Aldatılmış ve boşanmayı seçmiş üç çocuklu anne

Neden kadıarı sucluyorsunuz kaç defa aldatildım bilmiyorum. Su anki haric hemen her iliskimde aldatildim ama hic kadınları suclamadım. Kadinlar iliskimizi biliyor muydu bilmiyor muydu hic sorgulamadım da.
Yorumlarını seviyorum, kendimle aynı kafada buluyorum seni. 😬☺ama bu yorumuna bir ekleme ile cevap vermek istiyorum. Boşandığım eşime beni aldattığı kadınlardan biri (biz o zaman nişanlıydık ama ben aldatıldığımı bilmiyordum) nişanlından ayrıl diye günlerce yalvarmış. Mesajlarda öyle bir yalvarmışki. Beni tanımıyor bile ama o seni mutlu edemez ben ederim falan filan neler yazmış. Bir diğeri de evliyken aldatığında boşan da seni ben alacağım. O sünepe karın sana layık değil demiş mesela. Eski eş olacak öküz de hem beni övmüş hem de aldatmaya devam etmiş. Şimdi bu kadınları suçlarım ben.Evet eski eşim en şerefsiz adam. Ona etmediğim hakaret kalmıyor zaten. Ama bu kadınlar da bir o kadar suçlu. Bilmiyorsa bir şey deme hakkım yok. O da kandırılıyor ama evli olduğunu bilenler de en az aldatan adam kadar suçlu. Ama tutup o kadınlarla muhatap olmam. Onların seviyesine inmem ama bir hakaret edeceksem onlara da ederim

Güçlü durup boşanmayı tercih ettiğiniz öncelikle kutluyorum sizi,herşey gönlünüzce olsun,evlatlarınizla birlikte olun,eski eş kişisi de pisliğinde boğulsun
Çok teşekkür ederim doğru yaptığımı zaman geçtikçe anlıyorum keşke daha önce bu kadar kararlı olabilseydim inşAllah elbet herkes layığını bulur Allah çok büyük

Bıkmadan usanmadan yazacağım ; Ne olur aldatılan biri Şu metreslere saydırdıklarında ;

Insanları " Asıl suçlu erkek " diye bastirmayin.

Ikiside ayrı kulvarda Aynı ölçüde suçlu. Ikisi de aynı ölçüde ahlaksız.

Bu forumda bir şey yapıldığında tekerleme gibi herkes aynı şeyi yazmaya başlıyor.

Şu an sizin bu yazdığınız mesajdan onlarca bu konuda vardır. Her böyle konuda aynı şey yazılıyor, Başka birisi yokmuş gibi.
Böyle yapınca kulak alışıyor . Destek alıyorlar. Burada da var bazı kişiler.

Onlarda " kocanı elinde tutsaydın , banane benimle mi nikahın vardı " diye daha da ahlaksizlasiyorlar.

Birinin karısına sozu var tamam eyvalahta diğerinin insanlık sözü yok mu ?

Biz neden yapmıyoruz, Neden yüzlerce evli varken etrafımızda biz buna yanaşmıyoruz.

Yazılı olan sözler var ve yazılı olmayan toplumsal ahlaki değerler ve sözler var.
Bir ayruntıyı gözden kaçırıyorsun
Evet asıl suçlu bana söz veren eşim çocuklarımın babasıdır
Ahlaki olarak her ikiside suçlu işin bu tarafı kimse için farklı olamaz
Bizim kadınlarımızda ben şunu fark ediyorum
Aldatılan kadın
Benim eşim kandırıldı gözüyle bakıyor olaya
Diğer kadını şeytan ilan ederken kendi bakış açısıyla kendisini aldatan erkeği aklıyor
Bu erkeklerde yoktur biliyorsun

Yorumlarını seviyorum, kendimle aynı kafada buluyorum seni. 😬☺ama bu yorumuna bir ekleme ile cevap vermek istiyorum. Boşandığım eşime beni aldattığı kadınlardan biri (biz o zaman nişanlıydık ama ben aldatıldığımı bilmiyordum) nişanlından ayrıl diye günlerce yalvarmış. Mesajlarda öyle bir yalvarmışki. Beni tanımıyor bile ama o seni mutlu edemez ben ederim falan filan neler yazmış. Bir diğeri de evliyken aldatığında boşan da seni ben alacağım. O sünepe karın sana layık değil demiş mesela. Eski eş olacak öküz de hem beni övmüş hem de aldatmaya devam etmiş. Şimdi bu kadınları suçlarım ben.Evet eski eşim en şerefsiz adam. Ona etmediğim hakaret kalmıyor zaten. Ama bu kadınlar da bir o kadar suçlu. Bilmiyorsa bir şey deme hakkım yok. O da kandırılıyor ama evli olduğunu bilenler de en az aldatan adam kadar suçlu. Ama tutup o kadınlarla muhatap olmam. Onların seviyesine inmem ama bir hakaret edeceksem onlara da ederim
Allah sizinde yardımcınız olsun

Allah sizinde yardımcınız olsun
Sizin de olsun. Sizin durumunuz daha zor. Ben sanal olarak yüzlerce kadınla ve 3 seneden fazla süre aldatıldım. Fiili olarak buluştuğu birileri olmamış yani ben yakalamadım. Tekmeyi bastım gitti. Benim çocuğum yok o yğzden yüzünü görmüyorum en azından. Şunu unutmayın, o kadın da aldatılacak. Başkasının kocasını ayartıp evlenen kadın sanmasınki bu adam hep kendine kalacak. Onlar için her zaman yenisi vardır. Adamlar şeref yoksunu ve ahlaksız çünkü

Aldatılan kadın
Diğer kadını şeytan ilan ederken kendi bakış açısıyla kendisini aldatan erkeği aklıyor
Hiç bi zaman aklama çabasına girmedim inanın çocuklarından utanmamış arayış içine girmiş her zaman söylediğim bi şey var insanların istekleri ve duyguları değişebilir iki tarafta mağdur olmadan herkes istediği hayatı ahlaki kurallara dayalı kurabilir aldatarak değil çocuklarımın babasına hep bunu söyledim bilmediğim zAlmanlarda da öğrendiğimde de

Sizin de olsun. Sizin durumunuz daha zor. Ben sanal olarak yüzlerce kadınla ve 3 seneden fazla süre aldatıldım. Fiili olarak buluştuğu birileri olmamış yani ben yakalamadım. Tekmeyi bastım gitti. Benim çocuğum yok o yğzden yüzünü görmüyorum en azından. Şunu unutmayın, o kadın da aldatılacak. Başkasının kocasını ayartıp evlenen kadın sanmasınki bu adam hep kendine kalacak. Onlar için her zaman yenisi vardır. Adamlar şeref yoksunu ve ahlaksız çünkü
Haklısınız çocuklar olduğu için yüzyüze gelmek durumunda kalıyorsunuz Allah kıymet bilenleri çıkarsın karşınıza inşAllah

Aldatılan kadın
Güzel yazmışsınız. Yukarda da yazdım aslında. Ben aldattı diye boşandım. Aldattığı kadınları da suçladım ama evli olduğunu bilenleri. Suçladım derken arayıp hakaret etmek manasında değil. Muhatap olmadım ama çok üzüldüğüm zamanlar içimden onlara da beddua ettim. Ama evli olduğunu Bilmeyenlere sözüm yok. Ama asla şunu demem. Benim kocam bir melek, elin kadını gelip kandırdı... bunu diyen yA midesizdir ya da saf. Aldatan adamdan şeytanı mı var bu dünyada. Onun kafasında dönen tilkiler kimsede dönmüyor.müge anlı da bir olay vardı. Adam 3 çocuklu eşini bırakıp 18 yaşında biriyle evleniyor. Kadın hala diyor ki benim kocamı ayarttı. Yazık. Kadın kendini öyle avutuyor.

Hiç bi zaman aklama çabasına girmedim inanın çocuklarından utanmamış arayış içine girmiş her zaman söylediğim bi şey var insanların istekleri ve duyguları değişebilir iki tarafta mağdur olmadan herkes istediği hayatı ahlaki kurallara dayalı kurabilir aldatarak değil çocuklarımın babasına hep bunu söyledim bilmediğim zAlmanlarda da öğrendiğimde de
Benim.cocugum olmamasına rağmen ilk gördüğümde sans vermiştim,2.5 yil evli kaldım,ama ne oldu gitti yine yazıştı biriyle,yani değişmiyorlar, sonra açtım davamı,süreç devam ediyor benim hala ,şimdi diyorum keşke en başta açsaymışım davamı,ben de tamamen kurtulacagim günü bekliyorum.

Benim.cocugum olmamasına rağmen ilk gördüğümde sans vermiştim,2.5 yil evli kaldım,ama ne oldu gitti yine yazıştı biriyle,yani değişmiyorlar, sonra açtım davamı,süreç devam ediyor benim hala ,şimdi diyorum keşke en başta açsaymışım davamı,ben de tamamen kurtulacagim günü bekliyorum.
Allah yardımcınız olsun inşAllah bu süreç çok zor bi süreç ve bi o kadar yıpratıcı gerçekten bi insan iki olmuyor inşAllah değerinizi bilen insanlar karşınıza bu illa duygusal anlamda değil eş dost arkadaş Aşlah kolaylık versin

Pişmanlıklarımız zaten ilk anda yapmamış olmaktan hayat yaşanmadan bilinmiyor

Öncelikle ayrildiginiz icin helal olsun kimse kolay kolay ayrilmiyor. Kadınlar da suclu durumu bildikleri halde eşine yanaşmışlar. Benim kastım kadınlar adamin evli olduğunu bilmediği halde kadınların siçlanmasi erkeklerin masum görülmesi

İkisi eşit derecede mi suçlu sizce?
Yani 10 yılınızı verdiğiniz, 3 çocuk yaptığınız ve hayatınızı adadığınız eşinizin yaptığı şeyle sokaktan geçen kadınınki aynı mı?
Burada kadının sadece şahsına karşı bir ahlaksızlığı söz konusu, demek ki böyle bir değer yargısı yok. Adam ise hem kendine hem eşine hem çocuklarına hem ettiği yemine sadakatsiz hem muhtemelle çoluğun çocuğun rızkını başkasına yediriyor. Nasıl eşit nefret duyulabilir?
Her konu açan o kadına lanet olsun diyor sanki aklı çelinmişcesine, o yüzden ÖNCE kocana öyle deniyor. Kimse kadın suçsuz demiyor zaten.
Konu sahibi eşinde hata bulmuyor degil ki boşamış adamı. Zaten bende yazdım hatanın büyüğü adamda diye eşit yâda değil kadına değil kocana kız deyince olmuyor işte insan her ikisine de kızıyor. Kapım kilitli değil diye hırsız suçsuz olmuyor . Hırsız da nasılsa acıktı kapı ben girmesem başka hırsız girecekti diye kendisini suçsuz göstersin o zaman.

Şu eski eş olacak mahluka eş, eşim, demeyin lütfen sinir krizi geçirdim. Mahlukat diyin ne bileyim olmadı mikrop diyin veya davar oğlu davar diyin ama ondan bahsederken eş demeyin haketmiyor çünkü bu sıfatı..
Tabiki hak etmiyor farkındayım Onlar Allah’ın mahlukları birbirine dolanırlar inşAllah

Aldatılan kadın

Boşanmış demek ki sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyor. Diyeceğini demiştir o şeref yoksununa.

Icini de gayet rahat dokebilir.

O kadın bozuntusunu az da olsa rahatlatan cümleler bunlar.

Konu sahibi eşinde hata bulmuyor degil ki boşamış adamı. Zaten bende yazdım hatanın büyüğü adamda diye eşit yâda değil kadına değil kocana kız deyince olmuyor işte insan her ikisine de kızıyor. Kapım kilitli değil diye hırsız suçsuz olmuyor . Hırsız da nasılsa acıktı kapı ben girmesem başka hırsız girecekti diye kendisini suçsuz göstersin o zaman.
Üç çocuk yapıp arayışa giren adama diyeceğim tek kelime arayıp bulduğundan bulsun inşAllah ama o kadın ve boşanmış bi anneymiş bi kızı olan bi anne başka bi anneye bunu yapmamalı ama ahlaktan hayadan anlamayana diyecek bişey yok hesapları şaşar bi gün inşAllah

Temennim her defasında aldatan aldatilsin. O acıyı omurlerince tekrar tekrar yaşasınlar.

Back
X