Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen oyum :) çok mutlu oluyorum sen yorum yapınca. yani bir senede bir hatasını görmedim, hatta karakteri düzgün diye ağırlıklı yaşadığım bir ilişkiydi. acaba diyorum o mu beni aldattı söyleyemediği için böyle saçma bir yol çizerek ayrıldı... sorular sorular...
ya ilişki bitirirken biraz düzgün olmak lazımmış. bildiğin üç günde yüzüm çöktü.
Kadinlar kulubu degil aldatilanlar kulubu mubarek.
Aynısının daha kötüsünu yaşadım .özel mesajla ulaş banabu başlığı açacağımı düşünmezdim. arkadaşımın evindeyim telefondan yazıyorum imla hatalarına bakmayın. bir senelik Can'ım sevgilim benden ayrilmisti. sen beni aldattın dedi. ama aldatmadıgima eminim. geldi görüştük. ha evet aldatmamışsın ama bende bitti dedi. meğerse benim arkadaşımla berabermiş.
kız aradı beni, o.. falan dedi bana... konustum neden dedim neden la benim sevgilim neden yani. asik olduk dedi. sen benim arkadaşımdin ben sana yapmazdım dedim. ben yaptım dedi
Ada'mı aradım o da asigim dedi. onbes gunde ask doğmuş ben ne guzel bir seye vesile olmuşum bak tanıştırdım asik oldular. Can'ım deli gibi yanıyor napicaz ya nasi hazmedeceğim
Valla ben de bu kadar konu okuduktan sonra eşimin telefonunu karıştırmaya gideceğim sanırım. Dengem kaçtı yeminleSiz de mi ya?Bu kaçıncı konu kaçtır valla hayattan da erkeklerden de soğudum yav...