• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılsanız affeder miydiniz?

Affeder miydiniz yoksa aldatmanın büyüğü küçüğü affı olmaz diyip ayrılır mıydınız?
Bu konunun affı olmamalı. Her sorunun üstesinden birlikte gelinebilir ama o başkasıyla olmayı tercih etmiş imkanı yok asla affı olmaz, olmamalı :KK20: Rabbim kimseye yaşatmasınnn kimse haketmez bu duyguyu :110:

Bu konunun affı olmamalı. Her sorunun üstesinden birlikte gelinebilir ama o başkasıyla olmayı tercih etmiş imkanı yok asla affı olmaz, olmamalı :KK20: Rabbim kimseye yaşatmasınnn kimse haketmez bu duyguyu :110:
Evet olmamalı ama insanlar sevince körleştiği için affediyor

Affeder miydiniz yoksa aldatmanın büyüğü küçüğü affı olmaz diyip ayrılır mıydınız?
Allah kimsenin başına vermesin ama benim şahsi fikrim aldatılıp da affetmek aptallıktır..

Aldatılıp affeden arkadaşlarım varsa lütfen kızmayın bu benim fikrim.. Kimsenin şahsına söylemiyorum..

Aile terapistleri aldatmanın nedenine göre seçeneklerin var olduğunu söyler affetmekte bi seçenekmiş yani. Ama bana göre bi kere yapan hep yapar ve birinci aldatma eşinin suçu ikincisi senin suçun olur affettiğin için.

Bence bu soruyu kimse yasamadan bilmez o kadar çok şey okudum gördüm ki bazen bazı insanlar mecbur kalıyır gerçekten veya gerçekten affetmek istiyor ediyorsa allah yaşatmasın

Bence bu soruyu kimse yasamadan bilmez o kadar çok şey okudum gördüm ki bazen bazı insanlar mecbur kalıyır gerçekten veya gerçekten affetmek istiyor ediyorsa allah yaşatmasın
Şartlar ve zorunlulukları bilemem ama birlikte olmaya devam etseler de içte affetmeleri çok zordur Allah yaşatmasın

Asla! Kimse için yapmaz diye büyük konuşamam ama bu durumda kendim ne yapacağımı çok iyi biliyorum. Düşüncesi bile korkunç. Affeden ve kendini bu kadar aşağılayan kadına o adamın da saygısı kalır mı zaten? O ilişki daha asla yürümez.

Back
X