Aldatılmış ve boşanmayı seçmiş üç çocuklu anne

Sizin gibi güçlü kadınlara bayılıyorum.
Teşekkür ederim ama inanın yaşadıklarımı anlattığımda avukatım bile ağlamıştı kimse için değmiyormuş anlayınca hayata tutunacak üç tane dalınızda varsa hamdolsun sessizce herkesi layık olduğu yere uğurluyorsunuz keşke başında güçlü olabilseydim

Çok guclusunuz ben bunu burdan hissettim. Sonuçta yanınızda 3 tane evlat var emin olun büyüdüklerinde size kol kanat gerecek olan onlar olacak bu bosanma psikolojisini çok iyi biliyorum malesef yeni hayatınız size mutluluk getirsin hayat o kadar kısa ki boş beleş insanları takmaya bile değmiyor.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bende onların karaktersiz ve boş insanlar olmamaları için çaba gösteriyorum ve göstericemde inşAllah gerçekten öyle sizi değersizleştiren insanları hayatınızda barındırmak doğru değil. Bencede..Allah herkese layığını versin inşAllah

Hep bunlar namus eşittir kadın zihniyeti yüzünden. Kocanın yaptığından daha kötü bir şey yapmış değil mi bahsi geçen kadın? Aaa kadın daha suçlu tabi nasıl yapar ya nasıl yapar böyle bir namussuzluk? Bunu size nasıl yapar?

Namusu sadece kadında arayan insanlar her zaman yapar bence bunu Üç çocuğunu başkasının çocuğu ve kadın için bırakan biri bunu yapar zaten .. ki evladı olan bi anne başka bi anneye bunu yapmamalı Allah merhamet versin içlerine

Evlilikte söz veren eşiniz karşı taraf değil. Ben bu durumlarda , kocamı baştan çıkardıcılara ayar oluyorum . Koskoca5 sene aldatmışsa sizde sevgi falan kalmamış ablacım .boşanmayı düşünüyorsan allah yardımcım olsun sonraki süreçte,üzüldüm adınıza .

Allahindan bulsun eminim çok pişman olacak ama geri dönüşü olmayacak..Allah size sabır versin böyle adamlar ve kadınlar hepimizden uzak olsun..çocuklarına sarıl sahip çık onlara hem anne hem baba ol bebegin büyüdüğünde çalış o adama ona muhtaç olduğunu düşündürme

Teşekkür ederim herkese içim ferahladı birazda olsa boşandım evet 10 yıl kolayca çöpe atılmıyor ama zaten yalan olunca ortada evlilikte kalmıyor

Olsunda zaten içi sızlasın evlatlarına bakınca hamdolsun üç tane bebeğim var.. Allah razı olsun inşAllah herşey zamanla olur inşAllah Rabbim kendinden başkasına Muhtaç etmesin

Teşekkür ederim herkese içim ferahladı birazda olsa boşandım evet 10 yıl kolayca çöpe atılmıyor ama zaten yalan olunca ortada evlilikte kalmıyor
Boşandınız demek . Gerçekten kutluyorum sizi gururlu davranmışsınız. Yepyeni güzel bir hayatınız olsun çocuklarınızla inşallah

Ya tamam burda en büyük hata erkeğin ama karşıda ki kadında da hata yokmuş gibi her aldatma konusunda kadına kızma kocana kız diyenler çıkıyor. Ben her ikisine de kızarım, her ikisini de nefretimde boğarım. Eşim bana sadakat sözü vermiş olabilir ama o karşıda ki haysiyetsiz de bile bile ne halt yemeye evli adamla birlikte oluyor. Geçenlerde burda bir üye yazmıştı evli sevgilimden ayrılamadım düşündüm ben olmasamda başkası olacaktı nasılsa diye bu düşünce normal mi yani. Allah o erkeğinde onunla olan kadınında cezasını versin.
Komi sahibi durumuna çok üzüldüm bende 12 yıllık evli 3 çocuk annesiyim acını derinden hissettim Rabbim yardimcin olsun yavrularina saril bundan sonra onlar ile sar yaralarini eden bulacaktir ins.

Aradım ve bi anne olarak senden bizden uzak durmanı istiyorum sende aynısını yaşamışsın ve evladın var benim üç tane dedim ama o beni seviyor kapat çeneni otur hesabına getirdi.. Allah bırakmaz bırakmasında suratına bakılacak bi insan değil zaten merhametini nurunu almış Allah en büyük ceza bu olsa gerek

Boşanmak ile kendin ve evlatlarin icin en iyisini yapmışsın şimdi ayağa kalkma zamanı. Bırak iki çirkef birbirini bulmuş sen artık geriye kalan hayatını en güzel şekilde yaşamaya bak ama bu defada evlatlarin için heba etme kendini hem anneliğini yap hemde kendi hayatını ,düzenini kur hayattan sana vermediği mutluluğu kendin al. Sen dik durdukça onlar ezilecek kaldı ki onlara ne olduğu umrunda da olmasın bundan sonra.

İnşAllah elbet hak yerini bulur buna yürekten inanıyorum yeni bi ev yeni bi düzen kurmaya çalışıyorum tabiki hayat herkese adil davranmıyor ama ebundan sonra çocuklarım ve kendim için yaşıcam onlar birbirlerini bularak en büyük iyiliği yaptılar belkide bana

Tanımadığın iki bayanın konuşmasına tanık oldum yan masadalar. Kadın arkadaşıyla dertleşiyor diyorki eşine sözüm yok o karısı evine gidiyor onunla yaşıyor. Ama beni başkasıyla aldatırsa onun gözlerini oyarım diyordu. Başkası olmasın kaldıramam eşini karını biliyorum dedim ona diyordu. Bir müddet duyduklarıma inanamadım.

Annelere çok iş düşüyor. Oğlunuzu kadına değer veren saygı duyan bireyler olarak yetiştirin.

Kadın rezil ona ben okeyim ama eşiniz peki . Evli olup ailesine eşine çocuklarına ihanet eden kadından daha rezil .Eşiniz icin bir yaptırımınız var mı yoksa tüm beddualar kadına mi ?çünkü tam 5 yıl ya gözünü kapattı hataya düştü 1 gece 2 gece bile değil ( hepsi aynı benim icin elbette ) 5 sene ihanet diyorsunuz burda eşiniz en rezil .ama o ne ceza aldı bu hikayede?

Şimdi okudum boşanmışsınız en azından rezil adama katlanmamissiniz .Umarım herşey istediğiniz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…