Aldatıyorum...Boğuluyorum :'( :'(

• Konu Sahibi Konu Sahibi BenLale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim senin kafan çok karışmış...
bi karar vermeden önce bi düşün sakince kendni dinle,kalbini...
sana diyememki hemen zırt die ayrıl,yenisiyle ol ki sen bunu kendine yediremezsin...
sen sevgiini sevmio değilsin...
sadece kafan çok karışmış biraz uzak kal,düşün,dinlen..
acele bi karar verme..
bence şu anki durumun geçici,bazı dönemlerde böle şeler hissedebilirsin..
ben de hissediorm bazen nişanlımı öldüresim gelior ama geçior...
kendine biraz vakit ayır,gerekirse sevgilinden 1 kaç gün zaman iste,biraz yalnız kal,ben eminim ertesi gün özlemeye başşlarsın..
seninki biraz alışkanlık haline gelmiş ondan böle hissediorsun..
şimdiki çocuktan hoşlandığın falan yok bence sadece heyecan arayışı..
ha dorumu dersen,değil...
ay ne çok uzattım..neyse dinlen kafanı toparla ve kararını ver :)

asmin konu sahibi kişi daha evvelki mesajlarında "msnde onu beklediğini. o bekleyişte sevgilisinden gelen mesajı bile duymadığını. sevgilisine soğuk davrandığını "yazmış. bu yüzden bence bu durum geçici değil:bbo:

4 yıl az bir süre olmayabilir ama insan her çıktığı ile sonsuza doğru gidecek die bir şart yok ki.
yollar ayrılabilir zamanı geldiğinde. buyrunnnnnnnnn
ama bu yol ayrımı karşıdakini aldatarak olmamalımafoldumben

Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim:1hug:
inanın herkesin mesajını iyice düşünüyorum

canım biliyor musun aynen bizde böyleyiz.
mantığımla tamamen örtüşen biri
fikirlerimiz,hayat bakış açımız,aile yapımız,hayallerimiz,isteklerimiz hep aynı..
ben şuan ki sevgilimle ilk tanıştığımda tam 1 yıl olmaz dedim bu ilişki
1 yıl yılmadı hiç bekledi beni onu severim diye
o sırılsıklam aşığım sana diyordu
ben bi türlü ondan elektrik alamıyordum
öyle ilgiliydiki benimle onu sevmek istiyordum olmuyordu
bi gün üniversitede çok zor bir günümde yanımda oldu benim
ilk aradığım insan o oldu
geldi aldı beni akşamın bir vakti
o gün beni ne kadar önemsediğini fark ettim
ve o günden sonra içim ona doğru yöneldi sonrada devam etti
çok iyi biri çok seviyorum ben onu
asla üzülsün istemem asla.
ama hani bir yanlış yapsa çeker giderim arkama bakmadan
aşığım onsuz yapamam diyemiyorum
ortada bişey yokken de onu bırakmak istemiyorum
yaaa böyle aptalca bir duygu içinde nefessiz kalıyorum yemin ederim yaaa!!

pınar belki yine de düşünürdüm onu tanımayı
ama arada tanışlık olması olur da ben sevgilimden ayrılırsam
bu kişiyle bişeyler olursa aramda
sevgilim gün gelir bunu öğrenirse daha çok yaralanır
yabancı olsa başka ama tanıdık birinin olması kim olursa olsun daha çok acıtır insanın içini

hayatınızdan ıkısınıde cıkartarak devam edemezmısınız pekı?..

kar'cım açıkcası ben bu çocuğu tanıyana kadar kafam böyle karman çorman değildi
bazen aramıza soğukluk girerdi sevgilimle
ama bi şekilde hallederdik
yani kurs arkadasımı tanımasaydım zaten bi sorunumuz olmayacaktı

iksini hayatımdan çıkarmak gibi bişey değilde
sadece kurs arkadasımı aklımdan çıkarmak için çabalamalıyım
bunu nasıl başarcam bilmiyorum
şeytan dürtüyo sanki offffmafoldumben
çünkü söylediğim gibi benim sevgilimle bir sorunum yok
hissettiğim soğukluk birden bire oldu
tamamen kendimle alakalı

cevap vereyim canım
1.aynı semtteyiz yarım saatlik yürüme mesafesi var aramızda.istediğimiz zaman görüşebiliyoruz.ikimizinde müsaitliğine bağlı ama haftada 2 kez mutlaka görüşürüz yüz yüze
2.Daha öncede burda bahsetmiştim.Mesela ben başak burcuyum.Temiz,bakımlı olması düzenli olması çok önemli.Erkek arkadasım biraz dağınıktır.Çok dikkat etmez kendine.
tıpkı üstü başı darmadağın olan küçük çocuklar gibi hep ben toparlarım onu.ne biliyim ayakkabısı çamurlu olsa silelim derim.Montunda toz varsa hemen silerim.
bunlara hiç dikkat etmez keşke biraz daha bakımlı tertipli olsa derim hep..
Ben üni mezunuyum birde.O aöften okuyor.bazen ailem tarafından imalı sözlere maruz kalıyorum.Keşke onunda bir diploması olsa da çevremdekileri sustursam derim
diploma herşey demek değil ama onun kulağına gider de bu laflar üzülür diye endişe ederim hep.
3.Kibar ve centilmen bir insan.Kültürlü.Sempatik biri.Çok ortak noktamız var.bunu fark ettim.Dış görünümüde gayet hoş.hani sevgilimle kıyaslayacak olursam arkadasım daha yakışıklı.ama bu mühim değil.Bide daha bakımlı.arkadasım da
aöf okuyor son sınıfta..
4.asmin inan bana şimdi gördüm ve 2.bi şok yaşadım:1shok::1shok:
kurs arkadasımın arkadas listesinde o beni mahvetti dediğim eski sevgilim var
onu nerden tanıyor bilmiyorum
ya bu kadar mı olur birinden hoşlansam mutlaka bi ortak tanıdığımız çıkıyorakannehir
tek yakınlığı eski sevgilimde kurs arkadasımda ikizler burcu
halbuki biten ilişkimin ardından dengesiz oldukları için nefret etmiştim ikizler erkeğinden:1no2:
5.ben başak sevgilim koç.kurs arkadaşım ikizler burcu
6.ben 24 yaşındayım her ikiside 25 yaşında.
7.kursa başlayalı çok olmadı zaten.ders ortamında fazla bir paylaşımımız yok
aralarda konuşuyoruz akşamları da msnde.
eve kurs çıkışı birlikte dönmeyi teklif etti tabi ben kabul edemedimkafamçokkarıştı
onunla görüşürken aklımdan çıkmayan şey sevgilime ihanet ettiğim ve aynı zamanda arkadaşımı da kandırdığım çünkü eminim beraberliğim olduğunu bilse bana yakın olmaz o da.. mafoldumben
8.söylersem dediğim gibi bana yakın olmaz.hatta tanıdığı biri olduğu için belkide daha çok çeker kendini geri ben sadece lise arkadası olduklarını biliyorum.aynı sınıftalarmı bilmiyorum.ama çok yakın değiller buna eminim.öyle olsa şimdiye kadar tanırdım.
sevgilimin yakın arkadaşlarını tanıyorum çünkü..

psikolojim iyi değil gerçekten arkadaşlar
bakın en son saat 6 da sevgilim mesaj attı
napıyon diye cevapladım o kadar
ne o yazdı ne ben..
dünde bana konuşmamız lazım dedi
ilişikimiz hakkında:çok üzgünüm:

kurstaki kişiye ilgin geçici...ayrılsan, onunla sevgılı olsan sürekli eski sevgılınle karşılaştıracaksın hep onu arayacaksın ve pişman olacaksın bence...

aynısını düşünüyorum.. sevgilinden bahsediş şeklin bile ona karşı yoğun duygular hissettiğini gayet güzel gösteriyor.. hiç onu aldatıyorum filan diye düşünme.. insan yanlış yollara sapabiliyor kimi zaman.. velev ki farkına varıp knedine çekiüzen versin..

öteki çockla hemen kes muhabbeti daha fazla kafanı karıştırmadan.. koşarak uzaklaş yani :) o bi ilüzyon, bi serap, gerçek diil çok bariz bu.. bu kadar ylunda giden bişeyi yok yere bozma sakın..

sen kafanda bitirmişsin anacım zaten..
bi ilişki ömür boyu gidecek değil ya..
düzgünce konuşur ayrılırsın kim ne diyecek,kararından emin ol önce tabi..
ikizler burcu iyidir ben de ikizlerim biraz değişken sadecehihoyyyt

doğru kararı ver... birinden birini seç

uzak dur...
o yokmuş gibi davran ve böylece unut sevgilini daha sıkı sarıl eğer ona olan sevginden eminsen...
yazık etme güzel ilişkine...

bir de o kişiyle msnde konuşma...engelle sil..
çünkü msnde konuşurken herkes herkese ilgi duyabilir çünkü gereksiz bi kibarlık bi ilgi oluo insanların üzerinde uzak dur msnden bir süre..

ben bu nedenle evliliğimi bitirdim. başkasına böyle şeyler hissederken evli kalmak eşime de bana da haksızlıktı çünkü.
senin durumunda üç şey söz konusu olabilir:
1- evlilik yaklaştığı için korkuyor ve bilinç altında kaçmak istiyor olabilirsin.
2- sevgilin sana olan ilgisini, beğenisini azaltmışsa birilerinin seninle ilgilenmesi çekici geliyor olabilir.
3- gerçekten sevgiline duyduğun sevgi artık karşı cinse duyulan sevgi olmaktan çıkmıştır. boşandığımda ben de eski eşimi seviyordum, ama abi gibi baba gibi. ona ilişkin düşüncelerimde cinsellikle ilgili hiçbirşey yoktu mesela. onun sevgisi, şefkati, anlayışı herşey çok güzeldi ama ben ona artık erkek gözüyle bakmıyordum.

senin durumun da 3.ye uyuyorsa bence hiç evlenme, hem mutsuz olursun, hem mutsuz edersin. ben boşandım da bu kadar aileme ne diycem derdine düşmedim, evli değilsin birşey değilsin bu kadar dert etme. yürümeyeceğini anladım dersin, kapatırsın konuyu.

jesabelcim ben aslında o bahsettiğin 3.maddeyede uymuyorum
ben sevgilimin elini tuttuğumda bile hala heyecanlanırım
bi sarılsa bi öpse yine aynı şekilde

zaten kendime de anlam veremiyorum
hani kesip atabilsem gözümü karartsam kıracak da olsam onu istemiyorum diyip bitircem
ama ben daha kıyamıyorum bile ona da bu ilişkiyede..
dedim zaten kurs arkadaşımla tanışmışlığım çok yenii
ama heyecanım ve hislerimde bir o kadar yoğun...
görüşmeyi kesmek bile gelmiyo içimden
inadına git diyor sanki biri bana...mafoldumben

canım sevdiğin insan belki bi süre ilgisizmi kaldı sana ondan olabilirmi acaba?tatlım isteme işini biraz ertele zaman kazan ve dğer çocuklada görüşme çünkü ortak arkadasınızmıs ve çok zor duruma düşebilirsin.kurstaki cocukla bi ilişkiye baslasn bile sevgilin varken ona sans verdgnden haberi olacak ve asla güvenmeyecek her fırsatta yüzünede vurabilir.kısacası hiç mutlu olabilecegini sanmam tatlım sen iyisimi şeytana uyma ve asla o çocukla görüşme.persembenin gelişi çarsambadan belli olurmus.bu tarz olay örgüsünde genelde kadın suçlanır ve yıpratılır sen hiç o risklere girme tatlım olurmu

sevgiline olan duygularının biçim değiştirmediğinden eminsen o zaman diğer kişiden uzak durmakta fayda var.

kapalı kutu insana her zaman çekici gelir. her yeni insan pırıltılı kağıtlarla kaplanmış bir hediye paketi gibidir. yeni birini tanımanın ve ona kendini anlatmanın heyecanı bambaşkadır. yeni insan da senin için kapalı bir kutu. bu gösterişli ambalajın içinde ne olduğunu merak ediyorsun

diğer yanda da birini sabah nasıl uyandığından en sevdiği çizgi film karakterinin ne olduğuna kadar tanımanın, ve seni bu şekilde tanıyıp seven biriyle olmanın konforu da bambaşkadır.

birincisini herkeste bulursun, ama ikincisini elde etmek karşılıklı çoooook çaba ve özveri gerektirir. herkesin sahip olmak istediği şeye sahipken, herkesin sahip olabileceği şeyin heyecanına kapılma derim ben.

sevgilim varken ona şans veremem zaten
sevgilimi de bırakamıyorum
zaten çelişip arada kaldığım nokta bu kızlarr
nasıl gelebildim bu noktaya ben yaa

canım öyle güzel anlatmışsın ki..
evet aslında biliyormusun dediğin çok doğru
yeni bir insanı tanımaya aslında gücüm yok
herşey en başa dönecek
ama bir yandan da onu keşfetme isteğimi bi türlü önleyemiyorum

sevgiline aşık olmadığını sadece sevdiğini söylüyorsun ve hayatt bir kez aşık olduğunu
muhtemelen bu yeni tanışdığın kişiyede aşık değilsin sadece seninki macera...
ee o zaman neden zoru seçiyorsun ikisinede aşık olmadığın belli en azından tanıdığın
en önemlisi sevdiğin kişiyle devam et..bunlar gelip geçici şeyler zamanla anlıycaksın..

zaten arkadaş noktasındayız şuan pınarcım
o bana biraz soğuk davransın duam o ki..
yada hi kabul edemeyeceğim bir huyu çıksın ki bende ondan soğuyayım
ve alayım ağzımın payını bana iyi bi ders olsun..
arkadasım bana açılmadıktan sonra ben zaten gidipte hiçbir erkeğe
seni seviyorum demem.
sadece benimle ilgilendiğini hissediyorum
belkide onunkide ölesine bir his
yada ben benle ilglendiğini sanıyorum bilmiyorum
şu an bunun için bişey diyemem normal arkadaş gibi genel muhabbetlerimiz oldu çünkü..

bismillah ne oluyoo yaaa... rahatlıkmı batıyor yoksa sevgini aşkın değerinimi bilmez oldukk.. erkeklere laf söylüyoruz ama bizlerda az değiliz bence...

Arkadaşım önce kediğinden emin ol.. geçici anlık hevesler heyacanlar seni yıpratabilirr güvenilmez bir insan yapabilirr...

evet canım ona zaten biraz daha düşünmek istediğimi söylemiştim
bi tartışmamızın ardından..
şimdi karşıma bu insan çıkınca bi kez daha dur dedim kendime
gerçekten istediğimden emin olmak için
son 3 aydır ilk kez acaba dedim kendi kendime
önceden çok irdelememişim demek ki kendimi
isteme faslı yaklaştıkça kendimi yeni sorgular oldum.
çünkü evlenirsem dönüşü çok zor olur
boşanmak kolay olmaz benim için hemde hiç

simdi acikcasi ben senin olayini anladm sanirim biraz. sevgiline asik degilsin bir bir gercek cok sevildigin el ustunde tutuldugun bir iliskidesin asik olmaktan sanirim onceki tecrubenden dolayi cekiniyorsun, olabilir ki bana gore bu cok mantikli bir hareket zaten., boyle oldugu icin de gerek iliskindeki gerekse sevgilindeki eksikleri goruyorsun gormen de lazim zaten, ama sanirim kabul yapmissin yani ben de seviyorum ama asik degilim zaten bu kadarcik eksikten ne olur gibilerinden, emin ol birsey olmaz zaten olmamali da. bana kalirsa gercek sevgi de budur karsindakinin eksigine gedigine cok yakisikli olmamasina veya mukemmel olmamasina ragmen onu sevmektir.
gelelim kurstaki arkadasina, seni heycanlandirmis besbelli belki biraz gecmisi hatirlatiyor belki de senin eksik buldugun ama olmasini istedigin bircok sey onda var. peki sence hepsi bu kadar mi? yani 4 yillik bi iliskide neler paylasilir bir dusun o insanin iyisini kotu herseyisini ogrenirsin iyi kotu. oysa kurstaki arkadasinin sadece sana iyi kibar centilmen davranan tarafini goruyorsun bundan etkileniyorsun. iste burda dusunmen gereken nokta da bu bence. bu adamin da eksiklikleri olacak sana garanti veririm kimse 4 4luk degil olamaz. sen de degilsin o da sevgilin de. sen sevgilini terketsen bu adam icin icinde kanayan bir yara olucak hep. zaten terketmek istemiyorsun benim anladigim kadari ile hoslanmamak istiyorsun o zaman bu adamin acigini gedigini ariycaksin. tabi bi de msnden konusmaktan vazgeciceksin. bu is msnde konusup da sonra ben bu adamdan nasil uzak dururum diye sormakla olmaz. durust olacaksin sevgilin oldugunu bu yzuden fazla samimi olmanizin dogru olmayacagini acik bi dille belirteceksin. sevgilin olmasina ragmen senden hoslanir gibi davranan adam zaten yanlis bir davranis icerisinde olur. birak uzaklassin senden.
eminim simdi bi de su soru geliyordur aklina? peki bu adam benim icin dogru adamsa. bence oyle ise zaten bir sekilde mutlaka bulusursunuz. durumlariniz musait olursa gorusursunuz, ama bu sartlar icersinde o dogru adam olsa bile sartlar onu yanlis yapiyor. kaderinizde var ise mutlaka bu is olur. bunun icin fazla da dusunmene gerek yok bence.

bende bu sene yetenek sınavına çalışmak için başka bir şehirdeydin ve erkek arkadaşımı 3 ay görmedim. 3 aydan sonra 3-4 gün beraberdik. sonra ben üni kazandım ve 1 aydan fazla yine erkek arkadaşımı göremedim. o süre zarfı içinde sınıfımdan bir arkadaşım benden hoşlandığını yok face e o kadar foto koyma aşık olucam demeleri, telefonuma mesaj atmaları, akşamları aramaları, gel de hemen bu saatte gelirim demeleri bi ara hoşuma gitti ama ben sevgilime çok aşığım. 15 ay içinde bana yanlışı olmadı. bir kaç kez mesajlarına cvp verdim aradı bir iki kez konuştum. şakayla karışık aşık olma meselesi hakkında konuşuyodu ve erkek arkadaşımı biliyodu bende gerçekten şaka yaptığını düşündüm ve mesajına cvp verdim ama anladım ki gerçekten birşeyler var ve eğer hayatımda biri olmasa eminim ki teklif edicek. bu yüzden ondan uzak olmaya çalışıyorum. sevgilim askerde ve ben ona karşı yanlış bişey yapmaktan çok korkuyorum. sınıf arkadaşımla arama daha fazla mesafe koyuyorum mesaj yazsa cvp vermiyorum bazen görmemiş gibi yapıyorum.

sende 4 yıllık ilişkine bir başkası yüzünden zarar verme. bence o kişiden uzak dur. sende farkındasın bunu hata olduğunun.

bence sadece bir heyecan. hem onunla birlikte olamazsın ki. baksana sürekli birilerinin arkadaşı çıkıyo. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

canım o kadar iyi anlattın ki
her cümlene katılıyorum.
aklımın köşesinde ya doğrusu o ise diye geçmiyor değil
tanımak isteyişimde bundan belkide
sevgilmden zaman isticem biraz daha
umarım arkadasım beni yanıltır
bi şekilde soğrum inş.ondan:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…