Aldatlan kadn affeder mi?

aldatılan affedermİ?

• affetmem

OY: 263 64,8%
  • affederim

OY: 14 3,4%
  • ne ekerse onu biçer aldatırım.

OY: 21 5,2%
  • sineye çeker hergün başına kakarım

OY: 27 6,7%
  • affeder kendi içimde kendi kendimi yerim

OY: 20 4,9%
  • bir kereye mahsus bir şans daha veririm

OY: 81 20,0%

• Ankete Katılan
    406
bi de şunu yazmak istiyorum arkadaşlar.benim burda kastettiğim şey,karısını aldatıp hatasını gören,ondan özür dileyen,hala onu sevdiğine inandırmak için elinden geleni yapan erkeklerden bahsettim savaşmaya değecek olanlar için.aksi halde ne yapabileceğimi de yazdım.aynı şeyleri yazmak istemiyorum.çünki yazdıklarım yeterince açık sanırım.sorduğunuz sopruların cevapları zaten içlerinde var.ama siz aldatırsa asla affetmem fikrini kafanıza koyunca bazı şeyleri göremiyorsunuz sanırım.benim sizi fikrinizden caydırmak gibi bi niyetim yok.herkes istediği gibi düşünür ve yapar.bende burada eğer böyle bi durumla karşılaşırsam yapacağım şeyleri yazdım zaten.sadece özellikle belirtiyorum,biz bu kadar kolay vazgeçersek,bu tür kadınlar etrafta daha çok boy göstericek.nasılsa boşanır niyetiyle bi çok aile yıkılıcak.ne ümitlerle kuruyoruz yuvamızı.sevgimizden çocuklarımız oluyo.onlara da haksızlık ediyoruz gibi geliyo bana bu kadar kolay vazgeçmekle.herşeyi önce kendimiz ve sevgimiz adına yapalım.eminim böyle olunca pek çok yuva ayakta kalıcak ve mutlu olarak hayatlarına devam edicekler.

hata nın affedileni vardır bir de affedilemeyeni....evlilik,kurumu,ve o imza hafife alınacak şeyler değildir......ve siz yazınız da hep kadınları suçladığınız için cevap vermiştim. suç erkekte değil,eşini, aldattığı kadında yazdığınız için... cevabım onaydı...,böyle bir şey yapınca onu suçlamayacağız da kimleri suçlayacağız ..ha pardon diğer kadını....erkek bunu yapsa bile suçsuz...anladım ben sizi.......

Son düzenleyen: Moderatör:

bu arada,siz diğer arkadaşların yazısını hiç alıntı yapmamışsınız...ya da diğer arkadaşlar sizin yazınızı hiç alıntı yapmamış,bir ben yapmışım....dikkatlice tekrar bir bakın isterseniz...

Ben altatılan hiçbir kadının asla affetmeyeceğini düşünüyorum.Belki birlikteliğini devam ettirmek zorunda kalabilir beir şekilde.Özellikle ekonomik özgürlüğü yoksa,kendine güveni yoksa,Arkasını dayayacak gücü yoksa veya bakıma muhtac çocukları varsa!..Bir şekilde beraber olmak zorunda hissederse kendine birlikte yaşar ama asla affetmez diye düşünüyorum ben.İçindeki acıyı da dindiremez ama bir şekilde baskılayabilir.(.Çünkü bu ilişkiyi bu şekilde yürüteceğini düşündüğü içindir)

Son düzenleme:
hayır, asla affetmem
derecesine göre belki evliliğimi bitirmem ama "ben senin hayatından gittim oğlum!" diyebilenlerden olmayi başaririm şakkıdı

ben bitiririm. nedenine gelince yapımı biliyorum o yüzden. akrep burcuyum ve tehlikeyi hissedince sokmaktan başka birşey yapmıyorum, zarar veriyorum. hiç birşey yapamasam kendimi zehirliyorum. o yüzden de bunlara bulaşmamak için yarayı keser atarım.

Duruma göre değişir..
Aldatmadan aldatmaa fark vardir..
Beyinsel bişeye şans verebilirim..

bu cevaptan sonra size söyleyebilecek bişeyim yok...
bence kendinizi kandırmayı tercih ediyorsunuz çünkü...
benim dışında bir kadınla bir kere beş kere yüz kere farketmez vakit geçiren, ona dokunan adamla işim olmaz...o benim için değil altın pırlanta pul bile olamaz...
savaş iki şekilde olur...birinde düşman vardır ona karşı savaşırsın...
ikincisinde sana zararı olmamış haketmiş biri için savaşırsın...
beni aldatan koca beni haketmi,yordur...onun için kılımı kıpırdatmam...

evli değilim evli olsam çocuğum olsa affederim ama başka türlü çok sevsem aşkından ölsem aldatılmayı asla hazmedemem

affetmem!
iyi vallahi ben evde hanim hanimcik oturayim o gitsin elalemin kadinina ikisini birden dograrimsırnaşık şey
affetmem , bende öyle bir pisliksem affedilmeyide istemezdim zaten ... Affediyorsam zaten yolun acik beni ilgilendirmiorsun aslinda gerektiginden evli kaiyorum gibi birsey diyorum yani hangi kadin bunu gururuna yedirebilir ! Allahim büyük konusmayalim hic bir evliligi yikmasin bu tür seyler :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

düşünceler doğru olabilir ama muhtaçlıkla alkası olmadığını düşünüyorumm affetmenin..en azından starlara bakınn..muhtaçlık deil affetmelerindeki neden..her insan aynı şeyi tekrarlamamak şartı ile hata yapabilir..insanoğluyuz sonuçta...bir hataysa yapılan ve gerçekten bunun farkındaysa yapan şansı hakediyor..affedemeyebiliriz..bu affetme meseleside deil bir şans meselesi..

hayatta herşeye bir kere şanş vermek gerekiyor değerini bilmedimi aldalttımı affetmem kımle mutluysa onla kalsın.......

böylesi bir olayı yaşamadan ''asla'' diyen arkadaşlara önce sözüm. emin olun aldatılmayan yada aldatılıpta bunun farkında olmayan kadınlar bu şekilde ''aslaa'' der. yok öle bedevadan konuşmak:) eminim o kadınlarda bir zamanlar siz gibi konuşuyordu.. ancak yaşayınca anladılarki kazın ayağı hiçte öyle değil..:)
bi defa ben aldatmayan erkek olduğuna inanmıyorum yada inanasım gelmiyor. bir çok kadın bu durumu yaşıyor, bazıları bunu çevresi ile paylaşıyor bazıları ise bu durumu kendisine bile itiraf etmekten korkup susuyor. susmak affetmek mi? değil tabi ki... ne affeder nede unutur kadın. sadece şartlar öyle gerektirdiği için susuyordur.
''temizlik yapar yine boyun eğmem o adama ' diyen kadınlar; düşünsenize çocuklarınız var o yaşa dek büyük bir rahatlık içinde büyümüşler, bir dedikleri iki olmamış ve bir gün anneleri geçip karşılarına '' çocuklar durum böyle böyle, ya herşeyi arkada bırakır benimle gelirsiniz yada beni özgür bırakır babanızla kalırsınız'' diyor. çocuklar sizlen gelirse o güne dek yaşadıkları hayattan hiç bilmedikleri bir hayata adım atarlar. kadının işi yoktur,evi yoktur, arkasında hiç kimsesi yoktur ve kendi ile birlikte çocuklarınıda sefil bir hayata çeker, babaları ile kalırlarsa en muhtaç oldukları zamanda annenin varken yokluğunu yaşarlar. yani belki kadın ''kırılan gururunu'' kurtarır aklınca ama kendi hataları ile bu hale getirdikleri evliliklerinin cezasınıda o minicik omuzlara yüklerler. dünyaya bile isteye getirmişsek eğer onları o zaman hiç kusura bakmıycaz ve en azından onlar hayatlarını düzene sokana kadar susacağız:)
sakın ''kadınlık gururu'' falan demeyin bana.. heleki anne değilseniz hiç anlayamazsınız bunu. örneklerde vermeyin; sayın ki bu bir iç hesaplaşma:)

Aldatmayan erkek yok öyle mi???

Ben aldatmayanı buldumşutarafagitti
Çünkü eşimde Allah korkusu var.
Beni hayatında istiyorsa böyle bir şeyi aklından bile geçiremez..
Olur da biri olursa ona bensiz hayat dilerim..
Her erkeği bir tutmamak lazım..

Diğer bir konu
Ben anne değilim anlamam diyelim peki..
Ama anneme sordum benden farklı cevap vermedi,çocuğu olan arkadaşlarıma sordum benimle aynı cevabı verdiler...demem o ki her çocuğu olan kadın sizin gibi düşünmüyor,gururum diyorlar..
Herkesin yaşam şartları,bakış açısı birbirinden çok farklı..
Erkek aldatıp kadın affetmediğinde bu kadının hatası değildir..saçma bence bu...

Ben susmam..Susanlara mani olmayayım...gamyoncuiremsu

Son düzenleyen: Moderatör:

aldatmayan erkek yoktur sözünüze katılıyorumm...mutlaka bir gün biryerde bir şekilde bu illa yatarak deil...başka türlü de olsa bir şekilde yapıyorlarr...ha yokmu yapmayan vardır çok çok nadirde olsa vardır...tabi burda yapanı deil yapmayanı alkışlıyoruzz..hemde ayaktaa..

yapmayanlarda var ben hayatım boyunca ailem de ve akrabalarım da böyle şey ne duydum ne gördüm....benim çevremdeki erkekler hep eşlerine sadıktır...hatta aldatma olayı ,o yüzden bana çok uzak gelmiştir hep.....evet, bende ailemi ve akrabalarımı alkışlayayım o zaman....bravo bizimkilere.....ağabeyimin bir lafını hatırlarım hep.bazı erkekler neden sevgilileri veya eşleri varken başka kızlara bakarlar...bu ihtiyacı nasıl duyarlar. benim kız arkadaşım var... ve başkasına bakmaya hiç gerek görmüyorum...o bile bu tarz erkekleri görünce şaşırmıştı...bilemiyorum işte.. bu olay, bize gerçekten çok uzak....

Babama ve eşime kocaman bir alkış rica edeyimkaydirigubbakcemile5:asigim:

QUOTE=-badem-;3900682]Babama ve eşime kocaman bir alkış rica edeyimkaydirigubbakcemile5:asigim:[/QUOTE]

:hooray:alkış yok ama madalya veriyoruz kendilerine buyrunn:teytey::hooray::hooray:

ne mutlu size:)

evet herkez ben gibi düşünmek zorunda değil tabiki. bazıları kendini düşünür ''gururum'' der bazılarıda dünyaya getirdiği çocuklarının geleceğini düşünür ''çocuklarım'' der. ve bu kadın gurursuz olarak adlandırılır.:)
bunun tartışmasını çok yaptık hayatım biz burada tekrardan o tartışmalara girmek istemiyorum.. dedim zaten, bunu bir iç hesaplaşma olarak değerlendirebilirsiniz diye ki bunun ne ağır bir hesaplaşma olduğunu anlayabilecek durumda olmadığınızı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…