldatır huyu o cunku yanı kadınlar hep kendını suclar yada kadınları suclarlar halbukı dunyanın en guzel kadınları bıle aldatılmıs adam karaktersız olunca karsıdakı kım olursa olsun sonuc aynı
Kendimi çok kez suçladım kısıtlamamış olsaydım her şey daha farklı olabilir miydi diye hatta o şekilde denemeyi bile düşündüm ama ben buyum bir başkası için kendimi değiştiremem zaten.

Planım üniversite bitene kadar kimseyi hayatıma almamaktı çünkü o zaman daha olgun kişiler karşıma çıkabilirdi yaptım bir hata şimdide derslerimi etkilememesi için uğraşıyorum.
Sen çok akıllı ve oturaklı bir kızsın ablacım şu yazdıklarından belli laylaylom olmadığın. Kendi değerini bil önce ben de her zaman konuya şuradan bak sevgililik en heyecanlı doludizgin aşk zamanıdır böyle bir evrede senle yetinemeyip sıkıntıdan “arkadaş” adı altında başka kızlarla konuşmaya ihtiyaç duyan evlilikte sorun olduğundada boşluğuma geldi yaptım der

Farkındaysanız "e yaaap ne var ki bunda" dememiş, "yapmayacağını biliyorum" demiş.
Yediği haltın ne olduğunu biliyor yani.
Hala ayrılsam mı diye düşünmeniz hata.
Biliyor ama kabullenirse daha çok suçlu olacağını düşünüyor böyle yaparak yaptığını birazda olsa hafifletmeye çalışıyor kendince.

Evet aldatmanın güzellikle çirkinlikle kesinlikle alakası yok. Huy ve karakter. Tabi birde vicdansızlık. İnsan sevdiğine bunu nasıl reva görür?
Her şeyi geçtim doğu görevindeyi telefonlar çekmiyordu nadir arayabiliyordu bende aradığında duymama ihtimaline karşın elimde telefon bekliyordum onu, hiç haketmedim yaptıklarını.

ıcınde hıc sevgı olmayan, karaktersız ınsanlar reva gorur maalesef
neysekı evlenmeden ortaya cıkmıs mesela konu sahıbı sanslı
Evet gerçekten çok şans eseri rastladım o hesaba aylar önce ssini almışım galerimde gezerken karşıma çıktı isim falan hiç bir şeyde yoktu içime huzursuzluk girdi şu hesaba bir bakayım dedim.

Umarım bu şansın farkına varır da ona göre hareket eder.
Çok daha öncelerde de anlayabileceği
Bu iğrençlikle nasıl yaşayacağını öğrenir en azından. Akıllanmaz zaten. Nasıl olsa onu bırakamayacak bir kız var. Ne kaybedecek ki.
Haklısınız bu şekilde düşünmese ya da ben düşündürmemiş olsaydım bunları yapmaya cesareti olmayacaktı şimdi ne yaparsam yapayım affedecek zaten dediği için rahatlıkla yapabiliyor.

Merhabalar gerçekten fikrinize ihtiyacım var çünkü günlerdir ne yapmam gerektiğini bilmiyorum daralıyorum.Neredeyse 3 sene olacak bir ilişkim var her şey çok güzel gitti bu zamana kadar hiç bir şeyinden şikayet etmedim hep bana karşı iyi oldu 6 7 aydır whatsappta daha sık çevrimiçi oluyordu nedenini sorduğumda ise arkadaşlarım vs diyip duruyordu birde sürekli oynadığı bir oyun vardı bunların dışında hiç bir sorun yoktu bana karşı ilgisi falan tamdı sürekli hediyeler gönderip romantik cümleler kuruyordu işte yaklaşık bir hafta önce bunun benden gizli açtığı bir instagram hesabını buldum genel şifresini bildiğim içinde hesaba giriş yaptım sadece 2 kızla konuşmak için bu hesabı açmıştı ve benide o hesaptan engellemişti mesajları okuyabildiğim kadar okudum çünkü gerçekten kaldıramadım bu kızlarla 8 aydır falan konuşuyordu kızların benden haberi vardı ama ikisinide sürekli arayıp durmuştu birisiyle oyundan tanışmış numaralarını vermişlerdi ki bu kızında sevgilisi var diğer kızlada sadece instagramdan konuşmuşlardı ama görüntülü sesli konuşma hepsi var bu kızda sürekli ona senin sevgilin var benimle konuşman ne kadar doğru olur gibi cümleler kurup durmuştu bu da ona seninle kötü niyetli konuşmuyoruz ki sadece arkadaşız yazmış ayrıca sevgilim asker her izninde yanıma geliyordu son iki buluşmamızdan sonra birlikte buluşmayıda ayarlamışlar ama hep aksilikler çıkmış ve ben buluşmalarımızda hiç bir şeyden şüphelenmedim daha sonra olaylardan sonra bunlar aldatmak sayılmıyor sadece arkadaştık gibi cümleler kurdu birisiyle 1 ay öncesine kadar konuşmayı kesmişti diğerinede bir mesaj yollamış artık konuşmak istemediğine dair, banada ss ini atmıştı.Normalde böyle bir şeyi asla affetmem diyordum fakat ayrılıcam ayrılamıyorum bir yandan çok seviyorum ama artık hiç bir şekilde güvenmiyorum bana senden önemli bir kız yok hayatımda diyor üniversite sınavım var bu sene bu olaylardan sonra derslere odaklanamıyorm lütfen bana yararlı fikirler verin şimdiden teşekkür ederim🙏
Aldatmış olmuyormuymuş.....ahhh şu erkekler ahhhh....üniversite sınavına hazırlandığına göre yaşın küçük Kanma inanma böyle saçma sapan savunmalara aldatmak sadece cinsellik değil o kızlarla gizli hesaptan konuşup seni engellemiş olması da aldatmak adam arkandan iş çevirmiş sinsi sinsi...madem ortada yanlış bişey yok neden senden gizlemiş o kızlarla hoş sohbetler etmiş bunların cevabını alabildinmi bırak canım şimdiden başlamış sadakatsizliğe devamıda gelir emin ol...

Tasarlayarak aldatmış. sizi engellemiş falan insan bari şifreyi düzgün koyar

Belli gerçekten hanım bir kızsın. Ama çok gençsin, sevgilin de çok genç, öyle sanıyorum. Profesyonel değil, amatör çapkın. Profesyonel çapkın açıktan yapar bu işleri.

Seni sevmediğini düşünmüyorum, senden önce mazisi kalabalık olmadığı için muhtemelen, bi de çok gençliğinden artık acaba başkasıyla nasıl olurdu merakı başlamış. Çok genç bir erkek bu, güdüleri de zorluyor. Hani geçmişteki gibi değil ki, merakı için çok fazla uyaran var etrafta.

Senin gibi bir kızı kaybettiğinin farkına varır, çok acı çeker ama iş işten geçmiş olur.

Değer veriyorsun, ben bu aşamada sana ayrıl diyemem mesela. Hali hazırda değer verdiğinden, hep bir acabayla yaşar, daha çok acı çekersin. Silip atmak istemiyorsun, olayı anlatışından belli. Zaten bu çocuk seni bir şekilde ikna edecek. (Ama hemen ikna olma.) Temiz bitirecek kısa ve ağır bir acı olmamış daha sende.

Bir şans daha ver bence. Ama hemen değil, kendinden bir mahrum bırak, ayrıl hatta. Uzun bir süre burnundan getir. İkinci bir şansı olmayacağını bilsin.

İki ihtimal var. Ya anlar hatasını, bir daha yapmaz. Ya da daha profesyonel bir çapkına dönüşmesi gerektiğini öğrenir. Sen de çok daha keskin bir acıyla bitirirsin ama temiz bitirirsin.

İlk ihtimal düşük ama yok ihtimal değil.

Seçim senin.

Bilmem ki aldatmış mı acaba ?
Farklı hesap,sevgiliye engel,konuştukları sadece karşı cins,buluşma planları yapılmış.Eminim sadece arkadaşlıktır.
Bunu söyledi siz de oturup dinlediniz mi gerçekten ? İnsan hayret ediyor.
Bu savunma şekli aldatan erkeklerin taktiği ha bir de buluşma yakınlaşma yoksa onlar bunu sevgılınızın cümleleriyle savunuyor.

Nerden mi biliyorum aynısını yaşadık aynı cümlelerle.yazıyorum ki siz benım kadar salaklık yaomayın.

Aynı adam tarafından bir çok kez aldatıldım bu şekilde yanı sadece konuşma dedim insandır hata yapar.Sonra yüce rabbim bana beynımı kullandırtı hahaha.Aman dedim 3 gunluk dunyada benım layık oldugum adam bu mu dedım . Sonra buna ben senden ayrılıyorım yeter be su saatten sonra ergen büyütemem dedim.

Savunması şu ühü ühüü ben sadece konuştum da işte aldatma falan yok da. Çok şükür dinlemedim ayrıldım.

Sonra işte 8 9 ay sonra tanımadıgım bir numara her gun arıyor bakmıyorum da sonra işte bir gün açtım.

Bu ağlak vander ühü ühü benı sen anlayabılırsın sana ihtıyacım var destek ol falanlar.
Ben de dedım ki benjm sevgılım var senle konuşamam empati yap sonra yine ühü sesleri bem de çat kapattım.

Bir kere yapan hep yapar.Ancak seni çok seviyorsa küçük ihtımal değişebilir.Çünkü ben bir kadını seviyorlen başka kadınlarla konuşmayı hak gören insanların psikolojik sorunları oldugunu düşünüyorum Bu yüzden şans vermiştim.

Ama siz vermeyinnnn
Bir kere yapanın bir daha yapacağının bilincindeyim mantığım her şeyim onu reddediyor bir tek onu kalbimden koparıp atmam lazım aklımdaki iyi insan imajından kurtulmam lazım inanıyorum ki verdiğimiz şanslar sadece zaman kaybı başka bir şey değil.

Aynen devam et. Çünkü hayat uzun ve iyi bir mesleğin olunca seni hak edecek birisi karşına çıkacaktır . İlk hedefin ayaklarınin üzerinde durmak olsun. Emin ol unutuluyor hatta ne safmisim diyorsun ileride. Tecrübeyle sabit 😅
Hayatımın en çalkantılı dönemlerindeyim bu yüzden yaşadığım şeylerden çok fazla etkileniyorum ama ne olursa olsun sağlam kariyerin bir kadının hayatında ne kadar önemli olduğunu biliyorum bu yüzden önceliğimin her zaman mesleğim olması için uğraşıcam.

Aynen öyle maalesef. Evli bile değilsiniz adam sıkılmış da heyecan arayışına girmiş gibi davranmış. Tabii ki bu dediğim evli olsanız aldatır normal anlamında değil. Yani kimisi uzun seneler evli kalınca sapıtıp heyecan arıyor aldatıyor, var öyle saçma sapan tipler de, onu kastettim.

Sizinle sohbet etseymiş oyundan kız kovalayıp hesap açana kadar. En güzel zamanlarınız olması gereken flört zamanında adam av peşine düşmüş.

Yerinizde olsam oyun arkadaşlarınla ve yeni instagram hesabınla sana mutluluklar, güven vermiyorsun deyip tekmeyi basardım.
O kadar doğru konuşmuşsunuz ki ama bu biraz cepte görme olayı oluyor bence artık flört dönemi diye bakmıyor olaya bu yüzden yeni heyecanlar aramaya koyulmuş.Olması gereken sonda yazdığınız cümleler..

Evlenecegıne nedense ben eminim
17 yaşındayım üniversiteyi bitirmeden evlilik mümkün değil zaten istediğim meslek 6 yıllık 1 yılda lise son sınıf 24 yaşıma kadar hayatımda çok şeyin değişeceğine eminim kiminle evleneceğime karar vermek için biraz erken bana göre.

Seversin canım hemdee o kişiden öyle bi değer görürsün kii bu yaşadığım herşey neymiş ya dersin.. Şuan o kişi her ne kadar 5 para etmez de olsa senin kalbinde değerli olduğu için böyle düşünüyorsun amaa bununla tüm bağını kess, üzüleceksen de üzül, aradan zaman geçince daha objektif olarak bak göreceksin kii bu kişiden ne köy olur ne kasaba. Hiç aklın bile kalmasın acaba iyi olur muyduk diye.. Bırak ne yapacaksa senden uzak olsun.
Güven hemen yok oluyor ama sevgi öyle olmuyor bu yüzden kimseyi daha sevemeyecekmişim gibi hissediyorum bunun doğru olmadığını biliyorum ama çok haklısınız ömür boyu üzüleceğime 1 yıl üzülürüm daha iyi.

Back
X