Olmaz işte yapmayın bunu. Erkek arkadaşım istemeye iki aykala zaman istese var ya kafasını kırarım ki iki hafta var zaten:) Neyse sevgi o kadar basit o kadar çabuk ve o kadar kolay sarmaz bir insanı . başkasına ilgi duyuyorsan sevmiyorsun demektir bunu karşına birisi çıkınca mı anladın? 4 yıl boyunca verilen emek, saygı ve bir anda karşına birisi çıkıyor ve sen sorgulamaya zaman istemeye başlıyorsun bu kadar basit mi ? Evlilik çocuk oyuncağı değil kesinlikle emin olmadan sözler vermeyin. Evlendiken sonra ortaya çıkan durumlar nedeniyle boşanırsın, soğursun elbette ona bir şey diyemem ama evlenmeden içine şüphe düştüyse o iş yaştır bana göre. Ayrıca kavun mu seçiyorsun anlamadım nasıl karşılaştırmışsın. Hadi dağınıklığını yeni öğrendin diyelim Aöf de okuduğunu yeni mi öğrendin? Karşına her zaman daha yakışıklı, daha kibar, daha olgun insanlar çıkabilir ama sevgi bütünüyle sevmekltir.
Ya evlendiğinde karşına yine birisi çıkarsa o zaman ne olacak ya engel olamazsan kendine. Msn başında gelsin diye beklersen? Neyse sen bilirsin kendi hayatın için en iyisini.
bence sevgilinden ayril ,sakin evleneyim falan da deme canim.daha evlenmeden sogumussun sen ondan.kurs arkadasina gelince bence onunla da bir iliskiye baslama.erkek arkadasinla arkadasmis zaten.iyi olmaz boyle seyler.uzak dur o cocuktan.bence senin kafani dinlemeye ihtiyacin var..ani kararlar verme...
okudugum ilk mesajdan sona kadar
gözlerimde sadece şu belirdi...
bi inşaat yapıosun ortak biriyle...
inşaat bitti biticek
ve biri gelip onu yıkmaya calışıyor...
kurstaki cocuga acıkca söyle sevgilinin oldugunu
dolaylı yolla yada..
oda senden uzaklaşır...
yeni tanıcan kişi belkide tam istedigin gibi değil
uzaktandan gelen davul sesi gibidir belkide
allah akıl fikir versinn.. yetinmeyi bil arkadaşım..
kurstakini tanımıyorsun bile tanığın huyunu suyunu bildiğin insanı niye siliyorsun hemen böyle anlamıyorum. yani herkese ilgi çekici biri gelebilir. ben de 2 yıldır bi ilişkideydim yeni çıktım hala onu seviyorum başkalarına karşı bazen de olsa ufak bişeyler hissedebiliyorum ama asla arkadaş çizgisini aşmıyorum ne düşüncelerimde ne de davranışlarımda.. senin başına ilk defa gelmiş sanırım bu..
yapman gereken kurstaki arkadaşına sevgilinden bahsetmen bi şekilde. işte birazdan erkek arkadaşımla buluşucam fln gibisinden. böylece o da fark edicek bazı şeyleri muhabbetiniz daha az samimi ve belki daha az olucak eğer sana sadece bu sebepten yaklaştıysa ama sevgiline olan sevgini kendine ispatlamış olucaksın ve bu çok güzel bi his emin ol :) sevgilini de benim öpemediğim sevgilim yerine öp kocaman :)
mutluluklar...
[
evet bunu bilemiyorum işte
sölediğimde eminim çekcek kendni benden
hatta tanıdığı biri olduğunu bilse tamamen uzaklaşcaz
adi tarafım bunu istemiyormafoldumben
bir de şu yönden bak duruma
evlenemyi düşündüğün insan sana aynısı yapsa nefes alabilirmisin.
kanın eskisi gibi dolaşım yapar mı? yoksa kanın donar mı?
adi tarafım demişsin. o kötü tarafını seni dürten şeytanı dinleme
yüzmüş yüzmüş kuyruguna gelmişin.
3-5 günlük tanıdıgın bi adam için 4 senelik ilişkine yazık etme heba etmealsanaalsanasmile
larisacım tam da gün gece bunu düşündüm
zaten gece 4'e kadar uyuyamadım hiç:gitme:
biz ayrılsak ve onun hayatında biri olsa bunu ben kaldırabilir miyim dedim kendime
hayır çok zoruma gider.hele ki benim yaptığım gibi habersiz,gizli saklı yapsa bunu
ve ben onları görsem bi yerde ....
yok yaa yazarken bile kabullenemedim.
dün gece çok düşündüm ve bi kaç gündür sevgilimi umursamayan yanım
dün gece onu istedi sanki..
ben ilk defa böyle bir dengesizlik ve ikilem yaşıyorum
bi an önce bundan kurtulmak ve sevgilimle multu olmak istiyorum kızlarmafoldumbenmafoldumben
Kızlar erkek arkadaşımla uzun süredir birlikteyim ister istemez gel gitler oldu
ama asla hakkını yiyemem
bana şunu yaptı diyemem
geçici konulardı hepsi
büyütülecek değildi
onun sevgisinden eminim bende onu seviyorum
ama aşık değilim
ben zaten 1 kez aşık oldum bugüne o kadar
oda bana çok ama çok pahalıya mal oldu diyebilirim
o günden bu zamana hayatıma giren insanları sevdim ama asla kendimden geçmedi
aşık olunca çok bağlanıyorum bu yüzden istemiyorumda
erkek arkadaşım beni üzmez çok değer verir
he diyebilirsiniz kaşınıyorsun o zaman derdin ne diye!
kurstaki arkadaşımı seviyorum diyemem zaten tanışalı çok az zaman oldu
ama ben kendimi kaptırmaktan korkuyorum kızlar
bi tarafım tanı diyor izin ver diyor
diğer yanım uzaklaş senin için tehlike diyor
napcam ben inanın bilmiyorum
ister istemez sevgilime de soğuk davranıyorum
hergün mesajlaşırız konuşuruz
kaç gündür doğru düzgün ilgilenmiyorum bile onunla
vicdanım rahatsız
aklım da kalbimde çok karışık
ikisinden borç iste ,acil lazım de.(biraz yüklü olsun)
hangisi daha çabuk getirse(yaratırsa) ona göre seçimini yap.
not:yöntemimle sakın alay etmeyin.birşey diyorsam bir bildiğim vardır.
seçimini acil yap.
başka yöntem biliyorsan o yöntemleri uygula ve seç.bir insanı gezerken,tozarken,hoşbeş yaparken tanıyamazsın.ciddi durumlardaki verdiği tepkilere göre değerlendirir,ona göre seçimini yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?