aldatılmışım

princesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
1.946
1.072
198
Ankara
bu başlığı açacağımı düşünmezdim. arkadaşımın evindeyim telefondan yazıyorum imla hatalarına bakmayın. bir senelik Can'ım sevgilim benden ayrilmisti. sen beni aldattın dedi. ama aldatmadıgima eminim. geldi görüştük. ha evet aldatmamışsın ama bende bitti dedi. meğerse benim arkadaşımla berabermiş.
kız aradı beni, o.. falan dedi bana... konustum neden dedim neden la benim sevgilim neden yani. asik olduk dedi. sen benim arkadaşımdin ben sana yapmazdım dedim. ben yaptım dedi
Ada'mı aradım o da asigim dedi. onbes gunde ask doğmuş ben ne guzel bir seye vesile olmuşum bak tanıştırdım asik oldular. Can'ım deli gibi yanıyor napicaz ya nasi hazmedeceğim

kızlar onu tanıyan onunla bağlantım olan herkese küfürlü otomatik mesaj atmak istiyorum. ksdin beni arayıp ağzıma s.ti. sen rezilsin de bak beni seçti falan dedi. igrenc ya

o
Arkadaş da enteresanmış. Hem arkadaşının sevgilisiyle iş'i pişiriyor hem de arkadaşını arayıp
o... diyor. Yüzsüzlükte çıtayı yükseltmişler.
o dedi seni unuttuk mu dedim senden ögrendim o.'lugu dedi. ya igrenc çirkin bi muhabbet bu ya

kızlar onu tanıyan onunla bağlantım olan herkese küfürlü otomatik mesaj atmak istiyorum. ksdin beni arayıp ağzıma s.ti. sen rezilsin de bak beni seçti falan dedi. igrenc ya
Ortak tanıdıklar varsa onlara anlat benleyken ikisi de aldattı haysiyetsizler diye
Sen onlari rezil et zaten yaptiklari da pek aferin denecek birsey degil

Bu arada kişi kendinden bilir işi diye bosa dememisler, kendi yaptığı pisligi sen de yaptin gibi gosterip isin icinden siyrilacaklarini dusunmusler

Basligi okuyunca direk "sende mi?" Diyesim geldi.

Allah im sen koru. Paranoyak olduk boyle konulari okuya okuya.

Kendisi motor sizi arayıp vicdanını rahatlatıyor.Sevgililerinizi bir zahmet tanıştırmayın ya kimin ne olduğu belli değil.

Bu arada benzeri yaşadım.
Kuzenimle sevgili oldular.
Kuzenim açık açık sevgiliyiz dedi.
Çocuk bir hafta öncesinde bana barışalım demişti.
Kıza söyledim inanmadı bile.
Kızı terketti.
Sonra benle barışmak için kaç kez geldi.

Neden sizin aldattığınızı düşündü oraya takıldım ben.

Ama bana böyle bişey yapsalar önce onları rezil eder sonra da umursamazdım. Neden falan diye sorgulamayın nedeni bazı insanlar şeref yoksunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…