aldatılmışım

Ya evlenseydin bu adamla olabilecek felaketleri düsünebiliyomusun?¿?¿

kızlar üç gün oldu. şoku tam atlatmış değilim. aklıma geliyorlar. söyledikleri iğrenç sözler geliyor. bir senelik hayatım geliyor.

kendimi avutabileceğim taktikler verir misiniz? iyi ki evli değildim dışında avuntum yok çünkü konuda elle tutulur, olumlu bir taraf yok. kimse hak etmezdi böyle bir şeyi.

napmalıyım ne düşünmeliyim? ben adam karakterli düzgün biri diye beraber oldum yoksa cok bir ozelligi yok yakışıklı vs vs degil. simdi karaktersiz oldugunu da gordum daha rahat atlatmam lazım

Ehh sevmiyormuşsun da zaten o zaman boşver gitsin diyorum.
ya tam sevmemek degil kuzum sonucta bir sene. müthiş bir ask değildi evet ama kardes olduk arkadas olduk her anımızda yanımızda olduk. ister istemez cok acıtıyor bir de bu kazık acıtıyor yoksa ayrılıp bir sure sonra başkasıyla çıksa vs takılmazdım. simdi benim çevrem ve arkadaşlarımla onlar devam ediyor ben yokum

Şekerim yazdıklarında 1 mg aşk acısı yok

Kazık yeme acısı
İnsanların rezilliğe eyvallah demesi ve senin sindirememen

var, bu kadar. Çevrendeki insanlar da bir garipmiş zaten. Onlar da sağlam pabuç değil sanki.

Ben kayıplık bir şey göremedimboş geç gitsin bence.

Senin neden aldattigini düşündü bu adam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…