Aldatlan kadn affeder mi?

aldatılan affedermİ?

• affetmem

OY: 263 64,8%
  • affederim

OY: 14 3,4%
  • ne ekerse onu biçer aldatırım.

OY: 21 5,2%
  • sineye çeker hergün başına kakarım

OY: 27 6,7%
  • affeder kendi içimde kendi kendimi yerim

OY: 20 4,9%
  • bir kereye mahsus bir şans daha veririm

OY: 81 20,0%

• Ankete Katılan
    406
bana sorarsan erkek yeme içme kadar doğal bir şek,ilde bu ihtiyacınıda karşılaması lazım..eğer bu devamlı bişey değilse hangi erkek yapmamaışki derimm..senden sornada olmayacağı için takılma derimm..evliyken bile yapanlar varrkii bekar erkek pişman olacak bişey nişanlanmış olmanmı böle bir insanla ..eğer öle ise gerçek hayata hoşgeldin. erkekler melek değil canımm..kadınlar gibi k.zarı gibi sorunlarıda yokk ..o sana söleye bildiğidir sölemediği daha neeler vardırr.

gerçek hayat şeker..sıkma canını..

bi başka kadına biranlık zewk uğruna tercih edilmek ( kesinlikle affetmem..
yapılan yorumları okudumda şok oldum resmen bazılarında. nekadar hazırız affetmeye, olsun hatadır herkes hata yapar demeye.. sadece sewdiği için ve ailesi onay wermediği için öldürülen nice genç kızlarımız warken etrafta biz çoktan kabullenmişiz erkeğimizin her yaptığını kabullenmeye ve hata demeye. biz sewince suç oluo cezamız hayatımız oluo, erkek aldatınca hata oluo ödülüde affedilmek oluo.. yazık çok yazık. erkeklerde haklı, ewliliğe ilişkiye 1-0 yenik başlayanları aldatmasınlarda napsınlar. önce biz kendimizi onurumuzu gururumzu kanıtlamalıyız onlara bu gidişle.. çok yazık...

aslında duruma göre değişir ama ben affetmeyenlerden olurdum bu gurur olduktan sonra

Yalana, ihanete tahammül edemem lmaz: Ağzıyla kuş tutsa umrumda olmaz. Ben de büyük konuşmayayım ama affetmem

baskalarını bılmıyorum ama.. Rabbım o acıyı o kotu olayı ne erkegın ne kadının kımsenın basına vermesın kımseye yasatmasın cok kotu bır durum her ıkı taraf ıcın.. ama affetmem.. :sinifsinif: benı aldatacak cesaretı bulan bensızlıgı de goze almıs demektır.. :umursamaz: kesınlıkle bu konuda cok katıyım ne kadar seversem seveyım gerı donusu olmaz olamaz benım ıcın.. :1closedeyes: hem zaten yenıden sans verılse eskısı gıbı olmayacagı kanısındayım.. lmaz: kadın olarak cok gurur yıkıcı onur kırıcı bır sey yaa asla unutulmaz gıbı gelıyor.. :umursamaz:

Onu herseyden çok sevdigim için affederim belki ama tabi o benim o anki ruh halime kalmis ama eger affedersem onu affedene kadar ona çektirmedigim eziyet ona yapmadigim seyi birakmam hatasini anlamasi için yinede kararsizim bilmiyorum çok zor bir karar kizlar..:sm_confused:

affetmem ,donuna kadar alırım hatta donunu bıle alırım..kaydirigubbakcemile3

salak yerıne konmayı asla hazmedemem..

affetmem asla.affedene de bir şey demem.aldattığına pişman edip ,ölmeyi tercih edecek haddeye getirirdim.

vakti zamanında bir yerlerde bir yazı okumuştum aklımda kalmış yazmadan geçemiyeceğim.
Eğer beni bir kez aldatırsan sana yazıklar olsun
Eğer beni ikinci kez aldatırsan bana yazıklar olsun.
Seni affedip eline bu şansı verdiğim için...

süpermiş yaa vallaaa tebrikler söleyene:roflol::roflol::roflol:

harbiden süpermiş üstüne kelime etmeye gerek yok....

çevremizde böyle bir şey duyduğumda bile tepkim çok ağır olur. benimki de iyi bilir..

bir arkadasın eşi aldatmış benim ki de şakasına takılıyor güyaa affedilir ne olucak erkek adam diye. bende tabi affederim ama bana bir gecelik seni aldatmam için bir adam bulursan dedim:))) şoook tabi artık konusu bile açılmıyoo olamazmış çok ayıpmışş...

aldatan bir erkek duyduğumda annesi ona hamileyken çok aldatmış heralde kanında mı var acaba demiştim yine bir yerde... çok ağır kaçtı tabi ama ohh olsunnn....

bir duvara iki kere çarpmak aptallıktır. aptallığına doymayan varsa devam etsin...
şimdi büyük konuştum ama Allah korusun kimseye de böyle birşey yaşatmasın.

senağlamasenağlamaarkadaslar bir cok yorum yazilmis ama ben kendi basimdan gece olayi anlatacam benim esim benialdatti ve ben affetmekle affetmemek arasinda kaldim esim cok yalvardi ve beni sevdigini soyledi cok aci cekiyordum ne yapacagimi bilmiyordum ve kotu olan durumsa kacarak evlemistim ben parasal yonden kalmadim esimin yaninda onu cok sevdigim icin kaldim bir sans verdim bir daha olursa asla affetmem bu bir gercek ama hala icimden cikmiyor gece gozlerimi kapadigim zaman aklima hep geliyor

ağır bişey yaşamışsın canımm ...düşünmemeye çalış desemde senin aklında bir an bile çıkmayacaktırr..zaman herşeyin ilacı şinin sana olan davranışlarıda buunu atlatmanda sana yardımcı olacaktırr.Allah yardımcın olsun canımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…