G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BenLale
-
simdi ardarda bir kac sorum olucak cevaplandirirsan cok sevinicem:
1. erkek arkadasinla ne kadarlik mesafede oturuyorsun ne kadar zamanda bir gorusuyorsun?
2. erkek arkadasinda olmasini istedigin su da olsa tadindan yenmez dedigin bir ozellik var mi?
3. kurs arkadasinin nesi seni heycanlandiriyor tipi mi karakteri mi centilmenligi mi zenginligi mi?
4. kurs arkadasinin onceki seni mahveden askina bir benzerligi yakinligi sana hatirlattigi birseyler mecvut mu?
5. sen ne burcusun her ikisinin burclari neler?
6. hepiniz kac yasindasiniz?
7. kurstaki arkadasinla kurs haricinde gorusmek birseyler yapmak istiyormusun? yoksa sadece kursa gittigin gunler cok etkileniyorsun diger gunler zamanla bu etki azaliyor ama kurs gunu ne kadar etkilenmicem desen de yine de etkileniyor musun? yoksa onun yaninda sevgilin aklina bile gelmiyor mu?
8. neden kurs arkadasina sevgilinin varligini soylemiyorsun gizliyorsun?
mantigini kullan bence...mantik evliligi beraberligi yasa...ask bitiyor sevgi kaliyor...sevmek sacmak kaliyor bence...ben mantik evliligi yaptim inaninki..sevmedim ama cokkk iyi biri diye evlendim ...ama esim beni ilk tanistigimizda resmen asikti olsun dedim o bana asik olsun ama ben severim dedim...ve gercektende cok seviyorum esimi...ama onun beni sevdigi kadar sanmiyorum sevdigimi..bana deli oluyor resmen ...allah bozmasin...dedigim gibi mantigin ne diyorsa öyle hareket et.bu benim fikrim belki ters gelebilir sana veya diger arkadaslara...belkide yorumumla gec bile kalmisimdir ...ask esittir aci bence...kendine iyi bak allaha emanet ol..haber et yine neler oldu..emi bye
lale bişey daha sormak istiyorum.bu kurstaki çocuk eğer sevgilinin arkadaşı olmasaydı,yani sevgilinin bu olayı duyma ihtimali olmasaydı ne yapardın canım..acaba şu anda kafanı karıştıran ve seni tedirgin eden bu olmasın..
hayatınızdan ıkısınıde cıkartarak devam edemezmısınız pekı?..
simdi ardarda bir kac sorum olucak cevaplandirirsan cok sevinicem:
1. erkek arkadasinla ne kadarlik mesafede oturuyorsun ne kadar zamanda bir gorusuyorsun?
2. erkek arkadasinda olmasini istedigin su da olsa tadindan yenmez dedigin bir ozellik var mi?
3. kurs arkadasinin nesi seni heycanlandiriyor tipi mi karakteri mi centilmenligi mi zenginligi mi?
4. kurs arkadasinin onceki seni mahveden askina bir benzerligi yakinligi sana hatirlattigi birseyler mecvut mu?
5. sen ne burcusun her ikisinin burclari neler?
6. hepiniz kac yasindasiniz?
7. kurstaki arkadasinla kurs haricinde gorusmek birseyler yapmak istiyormusun? yoksa sadece kursa gittigin gunler cok etkileniyorsun diger gunler zamanla bu etki azaliyor ama kurs gunu ne kadar etkilenmicem desen de yine de etkileniyor musun? yoksa onun yaninda sevgilin aklina bile gelmiyor mu?
8. neden kurs arkadasina sevgilinin varligini soylemiyorsun gizliyorsun?
kurstaki kişiye ilgin geçici...ayrılsan, onunla sevgılı olsan sürekli eski sevgılınle karşılaştıracaksın hep onu arayacaksın ve pişman olacaksın bence...
ben bu nedenle evliliğimi bitirdim. başkasına böyle şeyler hissederken evli kalmak eşime de bana da haksızlıktı çünkü.
senin durumunda üç şey söz konusu olabilir:
1- evlilik yaklaştığı için korkuyor ve bilinç altında kaçmak istiyor olabilirsin.
2- sevgilin sana olan ilgisini, beğenisini azaltmışsa birilerinin seninle ilgilenmesi çekici geliyor olabilir.
3- gerçekten sevgiline duyduğun sevgi artık karşı cinse duyulan sevgi olmaktan çıkmıştır. boşandığımda ben de eski eşimi seviyordum, ama abi gibi baba gibi. ona ilişkin düşüncelerimde cinsellikle ilgili hiçbirşey yoktu mesela. onun sevgisi, şefkati, anlayışı herşey çok güzeldi ama ben ona artık erkek gözüyle bakmıyordum.
senin durumun da 3.ye uyuyorsa bence hiç evlenme, hem mutsuz olursun, hem mutsuz edersin. ben boşandım da bu kadar aileme ne diycem derdine düşmedim, evli değilsin birşey değilsin bu kadar dert etme. yürümeyeceğini anladım dersin, kapatırsın konuyu.
canım sevdiğin insan belki bi süre ilgisizmi kaldı sana ondan olabilirmi acaba?tatlım isteme işini biraz ertele zaman kazan ve dğer çocuklada görüşme çünkü ortak arkadasınızmıs ve çok zor duruma düşebilirsin.kurstaki cocukla bi ilişkiye baslasn bile sevgilin varken ona sans verdgnden haberi olacak ve asla güvenmeyecek her fırsatta yüzünede vurabilir.kısacası hiç mutlu olabilecegini sanmam tatlım sen iyisimi şeytana uyma ve asla o çocukla görüşme.persembenin gelişi çarsambadan belli olurmus.bu tarz olay örgüsünde genelde kadın suçlanır ve yıpratılır sen hiç o risklere girme tatlım olurmu
sevgiline olan duygularının biçim değiştirmediğinden eminsen o zaman diğer kişiden uzak durmakta fayda var.
kapalı kutu insana her zaman çekici gelir. her yeni insan pırıltılı kağıtlarla kaplanmış bir hediye paketi gibidir. yeni birini tanımanın ve ona kendini anlatmanın heyecanı bambaşkadır. yeni insan da senin için kapalı bir kutu. bu gösterişli ambalajın içinde ne olduğunu merak ediyorsun
diğer yanda da birini sabah nasıl uyandığından en sevdiği çizgi film karakterinin ne olduğuna kadar tanımanın, ve seni bu şekilde tanıyıp seven biriyle olmanın konforu da bambaşkadır.
birincisini herkeste bulursun, ama ikincisini elde etmek karşılıklı çoooook çaba ve özveri gerektirir. herkesin sahip olmak istediği şeye sahipken, herkesin sahip olabileceği şeyin heyecanına kapılma derim ben.
canım ben yine de aynı düşüncedeyim,başka arkadaşların deneyimleri farklı yönde olabilir ama sadece iyi bir insan diye o erkekle evlenilmez...
ama sen elini tutunca heyecanlanıyorun diyorsun sevgilinle ilgili..sevgi de var aranızda..aslında diğer çocuğu arkadaşça tanısan önce,belki de hiç sana uygun biri çıkmayacak.
Nişanlanacağını söylediğin kişiyle ilgili;
Daha evvel ağzı kokuyor diye konu açmışsın ondan yakınıyormuşsun,
ayrıca bir başlıkta evlenme konusunda kararsız olan bir kızla aynı duyguları paylaştığını söylemişsin,
bu evlilik konusundan kaçtığını görüyorum, senin konun aldatmak bile değil heyecan da değil,
aslında bu kişiyle evlenmek istemiyorsun ve kendini artık zorlayamıyorsun!
cevap vereyim canım
1.aynı semtteyiz yarım saatlik yürüme mesafesi var aramızda.istediğimiz zaman görüşebiliyoruz.ikimizinde müsaitliğine bağlı ama haftada 2 kez mutlaka görüşürüz yüz yüze
2.Daha öncede burda bahsetmiştim.Mesela ben başak burcuyum.Temiz,bakımlı olması düzenli olması çok önemli.Erkek arkadasım biraz dağınıktır.Çok dikkat etmez kendine.
tıpkı üstü başı darmadağın olan küçük çocuklar gibi hep ben toparlarım onu.ne biliyim ayakkabısı çamurlu olsa silelim derim.Montunda toz varsa hemen silerim.
bunlara hiç dikkat etmez keşke biraz daha bakımlı tertipli olsa derim hep..
Ben üni mezunuyum birde.O aöften okuyor.bazen ailem tarafından imalı sözlere maruz kalıyorum.Keşke onunda bir diploması olsa da çevremdekileri sustursam derim
diploma herşey demek değil ama onun kulağına gider de bu laflar üzülür diye endişe ederim hep.
3.Kibar ve centilmen bir insan.Kültürlü.Sempatik biri.Çok ortak noktamız var.bunu fark ettim.Dış görünümüde gayet hoş.hani sevgilimle kıyaslayacak olursam arkadasım daha yakışıklı.ama bu mühim değil.Bide daha bakımlı.arkadasım da
aöf okuyor son sınıfta..
4.asmin inan bana şimdi gördüm ve 2.bi şok yaşadım:1shok::1shok:
kurs arkadasımın arkadas listesinde o beni mahvetti dediğim eski sevgilim var
onu nerden tanıyor bilmiyorum
ya bu kadar mı olur birinden hoşlansam mutlaka bi ortak tanıdığımız çıkıyorakannehir
tek yakınlığı eski sevgilimde kurs arkadasımda ikizler burcu
halbuki biten ilişkimin ardından dengesiz oldukları için nefret etmiştim ikizler erkeğinden:1no2:
5.ben başak sevgilim koç.kurs arkadaşım ikizler burcu
6.ben 24 yaşındayım her ikiside 25 yaşında.
7.kursa başlayalı çok olmadı zaten.ders ortamında fazla bir paylaşımımız yok
aralarda konuşuyoruz akşamları da msnde.
eve kurs çıkışı birlikte dönmeyi teklif etti tabi ben kabul edemedimkafamçokkarıştı
onunla görüşürken aklımdan çıkmayan şey sevgilime ihanet ettiğim ve aynı zamanda arkadaşımı da kandırdığım çünkü eminim beraberliğim olduğunu bilse bana yakın olmaz o da.. mafoldumben
8.söylersem dediğim gibi bana yakın olmaz.hatta tanıdığı biri olduğu için belkide daha çok çeker kendini geriben sadece lise arkadası olduklarını biliyorum.aynı sınıftalarmı bilmiyorum.ama çok yakın değiller buna eminim.öyle olsa şimdiye kadar tanırdım.
sevgilimin yakın arkadaşlarını tanıyorum çünkü..
psikolojim iyi değil gerçekten arkadaşlar
bakın en son saat 6 da sevgilim mesaj attı
napıyon diye cevapladım o kadar
ne o yazdı ne ben..
dünde bana konuşmamız lazım dedi
ilişikimiz hakkında:çok üzgünüm:
simdi acikcasi ben senin olayini anladm sanirim biraz. sevgiline asik degilsin bir bir gercek cok sevildigin el ustunde tutuldugun bir iliskidesin asik olmaktan sanirim onceki tecrubenden dolayi cekiniyorsun, olabilir ki bana gore bu cok mantikli bir hareket zaten., boyle oldugu icin de gerek iliskindeki gerekse sevgilindeki eksikleri goruyorsun gormen de lazim zaten, ama sanirim kabul yapmissin yani ben de seviyorum ama asik degilim zaten bu kadarcik eksikten ne olur gibilerinden, emin ol birsey olmaz zaten olmamali da. bana kalirsa gercek sevgi de budur karsindakinin eksigine gedigine cok yakisikli olmamasina veya mukemmel olmamasina ragmen onu sevmektir.
gelelim kurstaki arkadasina, seni heycanlandirmis besbelli belki biraz gecmisi hatirlatiyor belki de senin eksik buldugun ama olmasini istedigin bircok sey onda var. peki sence hepsi bu kadar mi? yani 4 yillik bi iliskide neler paylasilir bir dusun o insanin iyisini kotu herseyisini ogrenirsin iyi kotu. oysa kurstaki arkadasinin sadece sana iyi kibar centilmen davranan tarafini goruyorsun bundan etkileniyorsun. iste burda dusunmen gereken nokta da bu bence. bu adamin da eksiklikleri olacak sana garanti veririm kimse 4 4luk degil olamaz. sen de degilsin o da sevgilin de. sen sevgilini terketsen bu adam icin icinde kanayan bir yara olucak hep. zaten terketmek istemiyorsun benim anladigim kadari ile hoslanmamak istiyorsun o zaman bu adamin acigini gedigini ariycaksin. tabi bi de msnden konusmaktan vazgeciceksin. bu is msnde konusup da sonra ben bu adamdan nasil uzak dururum diye sormakla olmaz. durust olacaksin sevgilin oldugunu bu yzuden fazla samimi olmanizin dogru olmayacagini acik bi dille belirteceksin. sevgilin olmasina ragmen senden hoslanir gibi davranan adam zaten yanlis bir davranis icerisinde olur. birak uzaklassin senden.
eminim simdi bi de su soru geliyordur aklina? peki bu adam benim icin dogru adamsa. bence oyle ise zaten bir sekilde mutlaka bulusursunuz. durumlariniz musait olursa gorusursunuz, ama bu sartlar icersinde o dogru adam olsa bile sartlar onu yanlis yapiyor. kaderinizde var ise mutlaka bu is olur. bunun icin fazla da dusunmene gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?