Arkadaşlar oteli aradım kayıt yaptırmış otele fakat başka bilgi vermiyolar. İşleri falan yolunda benlende bir kavga gürültümüz olmadı ama bir erkeği bu kadar değiştiren sebep nedir onu anlayamıyorum. Birde ben bu adamla dün tanışmadım 8 yıldır hayatımda bütün bunlar yani yaptığı hareketler beni bu düşüncelere sefkediyor. Daha önce kafasını dağıtmak için gitse bile bana en azından otele giriş yaptığında söyleyen adam şimdi neden böyle davranıyo olabilir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet sık gideriz genelde evimize yakın olduğu halde kayıt yaptırıp otelde kalırız. Ben diyorum eşimin herşeyini bilirim adım atışından bakışından artık. Sabah giderken konuşuyo fakat gözlerimin içine hiç bakmıyordu ya ben kurmuyorum ben eşimi iyi tanıyorum problemde bu zaten 8 yılda hiç böyle düşünceler kafamda dolanmazken neden şimdi böyle oluyor. İşe alacağı işçilerden bahsetmişti hatta genelde bayanlar geliyo dedi lag arası umursamamıştım o zaman ama şimdi diyorum onla ilgili birşey mi ne bilim kafam bir dolu. İşyerini aradım bugün orda çalışanlara sordum. Dün saat kaçta işyerine geldi naptı gelen gideni oldu mu falan diye herşey normaldi sadece sabah erken gelmedi 1 gibi burdaydı ediler. Ama eşim 8 de evden çıktı. Otel ona saat 9 da mesaj göndermiş görünüyordu. 4 saat var arada. Birde ben onu öğleyin aradım bana bir saat sonra döndü. Ndn Cvp vermedin diye sordum geçiştirdi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ikinci evliliğinizmi bunları yamıştınız şimdi 8 yıldır tanıyorum diyorsunuz
"İnanın kafayı yemek üzereyim. 26 yaşında iki tane pırıl pırıl evladı olan biriyim. İnanın arkadaşlar ne düşüneceğimi ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Şaşkınım içimde fırtınalar kopuyor gözümden bir damla yaş bile gelmiyor ne hissedeceğimi ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Ama eşimin beni aldatmış olabileceği şüphesi beni yedi bitirdi."
ikinci evliliğinizmi bunları yamıştınız şimdi 8 yıldır tanıyorum diyorsunuz
"İnanın kafayı yemek üzereyim. 26 yaşında iki tane pırıl pırıl evladı olan biriyim. İnanın arkadaşlar ne düşüneceğimi ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Şaşkınım içimde fırtınalar kopuyor gözümden bir damla yaş bile gelmiyor ne hissedeceğimi ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Ama eşimin beni aldatmış olabileceği şüphesi beni yedi bitirdi."
2.evlilikle ne ilgisi var yorumların?
dikkatli okursan anlarsın 26 yasında pırıl pırıl cocuklarım var diyor
dikkatli okursan anlarsın 26 yasında pırıl pırıl cocuklarım var diyor
Arkadaş kendisinin 26 yaşında olduğundan bahsetmiş yani "26 yaşındayım ve pırıl pırıl 2 tane evladım var" anlamında.Bence siz dikkatli okuyun.
neden ınsan değılmısın sen yanlıs okuyamazmısın ..karşındakinin insan olduğunu ve senınde dort dortluk olmadığını unutma şekerim
Dört dörtlük olduğumu iddia etmedim ki ben.Yanlış tabii ki okuyabilirim ama okumamışım işte.
Konu sahibi arkadaşım ben seni cidden anlamadım. Eşine bunları sormamanın sebebi ne? Yani varsa bir şey uyandırmadan bütün delilleri toplamanın derdinde misin? Öyleyse bir derece anlayacağım da onun dışında beni aldattın mı diye sor demiyorum ama "ne bu hallerin triplerin, otelden mesajlar geliyor, kese için gitsende benimle oaylaşılmıyor, baş çavuşun eşeği mi var karşında" diye neden soramıyorsun, sormuyorsun? Olayın paniği falan deme. Asıl olayın paniği ile fevri fevri sorulur bunlar, emin olacak kadar soğukkanlı hareket edilemez diye düşünüyorum.
bence siz kk forumda çok fazla takılıyorsunuzve burdaki aldatma hikyeleri aklınızı karıştırıp içinize korku düşürmüş. sizin sık sık gittiğiniz otele, hele ki kayıt yaptırdıüında size de mesaj geleceğini bile bile neden aldatsın sizi orda aklınız nasıl alıyor? bu kadar saf mı bu adam? belli ki iş stresinden dolayı gergin ve rahatlamak istemiş, belki masaj filan yaptıracaktır??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?