4 5 mi en az 10 + çevremden öğrendiğim 2Pek kullanmam bu tarz kelimeler ama son bir haftadir bu kaçıncı konu yaa 4 mü 5 mi sayamadim
28 ben o da 31. ergen değiliz lütfen boyle bakmayınyaşlarınız kaç 19-20 mi? bnlar nasıl muhabbetler?
28 ben o da 31. ergen değiliz lütfen boyle bakmayın
Evet ben de bugun 3-4 tane daha okudum normalde kkya girmiyorum gördüğüm o kadarla sınırlı kalmisti ama bugun de bi o kadar okudum gozlerim portledi resmen4 5 mi en az 10 + çevremden öğrendiğim 2
napmalıyım ne düşünmeliyim? ben adam karakterli düzgün biri diye beraber oldum yoksa cok bir ozelligi yok yakışıklı vs vs degil. simdi karaktersiz oldugunu da gordum daha rahat atlatmam lazım
ya tam sevmemek degil kuzum sonucta bir sene. müthiş bir ask değildi evet ama kardes olduk arkadas olduk her anımızda yanımızda olduk. ister istemez cok acıtıyor bir de bu kazık acıtıyor yoksa ayrılıp bir sure sonra başkasıyla çıksa vs takılmazdım. simdi benim çevrem ve arkadaşlarımla onlar devam ediyor ben yokumEhh sevmiyormuşsun da zaten o zaman boşver gitsin diyorum.
ya tam sevmemek degil kuzum sonucta bir sene. müthiş bir ask değildi evet ama kardes olduk arkadas olduk her anımızda yanımızda olduk. ister istemez cok acıtıyor bir de bu kazık acıtıyor yoksa ayrılıp bir sure sonra başkasıyla çıksa vs takılmazdım. simdi benim çevrem ve arkadaşlarımla onlar devam ediyor ben yokum
valla ya bahane yaptı ayrılık icin, ya da o arkadasım dedigim kız bir seyler uydurdu. hani aldatma benzeri kondurabilecegi bir seyim yoktuSenin neden aldattigini düşündü bu adam?
cok sakin kaldım çirkefe bulaşmak istemedim daha fazla. ama umarım beter olurlar.İnsanlar boyle boyle katil oluyor bence.
Yemin ederim aldatilmak neyse de beni arayip bana hakaret edecek uste cikacak ona hayatinin dayagini atardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?