Aldatılsanız naparsınız?

Hemen en kötüye yorma derim ben arkadaşım. Yanii ortda net birşey yok sonuçta. Otel ile hiçbir alakanız olmasa burada çok büyük bir problem var d,yeceğim ama siz zaten spa için gidiyormuşsunuz o otele o yüzden olmayacak br durum değil bu da. Yani andatmış olsa bir günde size bu kadar farklı davranmaz bence. Hadi size davrandı çocuğuna neden yapsın? Bence başka bir sıkıntısı da olabilir eşinizin. Siz bir süre izleyin eşinizi. Telefon dökümlerini alın karıştırın. Farklı bir durum var mı diye bakın. Baktınız devam ediyo o zaman şüphelenin sorgulayın işte. Ama bence bir süre sadece gözlemleyin. Yanılıyor olduğunuzu umuyorumm..

ikinci evliliğinizmi bunları yamıştınız şimdi 8 yıldır tanıyorum diyorsunuz

"İnanın kafayı yemek üzereyim. 26 yaşında iki tane pırıl pırıl evladı olan biriyim. İnanın arkadaşlar ne düşüneceğimi ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Şaşkınım içimde fırtınalar kopuyor gözümden bir damla yaş bile gelmiyor ne hissedeceğimi ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Ama eşimin beni aldatmış olabileceği şüphesi beni yedi bitirdi."

Yahu iş başvurusuna gelen kadınlar aynı gün eşinle yatağa mı girecek? Çok tuhaf şeylere takılıyorsun cidden. O kadınların da günahına giriyorsun böyle düşünerek. Bir nevi iftira.

Adam normale dönmüş, sana da sormuş bir sorun mu var diye, sen niye anlatmazsın derdini kadın! Konuşmazsan daha kötü bir sonucu olabilir bu işin. " hayatım dün otele mi gittin sen, çok mu streslisin bu aralar, yapabileceğim bişey var mı?" Dersin olur biter. Adam dökülür zaten ondan sonra anlatır derdini. Kesinlikle iletişim probleminiz var.

2.evlilikle ne ilgisi var yorumların?

İkinci evlilik kısmını nerden çıkardınız anlamadım. ben çelişkili bir şey göremedim iki yazıda da.

Arkadaş kendisinin 26 yaşında olduğundan bahsetmiş yani "26 yaşındayım ve pırıl pırıl 2 tane evladım var" anlamında.Bence siz dikkatli okuyun.

neden ınsan değılmısın sen yanlıs okuyamazmısın ..karşındakinin insan olduğunu ve senınde dort dortluk olmadığını unutma şekerim

Son düzenleme:
26 yaşındayım iki çocuk annesiyim ve bu benim ilk evliliğim ilk flörtüm herşeyim ben eşimle açtım gözümü başka hiçbir kimse olmadı hayatımda. İlk çıkmaya başladığımızda bile bana görürsün biz evleniriz diyen adam. Bu zamana kadar yanlış bişeyini görmedim. Ama şu günler işlerim şükür yerinde dedi. Arabasını değiştirdi bende laf arası takıldım erkeğin eline para geçince önce arabasını sonra eşini değiştirir dedim küplere bindi sen nasıl böyle bir laf edersin ben namussuzmuyum ne yanlışımı gördün falan diye çok öfkelendi zor sakinleştirdim. Ne bilim arkadaşlar resmen beyin jimnastiği yapıyorum. Akşam yemeğe gidicez sözde orda karşıma alıp konuşacağım. İnanın en yakın arkadaşıma bile bahsetmedim ben yanılıyorsam eşimi küçük duruma düşürmüyeyim diye o yüzden size danışıyorum anlatıyrm. Lütfen kimse kendi kendine kuruyorsun macera arıyrsn falan demesin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence siz kk forumda çok fazla takılıyorsunuz ve burdaki aldatma hikyeleri aklınızı karıştırıp içinize korku düşürmüş. sizin sık sık gittiğiniz otele, hele ki kayıt yaptırdıüında size de mesaj geleceğini bile bile neden aldatsın sizi orda aklınız nasıl alıyor? bu kadar saf mı bu adam? belli ki iş stresinden dolayı gergin ve rahatlamak istemiş, belki masaj filan yaptıracaktır??

Konu sahibi arkadaşım ben seni cidden anlamadım. Eşine bunları sormamanın sebebi ne? Yani varsa bir şey uyandırmadan bütün delilleri toplamanın derdinde misin? Öyleyse bir derece anlayacağım da onun dışında beni aldattın mı diye sor demiyorum ama "ne bu hallerin triplerin, otelden mesajlar geliyor, kese için gitsen de benimle paylaşılmıyor, baş çavuşun eşeği mi var karşında" diye neden soramıyorsun, sormuyorsun? Olayın paniği falan deme. Asıl olayın paniği ile fevri fevri sorulur bunlar, emin olacak kadar soğukkanlı hareket edilemez diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum arkadaşa.Yani ben burda çatladım valla.Hayatta tutamam içimde bu kadar.Pat diye sorarım nedir bu otel mevzusu diye.Yine iyi sabırlısın.Sorda rahatla,kendinide belki boşuna harap ediyorsun.

Evet şimdi birşey desem bütün delili varsa ortada topluycak herşeyi kendince yoluna koyacak ve bak herşey temiz sen beni nasıl suçlarsınız deyip işin içinden sıyrılacak. Birde mesaj bana değil onun teline geldi. Ben gece telini karıştırdım. Orda gördüm. Dedimya telini cebinden çıkarmadı diye. Huylandım artık kolay kolay bırakmam peşini ne olacaksa bugün yemekte söyleyeceğim.

Akşam yemeği otelde yemeyi teklif edicem ona bilmiyrm ama bende şaşırıyorum kendime bütün açıklarını bulmam ve karşısına onunla çıkmam lazım bir suçlamada bulunacaksamda. Yoksa beni suçlu duruma düşürmesinden korkuyorum. Şimdi bir açık versem belki dediğim gibi herşeyi kendi lehine çevirip o daha beni suçluyacak. Bunun için dişimi sıkıyorum.

Ne güzel yazmışsın ya. Evli değilim ama bu forumu okumak alışkanlık oldu. Hergün girip bakıyorum ve iyice paranoyaklaşıyorum. Çok kaptırıyoruz sanırım kendimizi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…