erkeklerin en büyük zaafı kadınlar.çünki böyle yetiştirilmişler.her şey onları bu yöne çekerken yani ortada onları hata yapmaya yönlendiren çok neden varken niye böyle bişey yapınca onları suçluyoruz ki.evet imza atmış ve söz vermiş.ama hata.her insan hata yapabilir.
yazdığınız herşeyin cevabını alıntı yaptığınız yazının içinde veriyorum zaten ama anlaşılamıyorum.benim eşim en azından ben bilmiyorum beni aldatmadı öncelikle bunu söyleyeyim.ama yaparsa ne yapabileceklerimi de yazdım.beni beğenmeyip aşağılıyosa zaten bitmiştir.ama hatasını görüp benden özür diliyosa o zaman savaşmaya değer.kurtuluş yolu olarak da görmüyorum boşanmayı.ben eşimi severken niye kurtulmak isteyeyim ki ondan.olsa olsa onu kurtarmak isterim düştüğü yanlıştan
onunla yıllarını,en güzel anlarını,hayatını ve herşeyini paylaştığın adamın tasını tarağını kimin için toplatıyosun ki.evli olduğunu bile bile sadece bi anlık zevk için eşinle birlikte olmayı göze alan bi kadın için mi.inan bana şu anki hayat tamamen evli erkekleri baştan çıkarıp,onlara sırtını dayayıp hayatını doya doya yaşamak isteyen pek çok kadınla dolu.istedikleri tek şey başlarında olabilecek bi erkek tabiki kariyer sahibi,paralı,evi,işi,arabası olanlar en çok tercih edilenler.şimdi ben böyle bi kadın için mi bırakıcam hayatta belki annesinden bile daha çok sevdiğim adamı.çok sevdiğiniz elmasınız yada pırlantanız olmadık bi yere düşse,ve onun manevi değeri size maddi değerden daha fazla ise,onu size veren insan hayatta yok ise ve bidaha böyle bi şansınız yok ise,dönüp arkanıza bakmadan onu orada bırakır mısınız,yoksa bütün yolları deneyip,onu oradan çıkarıp,tamamen temizletip tekrar yanıbaşınıza mı koyarsınız.bu böyle bişey işte.o pisliğin içne düşeni düşünürüm ben pisliği değil.benim için herşeyden önemli olan ne ise onun için savaşırım sonuna kadar ve bununlada gurur duyarım.arasıra düştüğü yerde aklıma gelmez değil,ama onun değeri herşeyin üstündedir benim için.gerisi boş
Her kadın bir değil ki..
Yaşam tarzları,aldıkları kültürler hep farklı..
Kimi kadın için normal gelir aldatılmak,sineye çeker oturur,zaten gidecek yeri de yoktur,ailesinden bunu görmüştür. Büyük ihtimalle ailedeki erkekler eşlerini hep aldatmıştır..benneyaptımki
Kimi kadın ise; affetmez,bitirir. Maddi imkanı yoksa bile temizlikçilik yapar yine de kimseye muhtaç olmadan yaşar.yerimseniben
böylesi bir olayı yaşamadan ''asla'' diyen arkadaşlara önce sözüm. emin olun aldatılmayan yada aldatılıpta bunun farkında olmayan kadınlar bu şekilde ''aslaa'' der. yok öle bedevadan konuşmak:) eminim o kadınlarda bir zamanlar siz gibi konuşuyordu.. ancak yaşayınca anladılarki kazın ayağı hiçte öyle değil..:)
bi defa ben aldatmayan erkek olduğuna inanmıyorum yada inanasım gelmiyor. bir çok kadın bu durumu yaşıyor, bazıları bunu çevresi ile paylaşıyor bazıları ise bu durumu kendisine bile itiraf etmekten korkup susuyor. susmak affetmek mi? değil tabi ki... ne affeder nede unutur kadın. sadece şartlar öyle gerektirdiği için susuyordur.
''temizlik yapar yine boyun eğmem o adama ' diyen kadınlar; düşünsenize çocuklarınız var o yaşa dek büyük bir rahatlık içinde büyümüşler, bir dedikleri iki olmamış ve bir gün anneleri geçip karşılarına '' çocuklar durum böyle böyle, ya herşeyi arkada bırakır benimle gelirsiniz yada beni özgür bırakır babanızla kalırsınız'' diyor. çocuklar sizlen gelirse o güne dek yaşadıkları hayattan hiç bilmedikleri bir hayata adım atarlar. kadının işi yoktur,evi yoktur, arkasında hiç kimsesi yoktur ve kendi ile birlikte çocuklarınıda sefil bir hayata çeker, babaları ile kalırlarsa en muhtaç oldukları zamanda annenin varken yokluğunu yaşarlar. yani belki kadın ''kırılan gururunu'' kurtarır aklınca ama kendi hataları ile bu hale getirdikleri evliliklerinin cezasınıda o minicik omuzlara yüklerler. dünyaya bile isteye getirmişsek eğer onları o zaman hiç kusura bakmıycaz ve en azından onlar hayatlarını düzene sokana kadar susacağız:)
sakın ''kadınlık gururu'' falan demeyin bana.. heleki anne değilseniz hiç anlayamazsınız bunu. örneklerde vermeyin; sayın ki bu bir iç hesaplaşma:)
böylesi bir olayı yaşamadan ''asla'' diyen arkadaşlara önce sözüm. emin olun aldatılmayan yada aldatılıpta bunun farkında olmayan kadınlar bu şekilde ''aslaa'' der. yok öle bedevadan konuşmak:) eminim o kadınlarda bir zamanlar siz gibi konuşuyordu.. ancak yaşayınca anladılarki kazın ayağı hiçte öyle değil..:)
bi defa ben aldatmayan erkek olduğuna inanmıyorum yada inanasım gelmiyor. bir çok kadın bu durumu yaşıyor, bazıları bunu çevresi ile paylaşıyor bazıları ise bu durumu kendisine bile itiraf etmekten korkup susuyor. susmak affetmek mi? değil tabi ki... ne affeder nede unutur kadın. sadece şartlar öyle gerektirdiği için susuyordur.
''temizlik yapar yine boyun eğmem o adama ' diyen kadınlar; düşünsenize çocuklarınız var o yaşa dek büyük bir rahatlık içinde büyümüşler, bir dedikleri iki olmamış ve bir gün anneleri geçip karşılarına '' çocuklar durum böyle böyle, ya herşeyi arkada bırakır benimle gelirsiniz yada beni özgür bırakır babanızla kalırsınız'' diyor. çocuklar sizlen gelirse o güne dek yaşadıkları hayattan hiç bilmedikleri bir hayata adım atarlar. kadının işi yoktur,evi yoktur, arkasında hiç kimsesi yoktur ve kendi ile birlikte çocuklarınıda sefil bir hayata çeker, babaları ile kalırlarsa en muhtaç oldukları zamanda annenin varken yokluğunu yaşarlar. yani belki kadın ''kırılan gururunu'' kurtarır aklınca ama kendi hataları ile bu hale getirdikleri evliliklerinin cezasınıda o minicik omuzlara yüklerler. dünyaya bile isteye getirmişsek eğer onları o zaman hiç kusura bakmıycaz ve en azından onlar hayatlarını düzene sokana kadar susacağız:)
sakın ''kadınlık gururu'' falan demeyin bana.. heleki anne değilseniz hiç anlayamazsınız bunu. örneklerde vermeyin; sayın ki bu bir iç hesaplaşma:)
aldatmayan erkek yoktur sözünüze katılıyorumm...mutlaka bir gün biryerde bir şekilde bu illa yatarak deil...başka türlü de olsa bir şekilde yapıyorlarr...ha yokmu yapmayan vardır çok çok nadirde olsa vardır...tabi burda yapanı deil yapmayanı alkışlıyoruzz..hemde ayaktaa..
aldatmayan erkek yoktur sözünüze katılıyorumm...mutlaka bir gün biryerde bir şekilde bu illa yatarak deil...başka türlü de olsa bir şekilde yapıyorlarr...ha yokmu yapmayan vardır çok çok nadirde olsa vardır...tabi burda yapanı deil yapmayanı alkışlıyoruzz..hemde ayaktaa..
Aldatmayan erkek yok öyle mi???
Ben aldatmayanı buldumşutarafagitti
Çünkü eşimde Allah korkusu var.
Beni hayatında istiyorsa böyle bir şeyi aklından bile geçiremez..
Olur da biri olursa ona bensiz hayat dilerim..
Her erkeği bir tutmamak lazım..
Diğer bir konu
Ben anne değilim anlamam diyelim peki..
Ama anneme sordum benden farklı cevap vermedi,çocuğu olan arkadaşlarıma sordum benimle aynı cevabı verdiler...demem o ki her çocuğu olan kadın sizin gibi düşünmüyor,gururum diyorlar..
Herkesin yaşam şartları,bakış açısı birbirinden çok farklı..
Erkek aldatıp kadın affetmediğinde bu kadının hatası değildir..saçma bence bu...
Ben susmam..Susanlara mani olmayayım...gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?