aldatılmışım

Bu dingil sana birinde resmini gördüm cart curt muhabbeti yapan değil mi? Kendi aldatmasına kılıf bulmaya çalışmış aklınca salak.
O bu değil de arkadaşın olacak şahıs nasıl böyle bi adilik yapabildi?
Gerçekten çok üzüldüm. Allahından bulsun ikisi de.
Umarım tez zamanda atlatırsın.

Allahim bu ne herkes mi aldatiyor ya bu kacincii? bende iyice supheci davraniyorum bunlari okudukca engel olamiyorum kendime

Ikisininde cani cehenneme.
Hala o evdemisn? Gidecek yerin varsa baska bi yere git bari. Gitmeden oncede evdeki herseyi kir dok parcala. Senin icindeki aciya anca es deger olur maddi zarar.

aynen oyum :) çok mutlu oluyorum sen yorum yapınca. yani bir senede bir hatasını görmedim, hatta karakteri düzgün diye ağırlıklı yaşadığım bir ilişkiydi. acaba diyorum o mu beni aldattı söyleyemediği için böyle saçma bir yol çizerek ayrıldı... sorular sorular...
ya ilişki bitirirken biraz düzgün olmak lazımmış. bildiğin üç günde yüzüm çöktü.

Önceki konunuzda denk geldim. Resmen içinize doğmuş.

bu başlığı açacağımı düşünmezdim. arkadaşımın evindeyim telefondan yazıyorum imla hatalarına bakmayın. bir senelik Can'ım sevgilim benden ayrilmisti. sen beni aldattın dedi. ama aldatmadıgima eminim. geldi görüştük. ha evet aldatmamışsın ama bende bitti dedi. meğerse benim arkadaşımla berabermiş.
kız aradı beni, o.. falan dedi bana... konustum neden dedim neden la benim sevgilim neden yani. asik olduk dedi. sen benim arkadaşımdin ben sana yapmazdım dedim. ben yaptım dedi
Ada'mı aradım o da asigim dedi. onbes gunde ask doğmuş ben ne guzel bir seye vesile olmuşum bak tanıştırdım asik oldular. Can'ım deli gibi yanıyor napicaz ya nasi hazmedeceğim
Aynısının daha kötüsünu yaşadım .özel mesajla ulaş bana

kimisi arkadasi kimisi kuzeni, hayasizlik terbiyesizlik, edepsizlik olduktan sonra kandirmalar cok olur. Bosver boylelerini.

yaşlarınız kaç 19-20 mi? bnlar nasıl muhabbetler?

Benim 12 yillik arkadasim suanda kocam olan adam sevgilimken az sulanmamisti. Tabi benim adam gibi adam kocam bu kaltagin her hareketini haber veriyordu. Sizin sevgili serefsizse demekki....

Bu hikayede eksik kalan bir şeyler var bence...Öyle hissettim.

Ve ayrıca erkeklerin bu gibi konulardaki karaktersizliğine alıştık da arkadaşınız da iyi kaş...rmış yani.

Aldatma konularda artık direk sövmek istiyorum malum sövemiyoruz da

Back
X