Aldatılsanız naparsınız?

Ya tanınmadık bir yer olsa hiç korkum çekincem olmaz ama biz her zaman yüz yüze bakan insanlarız.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Boşanırdım. Bir kez yapan bir daha da yapar. Emin olmadan hareket etmeyin, yakalarsanız fotoğrafını çekin, mahkemede lazım olur.

Ya tanınmadık bir yer olsa hiç korkum çekincem olmaz ama biz her zaman yüz yüze bakan insanlarız.

bak senin yerinde olsam eşime sorarım aldığım cevapdan tatmin olmazsam gider otele derdimi anlatır zorla kayıtlara bakar didiklerim eğer çiftse yada otelde biriyle buluyorsa o kayıtlarıda alırım getirir gözüne sokarım seni öle bi sindirmişki kalkıpda soramıyorsun şüphe eden sen şüphelendiren o otel evet tanıdık yzüyüze baktığın insanlar olabilir ama hatırlatayım varsayımlar üzerinden konuşuyoruz da eşinlede yüzyüze bakıyorsun ama seni aldatıyo olabilir bu daha vahim

Konu Sahibi var ya sen insanı verem edersin. Cevap yazmayayim yazmayayim diyorum ama tutamadim artık. Yeter ya lütfen artık şu şahsa cevap vermeyin. Ben yalan söylediğini bizi oyaladigini düşünüyorum. E kocasına Otel mevzusunu sorsa iş halolucak ve dalga geçecek birileri olmayacak ve konu da hemen kısa kesilip kapatılacak. Sabahtan beri kanser ettin be. Madem kocan harika. Bizden ne istiyorsun? Biz mi soralım kocana yani? Tanısak emin ol sorardik. Onu yap diyorlar, yapmiyorsun. Şunu yap, diyorlar yapmiyorsun. Pardon da sen milleti niye oyaliyorsun?

Kendine biraz zaman ver, çünkü emin olmadığın bir konuda bu kadar kendini yorup üzersen, senin pisikolojin bozulur.. eşini zaten her şeyiyle kabul etmişsin.. huyunu suyunu sen biliyorsun onun.. Sadece bekle ve izle..

Benim kimseyi oyalamak gibi bir niyetim yok sadece içimi döküyorum burda. Ben eşimden şunu duymayı bekliyrm ben otele gittim ihtiyacım vardı sanada demedim çok yoğumun bu aralar gibisinden ondan bekliyorum bu sebep kendim zorlada olsa bunu öğrenirim sonucunda ben yanılıyorsam sürekli herşeyde bunu öne sürmesinden çekiniyorum. Ben çok mu rahat görünüyorum senin baktığın pencereden acaba resmen ömrüm gidiyor.

Ona söylemesi için gerekli herşeyi yaptım zatenbir açıklamadır herşeyi dilinde olan adam açıklama yapmıyor. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum anlayış lütfen bende mutlu değilim bu gidişattan. Ses tonlarımızı bile çocuklara göre ayarlayan bir çiftiz onlar yıpranmasın üzülmesin adına doğru düzgün bir kavgamız bile yok bizim. Yani ben kendimi anlatamıyrm belki ama gerçekten eşimden bekledim bekliyrm.

Soracağım arkadaşlar bende biliyorum bu böyle olmaz.

yalnız benim başka bi sorum olacak o gün eşin geldi ve yere yattı ya onu yemekdemi ne sormuşdun oda buna neden takıldınki demişti sen sordunmu yerde neden yattın diye bana garip geldi tamam gergin olur sana çocuklara tuhaf davranabilir bi insan herzaman aynı olmaz da bir insanda durduk yerde yere alıp yastığını yatmaz kavgada bile yatması doğru deil ve sen hiç sesini çıkarmadınmı

Dürüst olayım; Affederdim.

Ayyy bi gün bilgisayarda kk'yı açık unutup herife yakalanıcağım; facia olacak:18::18::18:

Son düzenleme:
Ayy cok sinir oldum gunahinizi almayayim ama siz gercekten kendinize sorun ve eglence ariyorsunuz cok iyide kurgulayamamissiniz., otel esimin cok samimi arkadasinin diyorsunuz tamm cekiniyorum diyorsunuz iyide aradiginizda sizin niyetinizi anladilar bbilgi vermeden kapttilar diyorsunuz telefonla aramaktan cekinmiyorsunuzda gidip konusmayami cekiniyorsunuz telefonla arayip sordugunuzda samimi arkadas tarafindan esinizin kulagina coktan duyurulmustur zaten burda yapacaginiz sey belli ya otele gidip ogreniceksiniz yada esinize soracaksiniz korkunun ecele faydasi yok

yalnız bu konuda başka bi gariplik var konu sahibindenmi okuyuculardanmı 25 kişi okuyo tek yazan benim konu sahibide derdi olan arkadaş güya ben ondan dertliyim zorla yorum yazıyo anlayamadım

Canımın onun yere yatmasından dolayı sıkkın olduğunu söyledim zaten. O bunda can sıkacak ne varki çok sıcaktı ben uyuyamadığım için yerde yattım dedi. Bende ilk defa böyle birşey olduğunu bir sıkıntı mı var benim bilmediğim dedim. O sadece çok stresli olduğunu bununda bize yansıdığını söyledi. Her zaman yoğundur eşim bilirim bunu ama yerde yatması ve telefonu cebinden çıkarmamış olması beni işkillendiriyor.

yalnız bu konuda başka bi gariplik var konu sahibindenmi okuyuculardanmı 25 kişi okuyo tek yazan benim konu sahibide derdi olan arkadaş güya ben ondan dertliyim zorla yorum yazıyo anlayamadım

Ya bence bu konu fake. Bilgece demişti dersiniz. Çünkü baştan sona okursanız görürsünüz çoğu yerde konu sahibi kendisiyle celisiyor. Velhasili, ben daha da yorum yapmam sadece takip ederim. Hadi herkese hayırlı geceler ;-)
Not: Hem Otel mesajı bana da atmış diyor sonra o yatınca aldım baktım onun telefonundan gördüm diyor, hem de telefonunu yanından ayırmadi diyor. Yani diyor da diyorrrrr.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu eşimin cebinden gizlice aldım. Ben eşim telefonunu cebinden çıkardı ben bir yerden aldım demedimki hem zaten bir çetrefilin içindeyim neyin hesabını benle yaptığınızıda bilmiyorum. Bu kadar konunun uzamasında benim tutumum sebep oldu kabul. Ama ilk defa böyle görüyorum eşimi bir kabullenmeme benimkisi ondan bekledim pasta attım yemekte hiç girmeden geçiştirdi konuyu. Normaldede eşimle tartışmalarımız olur ama hemen bende oda çocukların etkilenmemesi adına. Tek sıkıntı ben kendimi ifade edemiyorum. Hep başkalarını düşündüm hayatta kendimi hep arka plana attım. Ya beni gerçekten anlamıyorsunuz ben öyle gidip otelde bunları insanlara anlatıp yayın yapacak kapasitede bir insan değilim olmadımda. İşte anca kendimi yiyip bitiriyorum. Tek çıkış yolum kayınpederimle aramız iyi baba kız ilişkimiz çok iyi şükürler olsun ona ve annesine bu mevzuyu açıp onlardan yardım isteyeceğim çünkü sonuna kadar geliyorum bişeyler beni durduruyor ancak bana onlar yardımcı olabilir. Sonuçta her zaman yanımda olan insanlar.

Arkadaşım öncelikle Allah evlatlarını bağışlasın.Konuyu senin yazdıkların ve arkadaşların yorumları dahil elimden geldiğince okumaya çalıştım.Ben evli değilim ama buna rağmen evlilikte hemen öyle pat diye alıp başımı gidiyorum olayının olabileceğini düşünmüyorum.Adı üstünde evlilik,üç beş gündür flört edilen bir ilişkiden bahsetmiyoruz burada.He bunu yazmam şu anlama da gelmiyor,yanlış anlaşılmasın.Ortada kesin,net olarak bilinen,defalarca duyarsızca süre gelen bir olay vardır;artık göz göre göre insan kendini kandırmaz,kendine saygısızlık ve haksızlık etmek,ettirmek istemez ve boşanma yoluna gider.Burada insanlar dertleşmek,içini dökmek için eşleriyle ilgili bir sıkıntılarını anlattıklarında empati yapmak gerektiğini düşünüyorum öncelikle.Bazıları o kadar kesin bir dille aman hemen ayrıl,boşan,çek kapıyı çık vs... yorumlarında bulunuyor ki.Ve bunu aaaa ben olsam kesin,asla vs... tavırları içinde yapıyor.Çok merak ediyorum,gerçekten ama gerçekten aynı durumda kendileri olsalardı böyle bir kalemde karar alıp uygulamaya geçebilirler miydi?Tekrar söylüyorum,bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın.Siz burada "Yakaladım,gözümle gördüm ya da araştırdım buldum,öğrendim.Resmen,ciddi ciddi başka bir kadınla ilişkisi var eşimin." yazsaydınız.Ya da " Eşim beni dövüyor,sürekli psikolojik,fiziksel şiddete maruz kalıyorum" gibi birşey yazsaydınız ben de arkadaşım boşan,kurtul bu adamdan,değmez asla hiçbirşeye derdim.Yazınızda şüphe kelimesini kullanmışsınız.Evet,erkek milleti,birçok halt karıştırmaya meyilli olabiliyor da kimileri.Ama önce emin olmanız lazım.Bunun yolu da ya kendiniz araştıracaksınız,o otele gideceksiniz,soruşturacaksınız.Ya da bir süre eşinizi takip altında tutacaksınız.Cep telefonundaki iletişimlerine,nette zaman geçiriyorsa daha çok vakit ayırıp ayırmadığına,telefonun sessizde olup olmadığına,mesaj ve arama geçmişinin silinip silinmediğine,herzamankinden daha çok kişisel bakımına özen gösterip göstermediğine,normalden farklı olarak eve geliş saatlerine,yaptığı harcamalardaki değişikliklere....Araştırmalar dahilinde aldatan bir erkekte bu durumlardan en az birkaçı değişim gösteriyor.İkinci yol olarak ta alıp karşınıza ciddi ciddi konuşacaksınız.Elbette aldatan erkek evet ben aldatıyorum seni demez hemen.Sorgulama altına aldığınızı ona çaktırmadan,direkt yargılayıcı tarzda değil;sizin şu sıralar meydana gelen değişikliklere anlam verememenizden,kafanızın karıştığından,bu yüzden huzursuz olduğunuzdan yola çıkan bir konuşmaymış gibi hissettirin.Ve verdiği tepkilere,suratının ifadesine,mimiklerine dikkat etmeye çalışın.İşindeki gücündeki,kendi ailesindeki,tahmin edemediğiniz kişisel bir problemindeki,maddi bir sıkıntıdaki etkenlerden kaynaklanıyorsa bu değişen tavrı;sizin yaklaşımınız karşısında elle tutulur iki kelimelik te olsa bir cevap vermesi gerekir diye düşünüyorum.Vermez ve aksine geçiştirir ya da aşırı sinirlenirse de direkt şu soruyu sorardım ben olsam;Peki ne istiyorsun,amacın ne?Bu gösterdiğin davranışlara makul bir cevabın yok,gerekçe olarak gösterdiğin bir nedenin yok.Ben de bir kadın olarak bu durumda şunu çıkartıyorum,ister istemez aklıma geliyor bu ihtimal;başka biri mi var?

Konunu baştan beri okuyorum,fake olduğunu düşünmüyorum da...
Nasıl desem,yanlış anlamazsan çok aciz davrandığını düşünüyorum.
Alsaydın eşini karşına çatır çatır sorsaydın.
Ters tepki gösterir diyorsan,hesap sorar gibi değil,aaa aşkım otele mi gittin bugün,ben de gelirdim söyleseydin şeklinde sorabilirdin.

Böyle bir durumda herhalde en son söylenecek kişiler eşin anne ve babasıdır.
Ne kadar kötü bir çözüm bulmuşsun hayret.
Belki ortada birşey yok,aileyi ayağa kaldırıp eşini utandıracaksın.
Ortada birşey olsa bile önce kendi içinizde halletmeniz gerekir.
Böyle bir olay aileye yansırsa geri dönüşü olmaz.

Ama eşimin annesi ve babasıyla paylaştığımda beni bilirler ben dedektifçilik yapamam elime yüzüme bulaştırırım. Onlarla diyaloğumuz çok güzel beni bir gün kızlarından ayırdıklarını bilmem en azından annesine dememde bir sakınca yok. Tanıyorm sonuçta oğullarrı bizim kötülüğümüzü düşünmezler. En azından otele gidip görüşmek mi lazım yoksa eşimi karşıma alıp konuşmak mı lazım onlar bana yardımcı olabilir benim çıkış yolum bu.

Ya eziklik alttan alma
benim durumum ne bunun adı bilmiyorum ama hayatım boyunca insanları kırıp inciltmekten korktum. Hemen karşısına geçip çatır çatır kavga edebilecek potansiyelde yok bende ben böyle bir insanım bu mevzuda benim yüzümden bu kadar uzadı. Yemekte resmen yemek mi beni yedi ben mi yemeği yedim bilmiyorum. Benim elimden gelen bu keşke çatır çatır dediğiniz gibi gidip sorsam eteğimde ne varsa döksem ama bişeyler durduruyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…